duminică, 21 octombrie 2012

INITIEREA A V-A




INITIEREA A V-A

Transmisa de Batrani, fiinte celeste batrane si Membrii Inaltului Consiliu al Ordinului Melchizedek.
A cincea initiere (prima initiere cosmica) este fuziunea completa a constiintei cu Monada, Spiritul. 
Dupa initierea a cincea se poate pastra corpul fizic cu care s-a atins acest nivel sau se poate construi unul nou.
Iisus Hristos a primit a cincea initiere la Inviere (revelatie)
Am intrat in a cincea initiere prin portalul deschis in data 05.05.2012 cu Raza I, a Ordinii, Vointei si Puterii Divine, initierea Revelatiei, sustinuta de Chohanul El Morya, Arhanghelii Mihail si Faith, Elohimii Hercules si Amazonia. Raza I se preocupa de manifestarea puterii personale si alinierea ei cu Vointa Divina a Tatalui Creator. Prin aceasta initiere ne desprindem, detasam sufletele de tendintele de control si manipulare si devenim luptatori divini ai lumii in devenire, intelegand datoriile puterii depline, in locul luptelor egotice.
El Morya a fost intrupat ca Abraham, inteleptul Melchior, Arthur regele Britonilor, Thomas Beckett, Thomas More – amandoi martirizati, Akbar cel mai mare dintre Moguli  si El Morya Khan, cel mai cunoscut dintre mahatma Tibetani.
Initierea a cincea ne duce prin iubire divina in interiorul noului model al Pamantului, in vibratia 2012 (2+0+1+2=5) reflectata in expresia divina a cifrei 5 si stelei cu 5 colturi, pentagonul, sursa binecuvantarii divine.
Aditional, pentru crearea avatarului „Eu Sunt fiinta de lumina”, ratia Fibonaci amplificata prin chakre, aduce o imensa cantitate de lumina care sa le alinieze vibrational pentru noul model. Chakrele se maresc si incep sa formeze o singura coloana de lumina.
Sub inflenta energiilor din 05 Mai, avem ocazia ca maestri aflati pe drumul ascensiunii, sa primim darurile puterii asumate, care se vor amplifica pe 06 Iunie, cu tranzitul lui Venus.
05 Mai este o zi a eliberarii, timp pentru asumarea mai profunda a Puterii, Vointei si Iubirii Divine, cand ne desfacem din valurile iluziei, accesand adevarata putere divina, legat de viata noastra si tot ceea ce ne inconjoara.
La nivel global preluam adevarata noastra putere asupra corporatiilor financiare si elitiste dominatoare, care forteaza umanitatea dupa directivele lor.
La data Weesak, 06 Mai, suntem ocrotiti si iluminati de Lord Budha, si maestrii ascensionati din Shamballa.
Suntem invitati la a cincea initiere a luminii in lacasul razei I din taramurile din Shamballa, pentru a intalni maestrii ascensionati, binecuvantati si inconjurati de iubirea Tatalui /Mamei noastre Creatoare, transfigurati prin iubire divina, in niveluri mai profunde de intelegere si cunoastere a puterii si vointei divine, cu ajutorul si sub ocrotirea maestrilor ascensionati si a prezentei noastre EU SUNT FIINTA DE LUMINA.
La acest nivel de initiere experimentam starea “discipolului pe cale”, fiind toti discipolii conectati cu unul dintre cele trei lacasuri majore ale Shamballei, prin raza divina a puterii, vointei si iubirii.
Pe 20 Mai, Luna Noua ne conduce prin “Cercul de foc” al eclipsei Solare, aliniata cu Soarele nostru si Soarele Central din Pleiade, Alcyone, experimentand pentru prima data in acest fel, dupa 26000 ani, razele fotonice. Imbratisam energia Divinului Masculin ca luptatori ai luminii, stiind perfect cand sa trecem la actiuni dinamice si cand sa traim echilibrul intelepciunii si iubirii .
Intram astfel in imbratisarea Divinului Feminin pe 04 Iunie, spre urmatorul val de Ascensiune din 06 iunie, experimentand Arhetipurile Divinului Masculin si Divinului Feminin, integrarea prezentei noastre divine EU SUNT, toate razele sufletului si aspectele gemene, recunoscandu-ne pe noi insine ca EU SUNT RASA AVATAR, prin iubire si actiuni.
In timpul initierii, respirati adanc energia Razei divine I, simtiti-va conectati cu Mama Pamant in inima ei cristalina, conectati cu Tatal/Mama Divina in inima cosmica si aduceti aceste energii in spatiul vostru sacru. Respirati prin Sinele vostru cel mai Inalt, impulsionat eteric din Sirius. Conectati-va cu Gridul iubirii neconditionate al Pamantului, prin matricea 144 a iubirii, cu toti lucratorii in lumina, inconjurati de lumina aurie a Razei a doisprezecea cristice, a Imputernicirii si Constiintei Unice, inconjurati-va de lumina rosu minunat al vietii, adusa de Raza I a Puterii si Vointei Divine si inspirati deplin energia Divinului Masculin, ajutati de arhanghelii, elohimii si maestrii inaltati, in serviciul acestei raze. Acesta este momentul eliberarii, voastre de toate constrangerile, si poverile nedorite, luand inapoi puterea voastra personala divina de la tot ce va inconjoara.
Este timpul revelatiilor colective, amplificate de Luna Plina Weesak din 06 Mai, in perioada careia se spune ca maestrii ascensionati din Shamballa, sub indrumarea lordului Buddha, trimit lumina lor in sufletele oamenilor spre o intelegere superioara a iubirii si compasiunii. Intelegeti ca luptele si sfortarile voastre v-au adus aici, in momentul ACUM, pentru a primi adevarul iubirii divine.
Initierea a cincea, Revelatia, va poarta in orasele de lumina din Shamballa, in spatiile de ascensiune pentru transformarea colectiva a Pamantului, spre un rai pamantesc si oportunitatile daruite prin Ochiul Drept si Ochiul Stang al lui Horus, energiile Mamei Pamant si Tatalui Ceresc.
Aditional, se ancoreaza cel de al cincilea disc cosmic holografic al Iubirii Cristice pe coloana vertebrala, pentru a fi activat pe 21 Mai, ducandu-ne prin liniile cristice de lumina si portalurile de care avem nevoie pentru viitorul nostru traseu, traire de lumina in serviciul intregii vieti pe Pamant, protejand si asistand intreaga viata pe planeta Pamant, sa traiasca si experimenteze aceasta initiere a cincea: Revelatia.
 In mod colectiv, experimentam in suflete si in ridicarea vibratiei colective spre vibratia divina, ca si creatii transfigurate ale iubirii divine, seminte stelare, premergatori si invatatori ai Mamei Pamant si intregii ei vieti, starea EU SUNT RASA AVATAR. Suntem aici pentru a arata calea si asa si este.

Invocatie pentru initierea Portalului de Lumina care faciliteaza Initierea a cincea
Invoc pentru a cincea initiere, energiile Tatalui/Mamei Divine, Pleiadienii, Siriusienii, Andromedanii, Arcturienii, Ierarhiile Spirituale ale Luminii, Arhanghelii si Ingerii, Lorzii Luminii, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Lord Melchisedeck, chohanii razelor, El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venetianul, Hilarion, Sananda, Saint Germaine, Lady Nada, Mama Maria, Allah Gobi, Kuan Yin si Pallas Athena, Stralucitii Elohimi, Fratia Melchisedeck a Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios si Vesta si Lord Melchior, Mahatma, Avatarul Cosmic de Sinteza, si toate celelalte finite de lumina pe care le recunosc si prezenta mea divina EU SUNT, cea mai inalta lumina care sunt in energiile Tatalui/Mamei Divine."
Rog pe chohanul Razei I divina, sa ma ia intr-un vehicul merkaba exterior de lumina, in lacasul razei I din Shamballa, pentru a primi a cincea initiere, Revelatia, pentru a elibera toate aspectele dominarii din viata mea si sa redescopar astfel trairea mostenirii divine.
Ajungand in lacasul din Shamballa, sunt inconjurat de o minunata flacara albastra a vietii, de maestrii ascensionati si ierarhiile luminii, familia si prietenii mei din lumina. Primesc iubirea si darurile tuturor maestrilor celor 12 raze divine in manifestare pe Pamant si iubirea si tot sprijinul logosului nostru planetar, Lord Buddha.

Afirm:
Imi iau inapoi puterea pe care am dat-o mintii mele subconstiente, egoul meu negativ.
Sunt un luptator puternic al luminii si transfigurez flacara iubirii divine in serviciul Mamei Pamant si al intregii ei vieti !
Arhanghelul Mihail pune sabia sa puternica in mainile mele si tai cu ea toate legaturile negative pe care le-am experimentat.
Experimentez acum trairea EU SUNT in toata puterea si magnificitatea ei !
Lord Buddha inainteaza in fata mea si ma imbratiseaza, daruind expresia iubirii si intelegerea ca tot ceea ce experimentez ma ajuta sa patrund in nivele mai profunde ale iubirii si compasiunii, pentru mine insumi/insami si intreaga creatie divina.
Inteleg profund cat de mult sunt iubit/iubita pe Pamant, de catre Mama Pamant si toti cei care ma inconjoara.
Ancorez si activez al cincilea disc cosmic cristic holografic si alte doua discuri minore pe coloana vertebrala!

Imi misc incet corpul lateral stanga-dreapta, in fata si in spate, facilitand transmisia energiei in fluidul cerebrospinal, pe coloana vertebrala, producand recalibrarea sistemului meu nervos, a meridianelor si chakrelor.
Imbratisat/a, reunit/a cu energia maestrilor inaltati, asist acum Mama Pamant si intrega ei viata, cu flacarile sacre ale vietii, cu actiunea razei I a Puterii si Vointei Divine, sa ridice valul iluziei, ingaduind intregii umanitati sa experimenteze ea insasi, intelegerea si expresia deplina a Puterii, Vointei si Iubirii Divine.
Ma regasesc aliniat/a cu Constelatia Pleiadelor, aliniat/a cu energiile Soarelui si Lunii, ajutat/a de emisarii luminii pleiadieni prin inelul de foc al eclipsei solare din 20 Mai, sa activez energia altor vieti in fiinta mea, sa activez energiile in inima Mamei Pamant prin gridul cristalin. Acum, ratia Fibonaci din fiinta mea stabileste vitezele corecte de rotatie ca o binecuvantare, chakrele mele formeaza o singura coloana de lumina si aduc in mine noile modele de lumina sub ghidarea Arhitectului Divin Masculin.
Sunt una cu prezenta mea divina EU SUNT si ma aflu in lacasul razei
I, sa continui munca mea, in ajutorul Mamei Pamant.
Ma regasec in spatiul meu interior sacru, inconjurat/a de inima cristalina a Mamei Pamant si Inima Cosmica a Tatalui/Mamei Cosmice, inconjurata de a aceasta minunata flacara albastra a luminii si flacara aurie a Iubirii si Constiintei Cristice, construind impreuna anul sacru 2012.
Ma predau Divinitatii, am deplina incredere in mine si ceilalti.
Ma deschid sa primesc cheile intelegerii ca un leader al actiunii corecte, sunt un luptator puternic al luminii, o flacara a iubirii divine.
EU SUNT TOT CEEA CE SUNT.

Invocation by Anrita Melchizedek
            Preluat din http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro si prelucrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu