vineri, 19 octombrie 2012

UN NOU MESAJ IMPORTANT PENTRU ROMANI



UN NOU MESAJ IMPORTANT PENTRU ROMANI

Dragii nostri,

Revenim cu un nou mesaj si ne pare rau ca trebuie sa o facem intr-un timp atat de scurt fata de momentul la care vi l-am trimis pe primul.
Dupa ce in zilele de marti si miercuri a existat o oarecare liniste, manifestandu-se doar niste remanente ale energiilor trimise luni dupa-amiaza, joi, 18.10.2012, incepand cu ora 17, locuitorii teritoriului romanesc au fost din nou supusi actiunilor unor emisii energetice provenind de la aceeasi sursa, care continua si vineri.
De aceasta data lucrurile stau putin altfel. Energiile trimise actioneaza un pic diferit fata de ziua de luni.
1. Se ataca in primul rand chakra plexului solar, generand o dezenergizare masiva. Simptomele sunt acelea ale unui gol in dreptul stomacului si al inimii, poate chiar durere si se instalaeaza nevoia de a casca necontenit si prelung.
2.     Se ataca apoi chakra inimii ca sa nu puteti simti si trimite iubire. Se manifesta prin stare de nervozitate excesiva si dorinta de conflict si agresiune.
3.     Se ataca apoi chakra gatului. Se manifesta prin usturime instantanee in gat, ca in cazul unei iritatii la praf si / sau amorteala a limbii. Aceasta chakra are legatura cu comunicarea. Sunteti stopati sa mai aveti o buna comunicare, atat intre voi, cat si intre voi si Divinitate.
4.     Se ataca in final chakra ochiului al treilea, situata in mijlocul fruntii. Aceasta va impiedica sa exersati vreun exercitiu imaginativ. Daca ati dori sa va construiti niste scuturi, nu prea functioneaza pentru ca nu va mai puteti imagina forme, culori.
In ceruri se poarta acum un razboi energetic in toata regula, intre Lumina si intuneric.
Ne vedem datori sa va tinem la curent cu aceste mesaje nu pentru a va speria, ci pentru a va pune in garda, atentionandu-va ca aceste emisii energetice repetate pot duce la imbolnavire, la deteriorare deplorabila a starii de bine, a capacitatii de gandire limpede.
Asta doar in cazul in care le primiti cu bratele deschise si nu luati nici o masura de protectie.
Daca sunteti foarte nervosi trebuie sa stiti ca nu este de la voi, daca va apuca ameteala pe strada nu este de la voi, daca vi se pare ca aveti mintea imprastiata pe 1000 mp si nu puteti deloc sa va adunati si sa va concentrati nu este de la voi, daca va inteapa inima sau simtiti junghiuri in ficat si in splina nu este de la voi, daca nu mai puteti medita in cazul ca obisnuiti sa o faceti, nu este de la voi. De aceea va transmitem aceste mesaje ca sa intelegeti in primul rand ca NU ESTE DE LA VOI si sa va invatam cum sa contracarati cat de cat efectele, sa nu lasam sa se agraveze.
Iar daca din cauza atacurilor repetate veti ajunge fara vlaga, veti ajunge sa nu va mai puteti face nici un scut prin puterea imaginatiei, veti ramane totusi cu unul pe care nimeni nu vi-l poate lua pentru ca fiecare rostire vine cu o intarire: ISUSE MILUIESTE-MA. Trebuie sa devina aceasta ca o mantra permanenta in mintea voastra si cand va simtiti bine si cand va simtiti rau. Daca nu va considerati chiar asa doborati si obositi psihic, puteti rosti repetat rugaciunea „Tatal nostru”. Acestea formeaza in cele din urma, cea mai puternica arma pe care o avem la indemana fiecare dintre noi.
Unul dintre membrii grupului ce reprezinta Federatia, a avut in dimineata de 14 octombrie, in Sarbatoarea PreaCuvioasei Parascheva, urmatoarea viziune: Comandantul Asthar Sheran, aflat undeva sus in cer, a aruncat catre pamant o multime de bobite ca de mazare. Fiecare om primea in brate cate o bobita care incepea sa expandeze pana arata ca o foaie de hartie. Pe ea scria doar atat:

ROAGA-TE.

Nu este prea complicat sa se inteleaga sensul mesajului. Se pare ca in cele din urma acesta va fi principalul instrument pe care il va folosi fiecare, ca sa aduca izbavirea de tot raul acesta, pe care nimeni nu il mai poate suporta, care sufoca pur si simplu.

Aveti incredere in fortele voastre! Sunteti fiinte de lumina si Lumina va invinge!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu