miercuri, 28 noiembrie 2012

ET3 - SISTEMUL STELEI ARCTURUS


ET3 -  SISTEMUL STELEI ARCTURUS

Informatii obtinute prin comunicarea cu comandantul TRISTAR - Comandant mininava arcturiana, locuitor pe planeta P3.

-         Numar de planete, locuite, membre in Federatie: 6 planete, toate in jurul stelei ARCTURUS.
-         Numar de locuitori: P1 - 3 miliarde locuitori, P2 - 1,8 miliarde locuitori, P3 -1,2 miliarde locuitori, P4 - 1,1 miliarde locuitori, P5 - 1,4 miliarde locuitori, P6 - 1,5 miliarde locuitori.
-         Dimensiune planete: P1 - 260% fata de Terra, P2 - 110% fata de Terra, P3 - 130% fata de Terra, P4 - 80% fata de Terra, P5 - 150% fata de Terra, P6 - 140% fata de Terra. Toate planetele au vegetaţie si apa. Traiesc fără conducători, toată lumea este în pace, armonie, egalitate.
-         Varsta maxima a arcturienilor: P1 - 700 de ani; P2 - P6  - 1500 de ani.
-         Nivel de evolutie: P1: Fizic - 4D, Spirit - 8D; P2 - P6: Fizic - 5D, Spirit - 9D.
-         Infatisare: Sunt umanoizi. Au piele roz sau albastru - deschis. Au 4 degete la maini si la picioare. Au ochi de culoare bleumarin, nu au pavilioane la urechi. Practic, din cate mi-am dat seama si dupa cum ii vad energetic, ei sunt infatisarea tipica de extraterestri pe care o vehiculam cel mai frecvent. Înălţime: masculin - 2,30 m şi feminin - 2m.
-         Forme nave si culoare echipament: Folosesc, in cadrul Federatiei, nave de mici dimensiuni, triunghiulare, negre, cu latura cam de 9 m. Sunt foarte buni tehnicieni. Au echipament de culoare argintie, dar nu sunt niste haine la propriu, ci e vorba de un echipament energetic, de altfel firesc pentru un corp 5D.
-         Sarcina pentru Terra: Arcturienii sunt aparatori impotriva atacurilor energetice indreptate asupra pamantenilor, avand activitate mai frecventa in acest sens in perioada in care reptilienii faceau aceste atacuri si au rol in actionarea acelor „butoane” de pe Terra, chiar ghidand uneori pe pamanteni, menite sa activeze piramide, cristale, anumite coduri si altele.    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu