vineri, 14 decembrie 2012

CE VA FI OARE IN NOUA LUME?



CE VA FI OARE IN NOUA LUME?

Dragii mei,

Am primit in ultima vreme foarte multe solicitari de a va spune parerea mea referitor la ce va fi in perioada 20-22 decembrie si mai ales dupa aceea.
De aceasta data va propun sa facem impreuna un exercitiu de judecata logica asupra evenimentelor si asupra informatiilor destul de variate si de cele mai multe ori contradictorii, pe care le avem. 
Lasam la o parte comunicarile, mergand din start pe premisa ca channelingurile pot contine multe erori de intelegere, influente exterioare distorsionante. Aceasta determina intr-un final ca de multe ori mesajele sa fie transpuse in limbajul nostru, intr-o varianta incorecta si genereaza implicit neincredere multor cititori ce vin in contact cu ele. Asa cum am mai scris si intr-un comentariu, ca si raspuns la parerea expusa de un vizitator al acestui blog, nu este valabil totusi in toate cazurile. Exista multi care declara ca au comunicari cu diverse entitati, dar acest lucru nu se intampla in mod real, ei isi fac doar publicitate si preiau tot felul de articole ce se gasesc acum cu usurinta pe internet, formand un soi de mesaje aproape fara fond, pe care dupa ce le termini de citit, iti dai seama ca nu ai aflat nimic nou si nici nimic nu ai inteles, ba parca mai tare te-ai bulversat. Va asigur ca nu fac parte din aceasta categorie, dar nu sa justific acest lucru este ceea ce imi propun in acest moment sa fac.
Exista multe opinii care sustin ca data de 21 decembrie 2012, expusa de mayasi in calendarul lor, este o data calculata gresit, este o interpretare eronata a inscriptiilor gasite in mai multe locuri situate in arealul in care a locuit aceasta civilizatie. Tot gresit este obtinuta aceeasi data de 21 decembrie 2012, catre care conduce un algoritm de calcul, descoperit acum 2-3 ani intr-un pergament stravechi din Tibet. Am vazut acest pergament la stirile PRO TV (dar alea furnizate pe internet, nu cele de la televizor unde se spune doar „ce trebuie”), dar am si citit intr-un articol al lui Gregg Braden.

Ok, suntem intr-o DILEMA, nu stim ce sa credem, unii zic intr-un fel, altii spun altfel. Oare ce va fi de fapt in perioada 20-22 decembrie si dupa aceea?
Sustin multi teoria ca o sa fie doar un val de energii inalte, care va genera ulterior o trezire in masa, dar nu asa dintr-o data, ci treptat.
Serios?!!
Ei bine dragilor, EU NU CRED CA VA FI ASA NICI PE DEPARTE.

De ce? Pentru ca este imposibil. Va voi demonstra asta si nu cu mare greutate:

1.     Sa nu uitam ca pentru elevarea unui spirit este absolut obligatoriu sa fie acoperit macar minimul de necesitati ale corpului fizic. Daca asta nu se indeplineste, sunt ca la ele acasa sentimente precum teama, mania, nemultumirea, chiar si ura, iar toate astea duc deseori la boala fizica. N-am invatat cu totii ca acestea coboara vibratia? Iar daca vibratia coboara, despre care trezire spirituala discutam noi aici? Am vorbit de curand la telefon cu o prietena de a mea din Bistrita. Mi-a spus asa: „Draga mea, anul trecut s-au inchis aici toate fabricile, oamenii au intrat in somaj, dar acum, dupa ce s-a scurs un an, s-a terminat si perioada de somaj. Ce ne facem?” Eu i-am raspuns atunci (in gluma evident): „Urmeaza sa intrati in faza finala, de moarte a corpului fizic din cauza foamei, dar fericiti ca v-ati trezit in constiinta. Acum, daca nu puteti si dezvolta darul primit, pentru ca nu va mai puteti tine pe picioare, ce sa zic, sunteti fantastic de ghinionisti!”. Vin si va intreb acum, revenind la atitudinea serioasa: Doar in Bistrita se intampla asta? Ia priviti in jurul vostru! Ce puteti vedea? Prea putine fete luminoase si prea multe intunecate, incrancenate. Nu fara motive. Sunt oamenii prea napaditi de necazuri, boli si lipsuri.


2.     Dar de ce sunt oamenii asa de napaditi de necazuri, boli si lipsuri? Nu oricum, ci din ce in ce mai des si cu amplitudine din ce in ce mai mare, mai ales in acest 2012. Asa karme grele sa avem noi spiritele incarnate in aceste vremuri, ca si daca avem 20 de ani si daca avem 40, zici ca parcam murim maine? Dam din suparare in suparare si nu ne mai ajung 40 de ani pe care ii mai avem poate de trait, ca sa inchidem aceste datorii? Ei bine, eu consider ca asistam la o reglare accelerata de conturi, la o rezolvare accelerata a karmei pe care o avem fiecare, pentru ca exista un moment final, acelasi pentru toti, care nu poate fi modificat orice ar fi si nu putem trece bariera dincolo de acest moment, decat daca nu mai avem nimic sau mai avem foarte putin in rucsacul din spate, in bagajul karmic. Oamenii de lumina, treziti in constiinta, fiecare la un anumit moment, sunt parca cei mai napastuiti dintre toti. Pe masura ce impartasesc mai multa iubire si lumina, aluneca in necazuri si mai mari. Considerati ca m-ati putea vreunul face sa cred ca aceasta este Rasplata Divina? Nu dragii mei, nu e cu putinta asa ceva. Singura explicatie plauzibila consta in aceea ca spirite inalte, rezistente, care poate de cativa ani au inchis datoriile karmice personale, au preluat acum bucatele si de la altii, ca sa ii ajute. Au semnat contract inainte de incarnarea aceasta, asa ca la nivel de spirit am stiut si stim in orice clipa ce avem de facut, chiar daca la nivel de corp fizic habar nu avem de ce ni se intampla ce ni se intampla. Acest 2012 a fost ca un travaliu. Femeile m-ar putea intelege mult mai bine, contractii din ce in ce mai puternice si din ce in ce mai dese, pe masura ce ne apropiem de sfarsit de an. Multi dintre noi simt o senzatie ca de sufocare. Pentru ce toate astea? Care ar fi rostul? Nu cumva pentru a se finaliza si cu o nastere si in acelasi timp cu o eliberare? Evident vine dupa aceea grija nou-nascutului, dar asta se face cu pace si multa iubire de impartasit.


3.     La toate acestea se adauga evenimentele astrologice absolut speciale pe care nu mai are nici un rost sa vi le enumar pentru ca  le cunoasteti cu totii.

4.     De asemenea, nu putem sa nu luam in seama toate deschiderile de portaluri mai ales in acest an, luna de luna, prin care au venit energii universale deosebit de inalte, care s-au simtit din plin, fie ca niste furnicaturi mentolate prin tot corpul, fie prin stari de rau, dureri teribile de cap, de coloana vertebrala, de oase, de muschi, stari febrile ca de gripa, deoarece odata intrate in corp, in cazul in care aceste energii au intalnit blocaje energetice, au produs bulversari serioase pe linia sanatatii, pana la dizolvarea completa a acelor blocaje.

Iata ce cred eu, bazandu-ma pe toate aceste rationamente si pe nimic altceva:
-         Trebuie sa se intample ceva radical, o forta exterioara, care sa readuca acest car al lumii cu rotile in jos, caci acum este cu ele in sus. De la sine putere nu se poate reveni in pozitia normala, pentru ca nici macar nu mai exista energia proprie, necesara. Practic, cu rotile in sus, nu mai putem inainta nici macar un milimetru.
-         Acest ceva radical se va intampla in cele trei zile de intuneric sau de lumina, cine stie? V-am spus, nu tinem cont acum de ceea ce ne comunica Cerul. Poate nu vor fi pe 20, 21, 22, dar vor fi sigur pana la sfarsitul acestui an. Poate aici ar fi mica marja de eroare pe care am putea sa o acordam. Nu este posibil sa nu se intample! Omenirea este in colaps, este intr-un vortex din care doar o mana venita din afara, o mai poate scoate. Ati auzit ca la noi vor creste la anul taxele cu 16%? In conditiile in care marile noastre companii, cu sute de angajati precum si firmele mai mici, mor pe capete pentru ca nu se mai pot sustine, in conditiile in care rata somajului creste din aceasta cauza de la zi la zi, sau cel putin in sectorul privat se micsoreaza salariile, chiar daca se anunta mariri in cazul salariatilor de la stat (intrebarea fiind ce sume mai cotizeaza privatii si raspunsul ca mai mici decat inainte, pentru ca salariile scad, atragand dupa sine si taxe mai mici virate la buget si in acelasi timp, numarul de firme active se micsoreaza, deci cu alte cuvinte nu are cine sa mai sustina cheltuielile crescute ale aparatului de stat)? De asemeni in conditiile in care ni s-a marit numarul de parlamentari cu inca o suta si ceva? In conditiile in care se mai infiinteaza inca sase ministere? Faceti cumva vreunul banii la copiator sau aveti vreun secret de alchimist? Invatati-ma si pe mine va rog cum se procedeaza! Doamne Dumnezeule! Iar noi ar trebui, vazand toate acestea, sa credem ca vom face economia sa prospere, pentru ca ne-am trezit cu totii in constiinta, dar sa ne ia aceasta operatie cam o luna, maxim, pentru ca daca dureaza mai mult de atat, nu mai are cine sa o faca! Ar trebui sa fim oare economisti sau analisti de specialitate ca sa ne dam seama de cele ce v-am spus mai sus? Nu e nevoie de aceste studii, stiti prea bine, pentru ca traim cu totii asta zi de zi.
-         Dupa cele trei zile, care cred ca se vor derula fara cataclisme si dezastre, vom ramane fara energie electrica din cauza incompatibilitatilor electromagnetice cu noii parametri ai Pamantului. Vom ramane deci fara apa la chiuveta pentru ca nu mai are cine sa o pompeze, fara gaze la aragaz, fara mijloace de transport, o Doamne si combustibilul tot cu pompe electrice se baga in rezervoare. Asta doar gandindu-ne la gestionarea rezervelor. Daca ne mai gandim si la productie..... Nu mai putem produce nimic o vreme, evident. Vom fi in situatia sa nu mai putem utiliza calculatoare, telefoane, sau sa putem privi la televizor.
·        Va recomand insa inca o data, luati-va chibrituri si lumanari, sa va ajunga pentru un timp, faceti-va un minim de provizii dar nu de carne, pentru ca se pare ca noul corp nu va mai putea pur si simplu sa consume carne. Ce va costa? Daca nimic nu se va intampla, le consumati in anul viitor, nici o problema, dar daca se intampla, va prinde nepregatiti, v-ati gandit la asta?
·        Faceti de asemeni niste liste cu toti cei cu care comunicati prin e-mailuri, sau pe alte cai, care va sunt dragi, dar nu ati ajuns sa ii cunoasteti personal. Nu uitati ca in noua era, telefoanele nu ar mai fi utilizabile, dar renasc in schimb ale noastre capacitati telepatice si atunci nimic nu este pierdut. Eu am invatat aceasta lectie deja, din cauza misiunii cu civilizatia reptiliana, in timpul careia toate comunicarile s-au facut numai telepatic. Daca nimic nu se intampla, iarasi vin si va spun ca veti comunica in continuare ca si inainte, iar listele ce le-ati intocmit nu fac nici un rau nimanui. Tind sa cred ca foile de hartie nu vor disparea in noua dimensiune, pentru ca sunt produse din lemn, desi cu multe obiecte se va intampla acest lucru. Vor aparea unele noi si vor disparea altele. Pentru cei netreziti in constiinta s-ar putea sa le fie foarte grele aceste momente, le-ar putea genera nebunia, pentru ca nu isi dau seama ce se petrece si s-ar putea sa le vina chiar  ideea de a-si pune capat zilelor. Altii cu vibratie joasa nu vor rezista la valurile de energii inalte ce vor veni si o sa le cedeze inima sau vor face un atac cerebral. Dar asa cum am afirmat de mai multe ori, se intampla exact cum a ales liberul arbitru al fiecaruia.
·        Multi vin si ma intreaba, daca energie electrica nu mai avem, ce ne facem cu frigul iernii, cum ne vom incalzi? Ei bine, macar aici trebuie sa trisam un pic si sa apelam la comunicarea cu Cerul. Se pare ca in noua era, vom avea in permanenta o clima de vara blanda, fara anotimpuri. Iar pentru iubitori ai sporturilor de iarna transmit ca poate nu in acest an dar la anul, am avea cele necesare ca sa ne construim partii si patinoare artificiale.
-         Intrebare: cu ce si cum vom reconstrui toate astea? Respuns: la putin timp dupa cele trei zile, cred ca vor aparea fratii nostri stelari. Aici, dati-mi voie sa imi iau in seama macar visele, nu comunicarile. V-am mai spus ca am incredere oarba in ele, pentru ca nu m-au inselat niciodata. Dupa ce, din cauza unor urgente la serviciu, am plecat vineri la ora 4 dimineata catre casa, evident ca am dormit sambata, aproape toata ziua. Dormeam o ora, ma trezeam o jumatate, iar adormeam, iar ma trezeam. In toate aceste reprize de somn, am avut numai vise cu nave imense care apareau pe cer, altele mici coborau pe pamant, extraterestri cu toate infatisarile circulau printre noi si ne vorbeau in niste limbi greu de inteles. Era o veselie pe pamant, ce nu se poate descrie in cuvinte, ceva exact ca la un concert. Din cer coborau numai spirale ca de vata de zahar de culoare roz si de asemeni holograme in care fiecare civilizatie isi facea prezentarea, rand pe rand, inclusiv reptilienii. Vedeam si Marea Negra la vest. Sa fie asta o semnificatie a faptului ca s-ar putea ca dincolo de 22 decembrie, Soarele sa rasara la vest si sa apuna la est? Poate ca da, cine poate sti? Cu ajutorul tehnologiilor si a cunoasterii lor, precum si cu multa cunoastere si amintiri ce ne vor reveni brusc in noua era si noua, pamantenilor, privind utilizarea cristalelor, a diverselor corpuri geometrice de anumite forme, vom construi altfel de generatoare de energie, vom reconstrui totul in alt fel decat cel pe care il cunoastem acum, cu mai multa grija pentru mama noastra Geea care ne tine pe toti si ne da toate cele necesare si toate astea cu iubire si pace cat cuprinde, pentru ca nu va mai fi loc de altceva.

In incheiere, lansez o singura completare. In 8 noiembrie, am postat o comunicare a Arhanghelului Mihail. Sa stiti ca nu s-a razgandit, sustine aceeasi teorie. Iar cele ce El mi-a spus atunci, mi-au fost confirmate si de catre ceilalti ghizi spirituali astrali Konor, Gabriel, Uriel, Samuel si Rafael si de catre Sfantul Ioan Botezatorul si de catre alti Sfinti si de catre Comandantul Ashtar Sheran si de catre toti cei 10 comandanti de nave cu care comunic acum: Tristar – Arcturus, Xiuner – Sirius, Driv – Pleiade, Cobi – Steaua Nordului, Yrevor – Pegasus, Gil – Andromeda (constelatia), Rex – Constelatia Delfin, Ricon – Ursa Mare, Hinok – Orion, Krop – Alpha Centauri, precum si de catre Peymo – reprezentant din Galaxia Andromeda si de catre toti prietenii mei cei noi, reptilienii. 
Asa ca, dragi prieteni, consider cu toata fiinta mea ca mai sunt doar cateva zile si se sfarseste pentru toti aceasta lectie de viata: „Cum sa traiesti fara constiinta in 3D?”.
Vom pasi intr-o noua lume, a pacii, a iubirii si a armoniei, chiar daca la inceput ne va fi poate un pic mai greu, pentru ca va trebui sa ne adaptam la noile conditii de viata. In nici un caz nu ni se va parea la fel de greu ca si acum. Am putea trai si in aceste vremuri doar cu apa si paine daca ni s-ar cere, numai sa nu fim atat de injositi si de calcati in picioare, pana la urma tot de niste semeni ai nostri, care au uitat complet ca sunt si ei copii ai lui Dumnezeu. Aceasta este ceea ce doare de fapt cel mai tare…… 

Pace si Iubire!

28 de comentarii:

  1. Multumim pentru acest mesaj plin de speranta.Tot mereu imi vine in minte si mie ca ceva radical trebuie sa se intample pentru a putea iesi din colapsul existential in care ne aflam...am afirmat de atatea ori cu riscul de a fi catalogata "deplasata" ca imi doresc sa se intample ceva de mare avengura pentru a ne putea schimba ....ca suntem deja obositi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ai mare dreptate, cu totii simtim acest lucru. Aveti grija de voi. Mai este foarte putin.
      Pace si Iubire!

      Ștergere
  2. Buna seara!
    Te rog frumos sa intri pe blogul meu, sa citesti ultimul meu articol, dar mai ales sa vezi fotografiile(cele cu norul si scuturile energetice din 12.12) si sa ma luminezi si pe mine. ce sunt de fapt acelea..cum le interpretezi tu!? Eu am mare incredere in tine...
    Pace si iubire

    RăspundețiȘtergere
  3. Am intrat, am vazut si nu ma mira nimic. Tot ce vreau sa iti spun este ca nu s-a suparat nimeni ca ai vorbit despre navele pe care le-ai vazut in 11.11. Nu din aceasta cauza nu mai prea poti comunica cu ei, lucru care mi se intampla si mie in ultimul timp, ci pentru motivul ca au foarte foarte multe treburi de facut. De aceea eu nu mai insist prea mult in aceasata directie, pentru ca pana la 21 decembrie, sansele vor fi din ce in ce mai mici sa ii putem accesa. Este o realitate, desi multi considera poate ca aberam. Exista nave imense cu diametre de 14-15 km, la doar 7 km altitudine fata de nivelul zero. Acestea sunt caracteristicile ultimelor venite pentru ca mai sunt si altele de ceva mai multa vreme pe langa noi. Daca s-ar elimina defazajul despre care tot vorbesc, o nava din asta ar acoperi jumatate din cerul Bucurestiului de pilda. Nave de dimensiuni ceva mai mici se camufleaza si apar ca un fel de nave-nori. Pe 12.12 s-au descarcat prin deschiderea unui portal foarte important, o multime de coduri catre oameni. Felicitari, ai reusit sa le prinzi pe niste imagini! Cititi si pe blogul lui Dan Gaucan, are si el un articol scris in data de 13 decembrie despre asta. La aceste actiuni au participat atat componenti ai Lumii Angelice, Maestri Inaltati, cat si fratii nostri stelari. A fost ceva important si de mare anvergura si procesul inca mai continua. De aceea trebuie sa ne obisnuim sa vedem tot felul de clisee si imagini ciudate. Este activitate intensa acolo Sus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am primit si eu mesajul din 13 dec. de la Dan Gaucan si am citit despre codurile despre care pomenesti.In mesaj scrie ca acestea seamana cu niste chei muzicale, in vreme ce le fotografiate de mine seamana mai mult cu niste potcoave.
    Pe de alta parte,nu-mi explic si nici tu nu ai putut sa-mi dai un raspuns privind figura cubica din norul fotografiat si care seamana cu o cladire.

    Eu am sa fiu foarte transanta privind comunicarile channelirilor de pe internet.Constat ca de la vreme multi dintre ei bat in retragere, incep sa transmita asa zise comunicari in care se vorbeste din ce in ce mai des despre o schimbare lenta, despre o trecere in 5D in mod treptat, nimeni nu vorbeste concret despre ce se va intampla in curand.Ori asta ma conduce la ideea ca majoritatea comunicarilor sunt rodul imaginatiei multora dintre ei, asa cum am scris in cateva postari de pe blogul meu, si asa cum spui si tu in articol.Ori in cazul in care acei oameni sunt intr-adevar in legatura telepatica cu diverse entitati divine sau fiinte galactice, ce le-ar impiedica sa descrie concret ce se va intampla incepand cu 20 decembrie?
    Nu vezi ca toti evita sa spuna lucrurilor pe nume?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate, asa cum am afirmat de multe ori, exista multe persoane si probabil ai remarcat faptul ca aceasta se intampla cu precadere la americani, care expun tot felul de comunicari, practic fara miez. Nu mai insistam asupra acestui subiect pentru ca nu mai are rost. Dupa cum vezi nu sustin nici eu o teorie a dezastrelor planetare, dar nici ca nu se va intampla nimic nu pot sa sustin.
    Referitor la coduri, eu zic ca nu este obligatoriu sa le vada toata lumea la fel. Eu am vazut o multime de spirale gen tornada, coborand din cer, am vazut altfel. Nu persist nici sa afirm ca ceea ce ai fotografiat tu sunt niste coduri, poate ca nu au fost, poate au fost energii emise dintr-o nava invizibila, este foarte posibil.
    Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  6. RUGĂCIUNEA SE SPUNE 13 ZILE CONSECUTIV. DACĂ SE POATE LA 12 NOAPTEA, DACĂ NU, ATUNCI NOAPTEA ŞI SE APRIND 13 LUMÂNĂRI ÎN FIECARE ZI, ATUNCI CÂND SE CITEŞTE RUGĂCIUNEA. SE ŢINE UN POST CATOLIC ŞI NU SE FACE DRAGOSTE. CÂT ARD LUMĂNARILE SE STA ÎN GENUNCHI ŞI SE CITESC ŞI ALTE RUGĂCIUNI PÂNĂ SE STING LUMÂNĂRILE.

    RUGĂCIUNEA I SE CITEŞTE DE 13 ORI
    318 SFINŢI PĂRINŢI DEZLEGAŢI EPISTOLELE, DEZLEGAŢI BOALA, RUPEŢI ZAPISELE, SFĂRÂMAŢI LANŢURILE, DEZLEGAŢI FARMECELE, DEZLEGAŢI BLESTEMELE. IERTAŢI GREŞELILE PĂRINŢILOR MEI. IERTAŢI-MĂ ŞI PE MINE PĂCATOASA CĂ DE CÂND M-AM NĂSCUT NUMAI RELE AM FĂCUT. 318 SFINŢI PĂRINŢI AJUTAŢI-MĂ SĂ-MI REZOLV DORINŢA MEA, SE SPUNE DORINŢA. ŞI DEPĂRTAŢI TOATE FEMEILE ŞI BĂRBAŢII CARE ÎMI VOR RĂUL CU LUCRARE DIAVOLEASCĂ CU TOT.

    RUGĂCIUNEA II SE CITEŞTE DE ODATĂ
    SFÂNTĂ INIMĂ A LUI IISUS CRISTOS, AJUTA-MĂ PE MINE GRABNIC. EU DE-A PURUREA TE VOI LĂUDA, ÎNTREAGA LUME O VOI ÎNCUNOŞTINŢA, DE MIRAREA CE-AI FĂCUT CU MINE. SĂRUTU-ŢI TĂLPILE TALE SFINTE CU LACRIMI PRIMITE ŞI MĂ ROG CU CREDINŢĂ ÎN SUFLET ROBUL TĂU –NUMELE PENTRU ÎNDEPLINIREA DORINŢEI MELE...AJUTA-MĂ SĂ REUŞESC ÎN DORINŢA MEA, SE SPUNE DORINŢA. ŞI ÎNDEPĂRTEAZĂ PERSOANELE CARE ÎMI FAC RĂUL. ŞI FĂ-MĂ PE MINE SFÂNTĂ INIMA A LUI IISUS CRISTOS CA VRĂJMAŞII ŞI DUŞMANII SĂ MĂ IUBEASCĂ PE MINE CA PE EI ÎNSUŞI. SFÂNTĂ INIMĂ A LUI IISUS CRISTOS, AJUTA-MĂ! AJUTA-MĂ! AJUTA-MĂ! ÎN ÎNDEPILNIREA DORINŢEI MELE.

    RUGĂCIUNEA III SE CITEŞTE DE ODATĂ
    SFÂNTA VINERI UN FECIOR CU OCHII ÎN LACRIMI AVEA. MARIA MAGDALENA PE DRUMUL IERUSALIMUL MERGEA. FLORI DE MĂR CĂ-I CULEGEA. CULEGEA NU CULEGEA, EA ÎNTR-UNA SUSPINA. SUSPINUL ÎN CEARĂ SE FĂCEA. CEARA ÎN FLĂCĂRI CĂ ARDEA. RAIUL SE DESCHIDEA PT CEI CE NE RUGAM LA DZEU, IAR IADUL SE DESCHIDEA PENTRU VRAJITORI. FERICE, FERICE, FERICE DE CINE IL IUBESTE PE DZEU. SE SPUNE DORINŢA. AMIN !
    Pace si iubire!
    fiind in post este bine venita aceasta ruga veche primita de la un preot batran cu har.
    Cu drag! Nori,

    RăspundețiȘtergere
  7. imi place subiectul care lai abordat .ii cam adevarat tot ce ai zis acolo

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place ce ai scris pe blog.ii cam adevarat tot ce ai scris

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca este sau nu adevarat vom vedea in curand cu totii. Este insa evident ca trebuie sa se schimbe ceva. Este exact la fel ca intr-o casnicie care nu mai merge, ca intr-o afacere care nu mai merge, ca un cancer care te macina. Toate acestea arata ca trebuie sa schimbam ceva in comportament, in atitudine. Daca ne incapatanam sa nu o facem, apare modificarea brusca sau ruptura. Universul tot rezolva cumva tot ceea ce nu are componenta iubirii. Din cate ne dam seama, omenirea nu a iesit nici pe departe din stadiul de "Incapatanat", persista in general in acelasi mod de a gandi. Deci???

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta este articolul la care sa pus comentarii urate pe blogul meu.Imi pare rau dar eu nu voi accepta asa ceva.Mie mi sa parut interesant si am crezut ca ar trebui sa se stie si aceste lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ok..am inteles..nu aveti la liber comentariile,deci e de inteles de ce nu apar si cele urate.Nu mai faceti mie morala ca moderez comentariile porcoase pentru ca faceti la fel.Eu am lasat libere comentariile pentru ca asa consider ca este corect.Dar asat nu inseamna ca am sa las toate porcariile postate acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Maria,
      Motivul pentru care comentariile de pe acest blog trec mai intai prin filtrul meu este acela de a nu permite sa apara mesaje care sa includa cuvinte josnice, injuraturi. Din fericire, pana in prezent, nu a existat nici macar un singur caz de acest gen. In cele ce le priveste pe cele de critica, le-am postat intotdeauna, integral, asa cum o fac si acum cu ale tale. Citeste comentariile unui cititor Paul, de la articlolul "Verde de la Federatie" si te vei convinge ca este asa. Fiecare om are dreptul sa isi expuna opiniile sale si de asemeni fiecare om are dreptul la replica. Tot ceea ce imi doresc este ca pe blogul meu sa se faca asta intr-un mod decent. Stii Maria, eu nu mi-am permis niciodata sa contracarez vehement opinia unui om fata de ceva anume. Am suficienta intelepciune ca sa imi pot pune intrebarea: Si daca este asa cum spune el? Am citit candva intr-o carte urmatoarele: Daca Dumnezeu nu exista si tu crezi ca exista, nu este pentru nimeni nici o problema. Dar daca Dumnezeu exista si tu sustii ca nu, atunci este o foarte mare problema. Drept urmare vin si te intreb sincer: oare ce anume a fost atat de deranjant in acest articol? Ca prin prisma unor trairi reale pe care le simt pe pielea mea si nu mi se intampla asta doar mie, emit niste opinii? Tu traiesti in Torino si este cu siguranta mai bine, oricat s-ar sustine ca nu, dar noi suntem in Romania iar aici treaba nu e roza deloc. Pe de alta parte, pentru ca le indic oamenilor sa isi faca un minim de provizii si cele ce considera ei ca este necesar? Doamne ajuta sa nu se intample nimic! Vor folosi cu totii cele cumparate in anul viitor. Dar daca se va dovedi ca o sa fie valabil ce am scris eu in acest articol? Ce vor face cei ce au luat peste picior aceasta posibilitate? Vor merge probabil sa vandalizeze magazinele, ca sa poata supravietui. Drunvalo Melchizedek a afirmat public la telvizor ca vor fi pe Terra cel putin sapte cataclisme mari pana la sfarsitul acestui an. Nu au fost pentru ca s-au facut pe Pamant multe lucrari in numele iubirii si ne-am schimbat practic viitorul. Acum noi ce sa facem, ii taiem capul lui Drunvalo? Ar trebui sa spunem, Doamne bine ca nu s-a intamplat asa, iti multumim. Omul nu a gresit cu nimic. El a pus in garda omenirea, raportat la informatia pe care o vedea atunci. Ca aceste previziuni au fost inlocuite de evenimente mult mai pozitive, a fost tot ceea ce ne puteam dori. Poate a deranjat opinia despre channeling. O sustin in continuare cu tarie. Sunt putini cei ce au comunicari de acest fel cu adevarat. De aceea s-a produs si aceasta bulversare prin lume. Inchei prin a spune ca nici mie nu imi plac stirile care se furnizeaza pe posturile de televiziune la noi in Romania, continand numai evenimente legate de omoruri, batai, violuri si altele. Drept urmare ce aleg sa fac? E simplu ca buna ziua, nu ma uit la ele. De aceea recomand tuturor si nu o data, cine nu rezoneaza cu o anumita informatie, cui i se pare ca ii destabilizeaza echilibrul si ii face rau sufletului sau, tot ce trebuie sa faca de acolo incolo este sa ocoleasca acea informatie, acea sursa. Iar daca sursa este blogul meu, tot ce le ramane de facut este sa nu intre pe el, cu atat mai putin sa preia articole. In consecinta este bine ca ai luat decizia sa stergi articolul meu de pe blogul tau, daca asta a generat mizerii ca si replici. Iubire, Pace si Intelepciune!

      Ștergere
  12. Buna Ziua,

    Asthara este minunat ca exista fiinte ca tine si multe altele, care se roaga pentru salvarea noastra, care fac ceva in acest sens, bineanteles ca nu toate persoanele care fac acest lucru o fac la nivelul tau, dar toate adunate au dus la schimbarea ce va venii in curind si mai mult de atit au schimbat viitorul nostru al tuturor si a dat sansa si celor ce nu vad sa se schimbe!
    Este un lucru minunat si as vrea sa iti multumesc din suflet pentru tot tie si tuturor persoanelor si fiintelor de lumina care ajuta si se roaga pentru salvarea noastra si sa speram ca acele vremuri frumoase pe care le asteptam vor venii, pentru ca stiu de ele de cand eram copil...

    Lucian Raicu Romania,

    DOAMNE AJUTA !
    PACE SI IUBIRE !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne ajuta Lucian!
    Va fi cu adevarat o lume ce nu se poate compara cu aceasta. Dupa cum se poate vedea, Bunul Dumnezeu a facilitat si a ajutat punerea in aplicare a unor planuri, menite sa ne conduca catre a marca inceputul unei noi civilizatii, alcatuita din componenti ai celei vechi, dar cu un alt nivel de constiinta. Fiecare in felul lui a facut cate ceva, ca a trimis iubire, ca s-a rugat, ca a ajutat un om amarat pe strada, sau un catel zgribulit de frig. Toate acestea sunt acte facute in numele iubirii si uite asa, caramida cu caramida, s-a construit fundatia noii lumi. De la anul ce vine, mai departe, trebuie sa constientizam cu totii ca trebuie sa ne aducem aportul sa punem ceva deasupra acestei fundatii.
    PAce si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici eu nu le sterg pe cele care contin parerea cititorilor,fiecare are dreptul la libera opinie,asta este clar,dar cele care depasesc linia bunului simt le sterg,asa ceva nu cred ca ar permite nimeni pe blogul lui.Si chiar asta sa intamplat,s-au incins spiritele si a iesit urat pana am vazut eu ce se intampla pe blog.Ca sa sting focul am sters tot,inclusiv motivul ,adica acest text de mai sus,care mie mi sa parut interesant si am crezut ca este bine ca oamenii din Romania sa le stie,macar asa putin,preventiv.Eu am avut vise cu cele 3 zile de intuneric..cam destul de asemanator cu cel postat aici de dvs,visul sa repetat din nou pe data de 12 si cred cu tarie acum ca are o semnificatie.Primul vis si eu l-am postat pe blog in speranta ca gasesc pe cineva sa ii de-a un inteles..am fost intrebata de doamna de la Terapii Holistice la ce ora l-am visat,era intre 2 si 4 noaptea,dar nu am primit inca un raspuns,cine stie ,poate aceste vise chiar au un mesaj,dar eu nu il inteleg.Oricum am vazut ca aveti cu mult mai multa experienta decat mine in aceste lucruri.V-am citit mereu articolele.

    RăspundețiȘtergere
  15. Se spune Maria ca cine este ghidat de Maica Domnului primeste multe informatii prin vise. Dat fiind faptul ca te numesti Maria, dar si Marin in acelasi timp, eu cred ca ai mare protectie si supervizare din partea Maicii Domnului. La fel sunt si eu, foarte apropiata de Marita Doamna si asa cum am afirmat intr-un articol al meu, am fost ghidata de-a lungul vietii prin vise, cat cuprinde. Avand in vedere ca am avut visul cu intuneric in miezul zilei, cu oameni plini de bucurie dar care sarbatoresc un Fericit Craciun la flacara lumanarii, de cel putin cinci ori pana in prezent, inca incepand din anul 2010, nu stiu ce sa mai zic. Te rog din suflet Maria, asa cum eu iti vorbesc fara dumneavostra pentru ca asa o fac cu toata lumea, mi se pare mie ca ma apropie mai tare de interlocutorii mei, tot asa sa te adresezi mie. Simt ca evenimentul ce ni s-a petrecut amandorura si care a implicat-o si pe doamna de la terapii holistice, nu a venit intamplator. Eu cred ca trebuia sa venim ceva mai aproape, toate trei si vom afla noi in viitor de ce. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc pentru permisiunea de a vorbi la singular.Referitor la vise sigur ca ai dreptate,nu le primim degeaba si nu numai cele care ni s-au aratat cu intunericul,primul vis la mine a fost total neinfricosator,desii se facuse noapte brusc eu nu simteam frica de nici un fel ci doar bucurie ca in sfarsit a venit clipa..asta gandeam in acel moment.In al doilea vis a fost si ceva in plus fata de primul..cand a inceput sa se intunece..mama mea care a fost prezenta si in primul vis a inceput sa strige tare...A INCEPUT..si in acel moment totul a inceput sa trepideze,nu era cutremur erau vibratii destul de puternice si un vuiet destul de tare.Cam asta a fost visul al doilea..eu sper sa nu avem parte de vibratiii si vuete ca cine nu stie despre ce este vorba nu ar reactiona deloc bine dar poate ca inseamna cu totul alceva.Exemplu eu m-am gandit ca poate semnifica plecarea negativitatii.Curatarea planetei de vibratiile negative.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-am gandit la aceasta ipoteza. In vise exista anumite imagini simbol care nu este musai sa fie ca in realitate. Eu am visat numai oameni petrecand si bucurandu-se. Mai mult decat atat,de fiecare data,oamenii sunt imbracati in alb si cred ca nu mai e cazul sa mai fac vreo interpretare a culorii hainelor, pentru ca o stie deja toata lumea.

      Ștergere
  17. Buna draga mea ma bucur nespus ca am dat de tine chiar intamplator in zilele astea si nu am intrat pe blogul tau,am citit doar articolul postat de tine pe alt blog pe care il urmaresc si el a preluat articolul tau si la postat si la el.Ma impresionat de la inceput trairile si experientele tale,am mai cunoscut pe cineva care au avut si au niste trairi impresionante cu viziuni si chaneling,cu finte de lumina,dar.........Daca crezi ca nu-ti cer cam mult si este posibil as vrea sa-mi faci si mie o initiere,din aia cum le-ai facut noilor tai prieteni prin telepatie la distanta,daca ai nevoie de la mine de ceva spune-mi si o sa-ti dau.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pace si Iubire Viki!
    Putem face asta daca stabilim de comun acord o ora. Daca vrei si poti iti propun ora 22, marti seara, 18.12.2012. Dureaza putin. Initierea inimii spirituale se face foarte simplu, in felul urmator: se tine mana stanga pe inima spirituala, in centrul pieptului, iar mana dreapta, fiecare o aseaza peste mana stanga a partenerului sau. Se inchide astfel un circuit. Cand se face la distanta, fiecare isi imagineaza partenerul in pozitia descrisa mai sus, ca si cum ar sta la o jumatate de metru in fata sa, in mod real. Ne coboram apoi cu atentia din centrul creierului, usor, pana in inima spirituala, situata la nivelul chakrei inimii. Ne imaginam ca suntem ca intr-o camera,careia ne ducem si ii deschidem ferestrele. Vizualizam cum in momentul deschiderii ferestrelor, intra in camera in care ne aflam, un val de lumina aurie, ca a Soarelui. Vizualizam cum trimitem acea lumina aurie prin bratul drept, in inima celuilat si cum primim de la celalat lumina aurie, prin bratul sau drept. Spunem inainte de a face acest transfer in circuit inchis: Initierea inimii, initierea inimii, initierea inimii, iubire, iubire, iubire. Mentionez ca nu trebuie facute decat cateva ture, atunci cand se face initierea inimii cu o persoana, hai sa o numim impietrita. Asa cum eu am facut cu reptilienii. Mai bine mai putin si de mai multe ori. O energie venita prea dintr-o data si prea mult catre inima incchisa initial a cuiva, poate genera o stare de oarecare rau, asa ca este bine sa fie facuta cu intelepciune. Initierea inimii se poate face cu oricine, fara rezerve, in familie, cu prietenii etc.

    Astept sa imi comunici daca ramane ora propusa.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna draga mea ma bucur nespus ca mi-ai raspuns,da ora e buna si ramane asa dar am mare nevoie de tine,pentru ca nu am inteles prea bine ce trebuie sa fac mai exact partenerul meu trebuie sa fie langa mine sai ating mana sau pot numa sa mil imaginez,as putea sa fac asta cu cineva care este inpietrit si traieste in totala ignoranta,

    RăspundețiȘtergere
  20. Ok, referitor la ora. Cand facem initierea in aceasta seara amandoua, tu iti imaginezi o femeie la o jumatate de metru in fata ta, ca fiind eu, cu ce infatisare doresti tu sa construiesti. Apoi ma vezi cu mainile puse in pozitiile descrise, evident tot la mod imaginativ si incepem initierea. Cu o alta persoana pe viitor, o poti face direct, fata in fata, daca accepta aceasta, sau tot la fel, de la distanta, doar imaginandu-ti persoana asa cum am descris mai sus. Initierea functioneaza chiar si daca cealalta persoana nu stie ca i se face aceasta initiere, in special persoanelor impietrite, care poate de buna voie nu ar accepta niciodata. Eu puteam sa o fac pentru tine si asa, dar am ales sa nu o fac in acest fel, tocmai ca sa iti dai seama ce simti si apoi sa povestesti. Simte si cel ce ii faci initiere de la distanta fara ca el sa constientizeze asta, dar nu are habar de unde ii vinea acea stare. Inca o data iti atrag atentia, nu prea mult din prima, ci incet incet, in mai multe zile, ca sa nu ii fie rau, OK/ Te asteptam dupa aceea, atat eu cat si cititorii acestui blog sa ne povestesti cum a fost. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna draga mea,scuzama te rog,nu vreau sa te superi pe mine;dar eu nu am simtit nimica doar ca ca au inceput sa ma doara putin degetele de la mana dreapta.nu stiu poate nu am reusit sa ma concentrez eu bine sau sa-mi imaginez cea ce ai zis tu,prima data ca nu am apucat sa citesc cea ce mi-ai explicat a doua oara asta am citito acuma,nu stiu ce nu a mers bine,de aia ti-am cerut sa-mi faci asa cum sti tu cum ai facuto si la alti si a avut u mare inpact,chiar asta vroiam sa simt sa simt ceva puternic stiam eu de unde vine.Nu vreau sa te superi pe mine dar poate vrei totusi sa-mi faci initierea aia asa cum sti tu cand vrei tu si o sa-ti zic dupa aia daca am simtit ceva.Sti mi se mai intampla cate o data un lucru si nu stiu exact de unde sa il iau nu pot sa-mi dau seama ce inseamna exact,mi se pune cateodata un nod in gat dar foarte puternic aproape ca ma doare gatul sti sensatia aia cand ai mari emoti de ceva un text de dat sau ceva ce te face sa-ti fie frica teama si stres toate la un loc,da nu stiu ce e.Si asta din senin fara ca eu sa am ceva vreo stare ciudata.in fine.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ok Viki o voi face fara ca tu sa constientizezi, desi si aseara, chiar daca tu nu ai fost pe faza, eu oricum am actionat. In cazul in care exista un blocaj pe chakra inimii, ce poate fi generat de o durere sau o suferinta fata de ceva sau cineva, nu se prea simte mare lucru la inceput, cu atat mai putin de la distanta. Deocamdata, de la distanta, intre noi oamenii, o initiere cu participare interactiva, este un pic cam greu de facut pentru ca cei doi trebuie sa fie foarte buni telepati. Acesta a fost avantajul reptilienilor. Intelegeau cu viteaza luminii ce au de facut pentru ca imi captau gandurile instantaneu iar eu vedeam prin imagini ca au inteles. In acest fel totul era foarte usor. Te rog mult scrie-mi pe adresa federatia.galactica@gmail.com. Iti voi trimite daca am o adresa de e-mail, cursul cu ingeri. Cu ajutorul Arhanghelului (de fapt Heruvimului) Samuel, vei primi rapid de Sus ceea ce iti doresti. Ingerii pot face totul mult mai bine decat mine. Aseara i-am rugat inclusiv pe ei sa actioneze asupra ta. Cu toate astea nu ai simtit nimic. Se pune intrebarea de ce? Eu am aflat raspunsul. Trebuie sa primesti cursul cu ingerii, pentru ca ei vor mai mult de la tine, vor sa faci conexiunile cu ei in mod direct, sa nu ai nevoie de oameni in a implini ceea ce doresti. Astept opinia ta. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  23. Salutare

    Tocmai ce am citi visul tau de pe data de 21 decembrie, mi-ai facut pielea de gaina,de ce? pentru ca inainte sa ai tu visul pe 21 decembrie, eu am avut inaintea ta cu alte cateva luni, acelasi vis.
    Tot la fel in 2010 eu si cu un prieten am avut acelasi vis, cu doi sori pe cer.Amandoi suntem nascuti in aceeasi zi, acelasi an, am locuit in acelasi bloc.As incerca sa inteleg mai mult,sa ma inteleg mai bine, daca am putea sa discutam mai detaliat, nu cred ca este o intamplare.Daca se poate sa vorbim mai detaliat adresa mea de mail este iliealexandru90@yahoo.com sau facebook: Ilie Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  24. Iti voi scrie dragul meu pe e-mail cum ai putea si tu sa o faci. federatia.galactica@gmail.com Acolo te voi ruga sa ma lamuresti care dintre cele doua nume este cel mic. De aceea nu m-am adresat acum cu nume. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  25. Draga Nori,frumoase rugaciuni iti multumesc Trec prin cele mai grele momente din viata mea.O sa-mi fie de mare ajutor rugaciunile.Doamne ajutane! s.....

    RăspundețiȘtergere