vineri, 21 decembrie 2012

UN VIS DE 21 DECEMBRIE




UN VIS DE 21 DECEMBRIE

Dragii mei,

As vrea sa va povestesc un vis pe care l-am avut azi-noapte, pe la 3-4 dimineata. Dupa ce veti citi cele ce urmeaza, nu va ramane decat sa trageti propriile concluzii.
„Eram acasa, stateam in pat, ma trezisem tarziu, fara grija de a pleca la serviciu. Cam asta ar trebui sa se intample in zilele acestea de mini-vacanta, pe care le vom avea majoritatea, in perioada urmatoare. Era cam 9 dimineta. La mine acasa, camera in care dorm este cu ferestrele catre rasarit. In vis imi aparea exact ca in realitate. Am pornit televizorul si exact in acel moment se difuza o stire, ceva de genul: Vedeti ca nu s-a intamplat nimic pe 21 decembrie? Imediat dupa aceea, mi-am indreptat privirea catre fereastra si am privit cerul. Era plin de nori cenusii, dar Soarele se intrezarea putin printre ei. Dintr-o data, dinspre vest, au venit niste nori negri ciudati, aratau ca niste gauri negre si au inlaturat norii initiali, ducandu-i cu ei catre rasarit. A ramas doar Soarele pe cer, dar si acesta era parca infasurat intr-o panza, parca avea peste el ceva ca o pacla. S-a facut instantaneu intuneric si degeaba vedeam Soarele acela, ca nu aducea nici un pic de lumina pe pamant. In urmatoarele momente totul a inceput sa se cutremure. Nu era insa acea senzatie, cu zgaltaiala, ca la cutremur, ci era un soi de vibratie constanta, la o amplitudine foarte inalta. Emisiunea la televizor s-a intrerupt, energia electrica a picat, totul era cufundat intr-un intuneric taciune, oamenii de prin blocurile alaturate tipau pe la geamuri. Dintr-o data a inceput sa se miste tot Pamantul cu o viteza foarte mare, eram parca intr-un montagne russe, astfel incat Soarele „s-a mutat” instantaneu de la rasarit la apus. Eu cu sotul meu am luat decizia sa coboram, am luat masina si ne-am dus in afara Bucurestiului, catre nord. Am ramas acolo in asteptare, pana a trecut toata nebunia. A durat insa maxim o ora, mult mai putin decat am crezut initial. La intoarcere in Bucuresti, priveam cerul la apus si vedeam cum Soarele se misca dinspre apus, spre rasarit, cu viteza obisnuita. Pe cer erau norisori de culoare roz si bleu. In aer se simtea asa o pace si o bucurie cum nu se poate exprima in cuvinte. I-am spus atunci sotului meu: Iata ca am pasit in noua lume!”
Dupa umila mea parere si luand in considerare faptul ca nu stiu ce mi-a venit, dar sunt cateva zile de cand am ganduri ca totul este posibil sa se intample un pic mai tarziu, dar nu cu mult, fata de mult-trambitata data de 21 decembrie si am spus asta si in articolul „Ce va fi oare in noua lume”, eu cred ca exact cand vor sta cu totii linistiti ca au trecut peste acest moment fara sa se petreaca nimic special, atunci o sa se intample. De asemeni s-ar putea sa se schimbe de acolo incolo si sensul de rotatie al Pamantului, asa cum multi sustin, astfel incat Soarele va apune la est si va rasari la vest. Cele 3 zile de intuneric s-ar putea sa semnifice 3 zile de intuneric sufletesc, de dezamagire pentru multi ca nimic nu s-a petrecut asa cum se asteptau, sau poate 3 zile de conexiuni blocate total cu Cerurile, asa cum deja v-am precizat. Pot insemna orice, nu neparat intuneric la propriu, desi in vis a existat si acest aspect si nu doar in acest vis si nu doar in visele mele. De asemenea, nu stiu daca ati urmarit la televizor, acum doua seri, a aparut un reprezentant NASA care a spus ca recunosc ca mayasii aveau dreptate, privind acea aliniere, doar ca dupa calculele si masuratorile lor, este vorba despre data de 23 decembrie si nu de 21 decembrie. Vom trai si vom vedea, poate ca au dreptate.
Pe de alta parte, in interiorul meu, am cochetat tot timpul cu ideea ca intrarea in noua lume ar trebui sa se petreaca exact pe 25 decembrie, ziua nasterii Domnului nostru Iisus Hristos. Am simti acest lucru, cu adevarat, ca pe a doua venire a lui Iisus si am avea dublu motiv de bucurie. 

Pace si Iubire!

36 de comentarii:

  1. Nu am nici o dorinta sa mai traiesc in 3D, speranta nu mi-am pierdut-o fiind in 21 dec si nu s-a intamplat nimic, de ceva vreme simteam ca nu va avea loc nimic neobisnuit in aceasta zi, dar simt launtric ca ceva se va petrece, va fi un eveniment benefic, si la fel ca in cazul tau, saptamana asta am cochetat cu ideea ca in 25 dec va avea de fapt marele salt cuantic in constiinta ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai cunosc si pe altii care sunt pe aceeasi lungime de unda si cred ca nu intamplator. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si orasul cum arata cand ati revenit? Era daramat, ca dupa un cutremur puternic sau parea in regula?
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici pomeneala. De altfel sustin de multa vreme ca nu va fi asa ceva, pentru ca in toate visele mele legate de aceste momente, nu am vazut dezastre. Acelasi lucru mi l-a confirmat si Mihail, in comunicarile pe care le-am avut cu El. Ce nu as putea sti este daca la intoarcere as fi gasit revenita energia electrica. La plecare din Bucuresti era totul in intuneric. Nu m-am visat insa reintrand efectiv in Bucureti ci doar ca porneam inapoi pe drumul care ma ducea catre el.

      Ștergere
  4. Large Hardon Collider Active On December 21.
    Zilele astea la CERN au loc experimente,ce fac acolo cu adevarat probabil nu vom sti niciodata,dar sigur coincidenta nu e .
    Pot schimba legile fizicii cunoscute si realitatea Universului,se pot juca cu noi si cu sufletele noastre cum vor.
    Probabil am fost trasi pe dreapta intr-o realitate pararela de catre intunecati si cabala criminala.
    Lasand la o parte toate povestile frumose despre inaltare,e prea multa matematica in tot ca sa fie atat de multa liniste.
    Si totusi ceva se va intampla sunt vortexuri energetice care se simt ,mainile sunt incarcate si ard
    Ma rog la Dumnezeu sa ne dea macar o clipa de lumina in adevar,ar fi o picatura dar ar conta cat un ocean.
    -cu mult respect Octavian .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Octavian,cu tot respectul,daca doriti,va rog sa detaliati subiectul(mai ales in ceea ce priveste CERN,realitati paralele,joaca cu sufletele...)Cu stima,
      Sorin,Bucuresti

      Ștergere
    2. Oho! Si cate se mai stiu si se mai fac fara ca noi sa avem habar. Iar cand le vezi sau le auzi declaratiile, chiar te simti umilit, pentru ca iti dai seama ca ti se insulta grav inteligenta. Cu toate acestea, ceea ce vine de la Dumnezeu, se pot pune in cap si in limba, nu au cum sa contracareze. Iar acum, in aceste vremuri, vine din plin, nu mai pot face fata situatiei, le scapa de sub control. Asta este, roata se mai si invarteste! Tot ce le ramane de facut este sa se dea cu iubirea pentru aproapele, pentru ca aceasta este Voia Divina. Pace si Iubire!

      Ștergere
  5. Se va intampla ceva specific la ora 19.00 in tara? Sunt oameni care asteapta aceasta ora dar nimeni nu spune de fapt ce se intampla, sunt in ceata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit si eu despre aceasta ora. Marturisesc sincer ca nu stiu ce sa zic. De intrebat Ingerii, nu am pe cine. Dar daca este sa ne raportam la simturi, eu declar ca azi, nu am simtit nici macar energiile pe care le-am simtit cand s-a deschis portalul din 12.12. Cred din ce in ce mai mult ca azi nu este data corecta, dar nu va fi nici mai tarziu de 25 decembrie. Eu asa simt.

      Ștergere
  6. Buna seara Ashtara,
    Apropo de faptul ca deja comunicam telepatic, vroiam sa ati spun ca atunci cand am lasat primul comentariu, dupa ce am finalizat, ma gandeam ca nu te am intrebat nimic direct ...dar tu mi ai raspuns!
    Imi doream mult sa primesc un raspuns de la tine si l am primit!!! Minunat!!!
    In ceea ce priveste ce se va intampla sigur Bunul Dumnezeu Tatal Ceresc aranjeaza lucrurile asa fel incat sa fie bine pentru cat mai multi, indiferent cand va fi acel lucru minunat, pe care il asteptam cu totii acum sa ne bucuram de aceste zile minunate in care primim lumina Domnului Nostru Iisus Hristos!!
    Simt acest lucru, cum lumina cerurilor ne inunda sufletele si inimile noastre!
    Multumim Bunului Dumnezeu Tatal nostru Ceresc, Bunului Iisus Hristos Mantuitorul si Izbavitorul nostru, Prea Sfintei Fecioarei Maria tuturor Sfintilor din ceruri pentru tot ceea ce fac pentru noi !!!
    Va multumesc tuturor celor ce citesc acest blog si tuturor Fintelor de lumina ce ne ajuta si asa cum a spus si Bunul Iisus sa strigam cu totii Sus sa Avem Inimile !!!
    Multumim Ashtara pentru toata lucrarea ta!!!
    Sper sa ne ajute Dumnezeu sa ne intalnim si sa fie cat mai multi treziti!!!
    Craciun Fericit si Luminat !!!
    Doamne Ajuta!
    Pace si iubire tuturor!!!
    Sa pasim cu iubire in noua lume si sa continuam sa tinem sus vibratia, Dumnezeu este cu noi!!!
    Sa iubim Romania, asa cum iubeste Maica Domnului aceasta tara!

    Lucian Raicu, Bucuresti, Romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu Lucian,

      Acum ai dorit sa iti iei revansa. M-ai facut tu sa plang de emotie. Este o vibratie atat de inalta in acest mesaj al tau incat nu ai cum sa ramai impasibil. Cel putin nu eu. Daca doresti sa vorbim mai multe te rog scrie-mi pe federatia.galactica@gmail.com. Iti multumesc prietene drag si multumesc de asemeni tuturor celorlati cititori, de acum prieteni de suflet!
      RăspundeţiŞtergere

      Ștergere
  7. Eu inca mai sper........va IUBESC PE TOTI

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna draga mea am simtit si eu vibratie in mesajul noului prieten Lucian,si eu sant sigura ca ceva trebuie sa se intample nu pot sa treaca toate astea asa fara sa se intample nimica si sa aibe iara dreptaet sceptici si noi sa picam pe locul 2 iarasi.Si sant sigura ca visele tale prevestitoare asa cum ai mai spus nu au dat niciodata gres,deabia astept sa vad ce o sa se intample,astept cu nerabdare momentele alea ale adevarului.Pace si iubire la toti,noi prieteni.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt foarte bucuros sa citesc textul tau de azi, rezonez deplin cu ce-ai scris.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragii mei, ca sa intaresc cele ce am scris, in aceasta seara, pe la ora 20:30, am simtit o prezenta si la fel ca si in cazul Maicii Domnului, nu imi dadeam seama cine este, pentru ca nu primeam nici o imagine. Energie foarte inalta simteam. Asa cum am spus, desi comunicarile cu entitati extraterestre mai sunt posibile, cu entitatile angelice, acest lucru nu se mai poate de doua-trei zile incoace. Am primit pentru o fractiune de secunda imaginea Mantuitorului, imbracat complet in alb si am inteles in sfarsit ca este El. Este pentru a treia oara in viata mea cand am fost pe canal de comunicare cu Domnul nostru Iisus Hristos. Au mai fost cazuri de-a lungul vietii cand l-am visat, dar nu pun asta la socoteala. In nici doua minute cat a durat, atat mi-a spus, sa am incredere si ca nu e bine sa spui hop pana nu sari gardul. Mi-a confirmat ca visul meu se va implini curand si aidoma si ca intr-adevar Soarele va rasari dupa aceea la vest si va apune la est. Cand l-am intrebat care este data exacta la care se va intampla, legatura s-a intrerupt. Cred cu tarie ca Domnul nostru Iisus Hristos a colindat in aceasta seara, prin casele noastre, ale tuturor celor ce ne-am pus toata nadejdea in El si toata iubirea noastra, sa trimita energii ale increderii si ale incurajarii. Indiferent ca oamenii au putut simti sau nu aceasta actiune, isi vor da cel putin seama ca din nou lumina parca le-a cuprins sufletul, desi nu inteleg prea bine din ce cauza. Nu ne ramane decat sa observam tot ce se petrece in zilele urmatoare, caci toti cei ce se temeau de momentul 21 decembrie, simt ca si-au frecat palmele prea devreme. Pace si Iubire, dragii mei! Fiti binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieri am fost tare dezamagit.Slava DOMNULUI ca mi-am revenit,acum sunt SIGUR ca NIMIC si NIMENI nu ne va intoarce din calatoria noastra catre DIVINITATE.Aveti rabdare.VA IUBESC

      Ștergere
  11. Buna Seara Ashtara,

    Revin, doar sa spun ca intr-adervar ceva minunat a fost in seara aceasta, toata seara am fost emotionat si lacrimi fara voie ami curgeau!

    Doamna Ajuta !
    Pace si Iubire tuturor!

    Lucian Raicu

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Ashtara,
    Multumesc din suflet pentru ceea ce faci. Cand citesc mesajele tale mi se umple sufletul de lumina, iubire si speranta.
    Esti un suflet minunat!

    Iubire si Lumina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi doresc sa va fie sufletul plin de lumina, iubire si speranta, 24 din 24 de ore, tie si tuturor celorlalti cititori ai mei. Doamne ajuta!

      Ștergere
  13. Profetii primite pe mail de la o doamna.
    Puterea morţii asupra umanităţii va fi învinsă în cele din urmă
    Luni, 17 decembrie 2012, 12:15 Preaiubita mea fiică, ziua în care voi veni, să-Mi revendic moştenirea ceMi-a fost promisă de cătreTatăl Meu, va sosi brusc.În timp ce Eu pregătesc umanitatea pentru acest mare eveniment, această zi va sosi pe neaşteptate. Vremea când fiara va fi azvârlită în abis este aproape şi apoi cele douăsprezece naţiuni se vor bucura împreună de pace şi unitate. Atunci, sfinţii din Ceruri şi toţi cei care au murit pentru Mine vor fi înălţaţi împreună cu drepţii care vor fi supravieţuit după Strâmtorare. Toţi vor fi înviaţi şi li se va da în Dar un trup perfect, ce va birui moartea cunoscută de oameni de la pacatul lui Adam încoace. Toţi se vor bucura în pace şi prosperitate sub Domnia Mea Spirituală până când împărăţia Mea va fi oferită Tatălui Meu. Aceasta va fi prima înviere şi va fi urmată de o mie de ani de armonie perfectă în concordanţă cu voinţa divină a Tatălui Meu. Atunci, cei păcătoşi care s-au lepădat de Mine vor suferi. A doua înviere nu este cunoscută de omenire iar detaliile acesteia nu au fost revelate nimănui cu excepţia profeţilor Daniel şi Ioan Evanghelistul. Aceste secrete vor fi revelate în timp, pentru că acum nu este încă nevoie să le cunoaşteţi. Puterea lui Dumnezeu se va manifesta când bătălia pentru salvarea sufletelor se va încheia în biruinţă. Puterea morţii asupra umanităţii va fi învinsă în cele din urmă. Aceasta este promisiunea Mea. Eu voi împlini profeţiile stabilite de Tatăl Meu. Acelora dintre voi care sunt confuzi, vă spun nu vă fie frică. Totul se află acum în mâinile Mele Sfinte, însă să fiţi convinşi că tot ce contează este iertarea păcatului. Aceasta se va întâmpla când voi Îmi veţi cere darul Mântuirii. Este atât de simplu. Dragostea voastră pentru Mine vă va aduce Darul Vieţii. Moartea, aşa cum o ştiţi, nu va mai avea nici un control sau stăpânire asupra voastră. Viitorul ce vă aşteaptă trebuie să-l întâmpinaţi cu bucurie în inimi fiind cel mai de preţ Dar al lui Dumnezeu şi numai sufletele merituoase vor moşteni o asemenea bogăţie. Fiţi în pace. Încredeţi-vă în Mine. Iubiţi-Mă. Aceasta este tot ceea ce contează. Al vostru Iisus

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu aduc speranţă. Eu aduc Milostivire. Eu aduc mântuire.Duminică, 16 decembrie 2012, 23:20 Preaiubita mea fiică, este important ca discipolii Mei să nu provoace teamă în inima prietenilor şi a familiilor lor din cauza Mesajelor Mele pe care vi le dau în aceste timpuri. Vin la voi toţi, în aceste timpuri, pentru a vorbi cu voi din Cer cu scopul de a vă pregăti. Acest lucru îl fac cu iubire şi bucurie în Inima Mea. Vin pentru a-i ajuta pe aceia care cred în Mine astfel încât ei să fie pregătiţi şi să se afle într-o stare de har necesară pentru a Mă accepta şi pentru a domni împreună cu Mine în Împărăţia Mea. Am venit de asemenea să vorbesc cu aceia care nu pot înţelege semnificaţia Creaţiei lui Dumnezeu, mai ales cu acele suflete care se folosesc de raţionamente umane pentru a defini tot ceea ce există în viaţa lor. Ei cred doar în ceea ce pot să vadă sau să atingă. Aceste suflete vor accepta minciunile acelora despre care ei cred că trebuie să fie respectaţi în societăţile şi ţările lor. Cât de uşor sunt păcăliţi de minciunile oamenilor şi cât de slabi sunt ei încât resping Adevărul Creaţiei lor. Sarcina Mea este aceea de a vă ajuta pe voi toţi. Nu să vă înspăimânt, ci să vă aduc pe voi mai aproape de Mine, astfel încât să aveţi parte de tihnă.Împărăţia Mea este casa voastră. Nu trebuie să vă simţiţi împinşi la a vă respinge familiile pentru a vă putea uni inimile cu inima Mea. În schimb, aduceţi-vă familiile la Mine, prin rugăciunile voastre. Mulţi vă vor răni când proclamaţi Adevărul Cuvântului Meu. Dar acest lucru este în regulă. Nu îi provocaţi şi nu încercaţi să îi forţaţi împotriva voinţei lor. Îi voi lua în Lumina Mea de Protecţie atunci când veţi recita Cruciada de Rugăciune a Harului Imunităţii.Sunt plin de iubire pentru voi. Cei care cred în Mine vor simţi o mare consolare la a Doua Mea Venire. Celelalte suflete pot fi salvate prin rugăciunile voastre. De aceea vă pregătesc pe voi, acum. Pentru a vă salva pe toţi, astfel încât să vă puteţi bucura de Cerurile Noi şi de Noul Pământ. Eu aduc speranţă. Eu aduc Milostivire. Eu aduc mântuire. Eu duc la bun sfârşit legământul, care în timpurile din urmă, va fi împlinirea deplină a Voinţei Tatălui Meu.
    Trupul şi Sângele Meu, prin Umanitatea Mea, precum şi prin Divinitatea Mea.

    Rămâneţi în pace, preaiubiţii Mei discipoli. Odihniţi-vă pe Umărul Meu pentru că Iubirea şi Milostivirea Mea depăşeşte orice cunoaştere a voastră. Acesta este un timp de bucurie, nu de durere, deoarece v-am dat Darul Mântuirii. Acest Dar este pentru voi, aşa cum este şi pentru aceia care sunt pierduţi. Este pentru toată lumea.

    Al vostru Iisus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa fie si asa este! Multumim cu totii pentru acest mesaj minunat! Pace si Iubire!

      Ștergere
    2. am primit acele profeti pe mail si le dau tuturor sa le citeasca! Cu drag NORI,
      PS Toti am trecut prin clipe grele. Am plans, am tipat dupa ajutorul divin, ne mai putand face fata tuturor problemelor care ne-au inconjurat si tinut ca in chingii. Pentru ca cel rau lucreaza prin oamneii, care ii dau ascultare si bulverseaza, batjocoresc oamenii care cauta si doresc Lumina Iubirii, lumina lui Dzeu. Va urez tuturor, chit ca nu va cunosc decat sa ramaneti in lumina si iubire, sa primiti toate darurile celeste, tot binele divin! Ingerii si arhanghelii sa va inconjoare, iar Dzeu sa va tina in bratele lui protectooare. Va dedic ruga din cartea mea- Terapia sufletului prin iubire!

      2.5. Rugăciunea Îngerului curajului

      Sunt îngerul curajului şi am venit să-ţi dăruiesc puterea de-a fi învingător.
      Te ajut să înfrunţi toate obstacolele ce apar pe calea spirituală.
      Curajul este discernământul spiritual şi virtutea divină în faţa răului.
      Nu uita! Teama, mândria şi furia nu sunt de la Dumnezeu,
      Ci acestea sunt virtuţile celui Rău care vrea să te subjuge.
      Protecţia divină o primeşti când ai făcut un pact cu Creatorul.
      Când viaţa ţi-ai dăruit-o lui Iisus, care a fost cel mai curajos fiu.
      Trezesc curajul spiritual în inima celui însetat de Dumnezeu.
      Sunt alături de tine în rezolvarea situaţiilor dificile şi în luarea deciziilor.
      Trebuie să dai dovadă de dragostea faţă de semenii tăi.
      Să-ţi cultivi sinele cu sentimente nobile, divine şi de solidaritate.
      Să ai puterea de-aţi trăi viaţa care ţi-a fost hărăzită.
      Când eşti disperat şi ai multe capcane presărate pe calea vieţii,
      Dumnezeu mă trimite să te transform în luptător pentru o cauză nobilă.
      Te iniţiez să-ţi dezvolţi voinţa, convingerea, consecvenţa şi perseverenţa.
      Să poţi învinge suferinţele fizice, psihice sau morale care îţi sunt date.
      Trebuie să ai capacitatea de a fi lucid în luarea deciziilor.
      Te rog, să ai curaj să recunoşti orice sentiment de dragoste.
      Nu renega iubirea, ci declară cu nobleţea sufletului acest simţământ.
      Ai curaj să lupţi pentru a avea o viaţă alături de fiinţa pe care o iubeşti.
      Acest lucru merită sacrificiu şi cere abnegaţie pentru aţi împlini viaţa,
      Deci fii curajos şi luptă pentru idealul suprem al sufletului tău.
      Pace şi iubire! Amin!


      http://drunvalo.net/videostore/live/players/showtime-dec-21.php

      Ștergere
  15. La Multi Ani! tuturor celor renascuti intr-un Nou Pamant si mangaiati de un Nou Soare, care vor aprinde inimile noastre si ne vor imbaia in energiile Binelui cel mai Inalt si al Iubirii Neconditionate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa nu va indoiti ca deja traim Ascensiunea, mai ales daca corelam data de 21 decembrie cu ziua nasterii lui Zamolxe, care reaprinde Focul Sacru in inimile tuturor entitatilor. Oare intamplator a aparut in aceasta perioada cartea bloggerului Daniel Roxin-Spiritul dacic renaste ??( nu vreau sa fac reclama pentru ca nu am citit-o inca).Constientizati aprinderea Focului Sacru in inimile voastre si spuneti ce simtiti.
    Referitor la ziua de 25 decembrie, eu cred ca nu va fi doar sarbatoarea nasterii Domnului Iisus Christos ca pana acum, ci si aducerea Energiei Christice din Marele Centru Galactic,eveniment care cred ca corespunde cu a doua Venire, sau coborarea Sfantului Duh in inimile noastre.
    Sa multumim Domnului Dumnezeu, Domnului Iisus Christos,Maicii Domnului si Intregii Ierarhii Divine pentru minunatele Daruri ale Ascensiunii si sa daruim energia Binelui cel mai Inalt si a Iubirii Neconditionate tuturor entitatilor din Univers!
    Sarbatori fericite si pline de Lumina, Pace si Iubire!
    Sa facem din tara noastra cu adevarat Gradina Maicii Domnului,asa cum a mai fost!
    Macar in aceste zile de sarbatoare, dar si dupa sa nu ne mai facem griji pentru ziua de maine si sa fim mai centrati in energia 5D a starii in prezentul de Eu Sunt Acum si toate gandurile si alegerile sa fie din inima si pentru Binele cel mai Inalt si Iubirea Neconditionata a tuturor entitatilor ,ca sa putem simti mai bine minunatele Daruri ale Ascensiunii.

    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu citesc articolele de mai sus primite prin email de pe site-ul http://avertisment.ucoz.com
    Traim o perioada cu adevarat interesanta!
    Binele cel mai Inalt si Iubirea Neconditioanata sa se manifeste in toata creatia!
    Pace si Iubire!

    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  18. Mihaela!
    Ca sa nu fi singura ciudata,,,iti tin companie.
    Citeste aici si...minuneaza-te!

    http://ascensiunea-inimii.blogspot.ro/2012/12/relatia-mea-cu-divinitatea-si-fiintele.html

    Apropos, de apelul tau.Da, vreau ca in ianuarie sa ne cunoastem.
    Cat priveste Ascensiunea...offff! am multe de comunicat...
    Pace si iubire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, am citit articolul cu minunata poveste si am vizualizat si filmuletul. E minunat ca ai intrat pe unda potrivita, pentru a implini cum se cuvine misiunea pentru care ai fost trimisa. Doamne ajuta pentru mai mult si mai bine si in zilele urmatoare, voi posta si eu un articol in care intentionez sa pun mai multe adrese de bloguri interesante, sa directionez cititorii mei si catre alte informatii cu adevarat valoroase, caci cel putin la noi in tara se gasesc din plin. Va fi acolo cu siguranta si adresa blogului tau. Din pacate, aceste comentarii nu prea sunt accesate de catre cititori si multe lucruri importante raman in acest fel ascunse fata de ei. Binecuvantari Divine, pace si iubire!

      Ștergere
    2. Iti multi, prietena draga!
      Astazi am postat o etalare in tarot din 19 mai 2012..pe care am avut-o pe fostul meu(sters ulterior).Am avut noroc ca am pastrat(fara sa vreau) acel videoclip, ptr a imi reaminti care au fost cartile iesite.

      Astazi am facut o noua etalare...expusa si aceea.Toate bune si frumnoase, cand n-am avut ce face si am mai pus o intrebare....Ei bine, am filmat momentul...
      Este ceea ce ai presupus tu si ceea ce asteptam multi.
      Numai ca , ghinion, nu am putut posta inca filmuetul ptr ca mi s-au terminat bateriile la camera de filmat.Acum sunt la incarcat..Intra si tu mai tarziu...merita sa citesti, dar mai ales sa vezi ultimul filmulet.
      Pupici!..deocamdata virtuali

      Ștergere
  19. Si pentru ca in zilele acestea marete sunt inspirat sa inteleg mai multe despre Ascensiune, uitati ce-am gasit:"lant de gene unduitoare",iar mai interesant mi se pare unde-am gasit: http://youtu.be/-QDODcN_P94, la min 2:28, dar toata melodia m-a socat de-a dreptul.Asa ca am inceput sa caut si in alte melodii si-am gasit un site care promoveaza muzica ezoterica: http://lorin-fortuna.ro/muzica_intex.htm (sa nu intelegeti ca vreau sa promovez si site-ul,doar ca n-am gasit o alta lista).Astept pareri si poate alte exemple de mesaje ascunse unde nici nu gandim.
    Nu vreau sa monopolizez comentariile si vreau sa-i multumesc autoarei acestui blog pentru cuvintele pline de Lumina si Iubire postate si pentru mesajul primit pe email odata cu trimiterea cursului cu ingeri.
    Pace, Iubire si multa Inspiratie!
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  20. Asa este Cosmin, mesaje ascunse acolo unde nici nu ne gandim. Exact acest lucru promovez si in cursul cu ingeri, sa incercam, sa ne modelam de asa fel incat, sa fim mai receptivi si mai atenti la cele ce se intampla in jurul nostru. Universul ne da semne la tot pasul. Nu trebuie decat sa vrem sa le vedem. Ai dreptate cu melodia Angelei Similea, "Un albastru Infinit". Am ascultat-o si sunt foarte profunde versurile, in special raportat la vremurile in care traim. Voi publica intr-un articol pe blog adresa lui Lorin Fortuna, pe care ai descoperit-o. Nu trebuie sa ne gandim aici ca facem sau mu reclama cuiva, ci trebuie sa ne gandim la folosul pe care il poate aduce acea informatie, semenilor nostri. Incerc si eu de vreo doua zile, in articolul pe care deja l-am scris dar nu si publicat, sa incarc de pe you-tube, melodia "Birds of Paradise". Transmite acelasi mesaj profund. Nu stiu de ce, dar nu reusesc si doar am mai facut aceasta pana acum, cu mantrele pe care le-am postat pe blog. Voi gasi eu o solutie. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.youtube.com/watch?v=n-Onwg9WCdI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru link. Am crezut initial ca adresa vine tot din partea lui Cosmin, date fiind comunicarile anterioare intre mine si el.
      Imi cer iertare pentru confuzie si trebuie sa recunosc ca am avut la acel moment o mica strafulgerare ca s-ar putea sa nu fie el cel ce a trimis acest link.
      Pace si Iubire!

      Ștergere
  22. ”Ciudatelor” Ashtara Tristar și Terapii Holistice
    Cu certitudine sunteți ... exact ceea ce trebuie să fiți,la locul și mai ales în momentul în care trebuia să fiți.
    În această fază a Ascensiunii, aveam cu adevărat nevoie de voi, așa cum mai mult nu se poate...
    Noi o parte dintre români (aceia care își doresc Înălțarea în Epoca de Aur a Luminii, suntem ”însetați” de darul vostru...
    Cu toții am merita ca asemeni lui Paul ”să fim reperați și bombardați cu Lumină divină”, dar poate unii dintre noi nu merită încă asta...
    Mă consider binecuvântat de Dumnezeu, pentru că existați și pentru mine!
    Vă iubesc cu adevărat, așa cum de altfel îi iubesc și pe toți ”ciudații și ștampilații” grupați în jurul vostru...
    Fie ca Ascensiunea care a început așa cum a început și este așa cum este, să continue tumultuos în inimile noastre și să ne ajute să ajungem cu toții în Iubire și Lumină, spre binele nostru cel mai înalt!
    Cu Iubire și Lumină
    Condor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta "Vultur Intelept". Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Si noi va iubim si stim ca daca nu suntem impreuna, daca nu suntem uniti, e foarte greu sa iasa ceva constructiv. Saltul inca nu este facut, urmeaza. Va rog cu toata caldura, pe tine si pe prietenii tai, sa va alaturati noua si celor din grupurile noastre, sa va rugati in aceste zile pentru Romania, sau sa aplicati tehnici de trimitere a luminii si iubirii peste pamant, asa cum va conduce pe voi intuitia, pentru ca de fapt veti fi ghidati de Sus. Este foarte important. Mai multe, deocamdata, nu pot sa scriu pe acest blog, decat ca treaba nu este asa de roz, cum pare, este ceva inselator in jur. Multe energii in neregula plutesc prin eter. Azi m-am uitat la Stirile Antena 1. Primele opt stiri, in a doua zi de Craciun, le-am numarat efectiv, au fost despre crime si tot felul de alte decese. Daca astea sunt semne ale noii lumi, sa fim iertati, eu nu asa mi-am facut socotelile. Sau poate ca nu suntem inca in noua lume, mult mai plauzibil. De aceea, tocmai ca imi doresc sa pasim odata pe Poarta Soarelui, cu totii, fac aceasta chemare, acest apel. Pace si Iubire!

      Ștergere
  23. Am urmat cele mai multe dintre aceste excremente și a înșelat. Chiar i-am vedea unele dintre ele pentru a rescrie ceea ce am scris în rețea.
    Cele mai multe dintre aceste persoane pe care le spune o mărturie falsă și îngrijire, ele sunt o grămadă de zaruri și a fraudei.
    Singura persoană care poți avea încredere într-adevăr o vraja pe DR Okija IKE IS adresa dvs. de email este okijaik@gmail.com, mi-ar fi adus aici țări dacă este posibil.
    El a făcut o mulțime de lucruri îmi amintesc, dar cele mai multe din ceea ce a făcut el, așa că a trebuit să mă ajute cu cancer, si, de asemenea, ma ajutat înapoi slujba mea și căsătoria mea. E mare si l-am găsi INTERNET La fel cum fiecare persoana asistat, dar de fapt este o rolă vraja reală și foarte bună. Sunt încă foarte recunoscător DR Okija IKE salva viața și căsătoria mea. Vreau să știți că tot nu trebuie să încerci pe altcineva, în afară de acest tip.
    A lua legatura cu dvs. de email este okijaike@gmail.com Mai jos este expertiza lor VĂ MULȚUMESC.
    BINE ATI VENIT la soluția TEMPLE
    Te-ai saturat de a lansa valuri mici, care oferă mai mult decât o speranță falsă?
    Ești dezamăgit de viața ta ??
    Nu toate formele de viață?
    okijaike are o rata mare de succes în următoarele cazuri:
    1). Ia-iubitul înapoi (Dragoste Spell)
    2). Ia inima pe care o iubesc
    3). Oprire Divorțul
    4). senzualitate
    5). Break Up si sa ma intorc la favoritul meu
    6). Vânzare rapidă am scrie poțiuni pentru a crește clienților enterprise.
    7). vraja pentru a vindeca nebunia / tensiune / vicii / boli psihice.
    8). explica de a dobândi jocuri / loterie / cazino.
    9). o vrajă pentru a obține locul de muncă plătit.
    10). competențe sunt de vindecare la distanta.

    RăspundețiȘtergere