miercuri, 27 martie 2013

27.03.2013 - COMUNICARE DE LA MIHAIL



27.03.2013 - COMUNICARE DE LA MIHAIL

Dragii mei,

Stateam in aceasta dimineata si ma gandeam la toate problemele, belelele, blocajele din viata mea si nu doar a mea. Ar fi bine daca as fi doar eu cea care ma zbat cu toate acestea, insa din nefericire, cu acelasi stil de viata “se lauda” o multime de romani. Ma intrebam unde gresesc, oare ar mai trebui sa fac ceva ce nu am facut pana acum, exista ceva ce nu fac cum trebuie?
In incercarea de a gasi raspunsuri la aceste intrebari, am inchis ochii in scopul de a stabili o comunicare cu unul dintre ghizii mei spirituali. M-am gasit cu Mihail. Asa cum v-am spus, de cand am aflat de la El ca este ajuns de fapt la rang de Serafim si nu mai este de multa vreme Arhanghel, imi vine oarecum greu sa il mai numesc in acest fel, motiv pentru care am luat decizia sa il numesc simplu: Mihail.
Mihail mi-a transmis urmatorul lucru, valabil pentru mine si pentru toata lumea: data de 27 martie poate fi considerata ca o data frontiera. Este o data in care se sfarseste ceva si incepe altceva.
Ce se sfarseste am aflat si eu nu cu mult timp in urma. Trebuia lasat fiecare sa isi poarte crucea, asa cum stia si putea el mai bine, fara sa fie foarte informat de cele ce se intampla. Inclusiv eu. Stiti cu totii, cand avem explicatia exacta a evenimentelor negative prin care trebuie sa trecem si mai ales cand cunoastem data pana cand ar dura o astfel de incercare, parca ne devine suferinta mai usoara. Chestiunea era insa ca nu trebuia sa fie suferinta usoara, tocmai pentru ca exista o data limita pentru a incheia niste angajamente. Am trecut printr-o perioada de masive curatari ale karmei personale, ale unor bucatele karmice luate de la altii din jurul nostru, atat cat a permis Divinitatea in acest sens, in scopul de a-i ajuta sa mai golesca bagajele lor personale si a unor bucatele karmice cu care am venit mostenire de la stramosi. Toate acestea au fost angajamente, luate la nivel supraconstient, de catre spiritele noastre. Puteam sa stam in cap si nu aveam cum sa schimbam asta, la nivel constient. Cu cat ne-am luat sarcini mai mari si mai multe pe fagasul acestor curatari, cu atat am trecut prin suferinte mai intense, aproape insuportabile uneori. Cunoasteti insa ca parca nu toti oamenii au trecut prin asta si tot priveam cu jind in curtile lor. Pe de alta parte o voce interioara parca imi soptea: “Esti acum in mare suferinta? Fii fericita, vei vedea tu de ce!” Mai transmiteam asta si la altii.  Am primit multe e-mailuri in care oamenii imi impartaseau necazurile lor si incercam sa ii incurajez, povestindu-le ca nici eu “nu ma las mai prejos” la acest capitol. Ei veneau apoi si imi spuneau ca oricum mie imi este mai usor caci macar eu comunic cu ingerii. Ceea ce ei nu stiau era ca atunci cand trebuia sa traversez printr-o perioada grea, zile in sir, nici un ghid si nici o alta Fiinta de Lumina nu mai raspundea la cererile mele de comunicare. Atunci imi dadeam seama ca totul devenea de doua ori mai greu de dus, pentru ca mi se instala un sentiment ca am fost parasita. Un sentiment deloc sanatos, dar recunosc, am gandit in acest fel nu o data. Am gandit ca macar daca nu aveam capacitatea de a percepe din cele nevazute si de a comunica, cel putin eram scutita de a vedea ca nu este nici o Fiinta de Lumina pe langa mine exact cand aveam mai multa nevoie de ajutor. Evident aceasta era doar o impresie, total eronata, pentru ca in mod real suntem cu totii sub foarte stricta supraveghere de Sus.
Revenind la ideea ca daca trec prin mare suferinta in aceasta perioada ar trebui sa ma bucur si nu sa ma plang, a fost confirmata, dupa ce a fost depasit greul etapei, de catre ghizii mei. Ei mi-au transmis: “NU PUTETI FACE SALTUL IN DIMENSIUNE SUPERIOARA, CU GREUTATI IN BAGAJUL KARMIC. IAR DACA ACESTE GREUTATI NICI MACAR NU VA APARTIN, SI MAI AVETI DOAR DE LA ALTII, TREABA ESTE CU ATAT MAI COMPLICATA. AR FI NEDREPT SA NU FACETI SALTUL PENTRU CA VA TRAG IN JOS GREUTATILE KARMICE PRELUATE DE LA ALTE PERSOANE DOAR PENTRU CA ATI VRUT SA LE AJUTATI. ACESTA A FOST SI MOTIVUL PENTRU CARE MOMENTUL 21 DECEMBRIE S-A AMANAT. ESTE DISPENSA DIVINA. NU REUSISERATI SA INCHEIATI ASTFEL DE DATORII PANA LA ACEA DATA SI ATUNCI VI S-A MAI DAT TIMP LA DISPOZITIE.”
Intelegeti acum ce s-a intamplat? Ceva foarte just de altfel. Va dati seama ca daca ati suferit foarte mult este un semnal evident ca sunteti pe lista la salt? Cea mai rapida metoda de evolutie spirituala si de spalare a pacatelor este suferinta. Cum timpul este limitat trebuie sa intelegeti ca nu exista alta solutie. Unele spirite si-au terminat de mai multi ani platile karmice personale. Atunci, ca sa nu stea degeaba au mai mutat la ele din bagajele altora, ca sa dea o mana de ajutor. Daca si asta au terminat, pentru ca inca mai aveau un pic de timp, au mai luat la curatat o mica bucatica de karma stramoseasca. Cam in aceasta ordine s-a derulat totul. Din pacate, inca mai sunt multi care nici macar pe aceea personala nu au rezolvat-o, iar timp nu mai prea au.
Exista si solutia iubirii si a pacii. E una preferata de noi toti si cu toate acestea, cand vin loviturile, nu o mai aplica aproape nimeni. Dumnezeu cunoaste comportamentul omului in astfel de situatii si tocmai de aceea nu si-a permis sa riste.
Ce incepe de azi incolo? Incepe o perioada in care trebuie sa fim constienti ca ne sunt amplificate de sute de ori puterile de creatori. Tocmai de aceea Mihail transmite:
“NU MAI PROIECTATI VIITORUL NEGATIV!
 LASATI TRECUTUL LA O PARTE!
 NU MAI PROIECTATI EVENIMENTE SI SCENARII PE PRINCIPIUL CA DACA S-A PETRECUT INTR-UN FEL IN TRECUT, INTR-O SITUATIE SIMILARA, ESTE OBLIGATORIU SA SE PETREACA IDENTIC SI A DOUA OARA!
 NU MAI FOLOSITI FUNDAMENTE PRECUM: NU AM, NU SE POATE!”
 A crea ceva este valabil si in sens pozitiv si in sens negativ. Iar daca aceasta putere, de acum inainte, este amplificata de sute de ori, ganditi-va cat de usor vor veni catre noi rezultatele, bineinteles dupa cum le proiectam.
L-am intrebat atunci pe Mihail: Bine, teoria aceasta o cunosc si eu, insa este mai greu cu practica. Ce ne facem cu practica? Cand ne doboara toate greutatile, este foarte greu sa mai putem gandi pozitiv. Intram cumva ca intr-un cerc vicios: nu ne este bine pentru ca gandim negativ si gandim negativ pentru ca nu ne este bine. Cumva trebuie sa poata fi rupt acest cerc.
Mihail a venit atunci cu sfatul ca am putea folosi o solutie ceva mai fortata si mai tehnica, dar care va da roade cu siguranta, macar la inceput, pana vedem niste rezultate. Solutia este sa citim zilnic 10-20 de minute din carti sau articole cu subiectul “Puterea gandirii pozitive”. Aceasta practica face ca macar atunci cand suntem adanciti in aceasta lecturare, sa fortam mintea sa se debaraseze de gandurile negre si sa se umple de ganduri pozitive creatoare. Ne ajuta totodata si sa facem o analiza asupra a ceea ce este gresit in gandirea noastra si cum am putea corecta acest lucru.
Va dau un exemplu: se intampla cateodata sa fie necesar sa ne trezim mult mai devreme decat de obicei, pentru ca avem o problema foarte importanta de rezolvat. Ne punem ceasul sa sune la o anumita ora. Ati observat ca intotdeauna, dar intotdeauna, ne trezim cu cateva secunde inainte de a suna ceasul? Ce se intampla oare? Exact asta se intampla: adormim cu un gand intens si acesta se materializeaza. Atunci putem vorbi si de solutia numarul 2, respectiv aceea ca atunci cand ne culcam, sa plimbam prin minte cateva minute, gandurile pozitive creatoare.
Chiar si daca facem saltul in curand, tot ne trebuie o putere de creatori instruita. Cred ca va dati seama cat de multe trebuie construite in noua dimensiune. Poate tocmai de aceea ni se da un pic ocazia experimentarii acestui dar, aici in 3D, unde de bine de rau, mai cunoastem cum trebuie procedat. 
In timp ce scriam acest articol, a sosit telefonul unei prietene foarte dragi. Mi-a spus ca azi-noapte s-a trezit de mai multe ori. Visa ceva dupa care se trezea fredonand o strofa dintr-un cantec cunoscut de multi dintre voi. S-a intamplat asa de trei ori. Dimineata, cand s-a trezit, a deschis televizorul insa pe un post pe care nu il urmareste in mod obisnuit. Ghciti ce rula la televizor? Aceeasi strofa de cantec. Iata care este aceasta:
“Stau in Unitate,
Fac taras pe coate,
Fac sectoare si plantoane,
Pan’ la liberare”
Ei, ce ziceti? Vi se pare cunoscut? Se potriveste cu cele ce v-am scris mai sus?
Avand acum explicatia celor ce se intampla, poate s-ar putea pune in practica ceva mai usor abilitatile de creatori, in orice domeniu: sanatate, spiritualitate, cariera, prosperitate, relatii. Iar daca v-as spune ca de o saptamana de cand am avut comunicarea cu Maica Domnului, vad incontinuu multimi de Ingeri aplaudand si oferind flori albe, ce parere aveti? Mi-am intrebat ghizii de ce aplauda atat. Ei mi-au raspuns tot printr-o intrebare: “Nu asa se face la un final de specatcol, in care apreciezi cum au jucat actorii?” Iata deci ca piesa de teatru s-a sfarsit. Actorii inca mai stau un pic pe scena sa faca plecaciunile de rigoare catre public. Dupa aceea......
Luati aminte la sfaturile BNR, articol citit azi la stirile de pe internet ale Antenei 1, ca daca aveti ceva bani economisiti, sa nu ii tineti pe toti intr-un cos, adica la o singura banca. Voi stiti ca atentionarile acestea subtile ascund de fapt niste temeri mult mai grave: pornind de la Cipru cred ca incepe o zguduiala din temelii a sistemului bancar. Altfel, un astfel de sfat prietenesc nu ar fi avut rost.
O alta stire pe care am citi-o azi: Nasa a pierdut contactul cu statia spatiala. Ei zic ca ar fi de la o upgradare de soft facuta pe acea statie spatiala, care a dat cu virgula si ca cei de acolo abia au putut stabili contactul pentru cateva minute cu baza spatiala ruseasca, macar cat sa se stie ca sunt in viata si ca nu s-a intamplat ceva efectiv cu statia americana. Dar daca v-as arata pozele unei aurore boreale, fotografiata de Bunavestire in Bucuresti, ati mai crede acelasi lucru? Concomitent cu un portal 4D. Ca intr-un loc era aurora boreala si in alt loc portal, stiu tot de la ghizii mei. Nu as avea de unde din alta parte. Cert este ca vedeam imaginea portalului la sud si aurora boreala la vest si ma mutam cu privirea cand pe una, cand pe alta. Iata deci ca se petrece ceva si la nivel electromagnetic. Am primit si intr-un e-mail informatia aceasta, ba mai mult, sunt anuntate influente de acest gen, foarte accentuate, catre sfarsitul acestei saptamani.
Va las in continuare sa savurati cele ce vedeti in fotografii, sa va imbarbatati si sa va incarcati de energia pozitiva a sperantei de mai bine. Caci va fi, cat de curand.

Pace si Iubire!





Dupa cum mi-au spus ghizii, in primele doua poze apare portalul 4D. Eu stand cu fata catre vest, pozele sunt facute in stanga mea, catre sudul Bucurestiului. Pozele a 3-a si a 4-a infatiseaza aurora boreala, vizualizata la vest, chiar in fata mea, deasupra Lacului Tei. Daca imaginea portalului era parca intepenita, intre cele doua poze scurgandu-se un interval de timp cam de o ora, asa cum am vazut pe telefonul mobil (din pacate nu am avut altceva la mine caci poate daca aveam se vedea totul mult mai bine), ei bine, in cazul aurorei boreale, totul era in permanenta miscare. Era o pata violet intens in centru, inconjurata de alte culori si totul ba disparea, ba aparea, se micsora, se marea, se intensificau culorile sau deveneau mai sterse. Era de filmat acest fenomen. Poze similare am mai facut si publicat pe 12.03.2013, insa din alta locatie. Acolo eram cu fata catre rasarit.

P.S. (adaugat in 28.03.2013) - Ca sa va dau o confirmare si mai solida a celor scrise mai sus, va redau intregul cantec a carui strofa v-am pomenit-o. Fac asta pentru ca mi se pare important intreg continutul cantecului. Va mai punctez ca verde este culoarea chakrei inimii.

1: Nu stiu ce s-a intamplat, s-a marit armata,
Bani nu imi trimit de-acasa nici mama, nici tata. 
R: Stau in unitate, fac taras pe coate,
Fac sectoare si plantone, pan' la liberare.

2: Jumatate din inima bate pentru mama,
Iar cealalta jumatate bate pentru tata.
R: Stau in unitate, fac taras pe coate,
Fac sectoare si plantone, pan' la liberare.

3: De vrei mama sa ma vezi, vin’ la unitate,
Imbracat in haine verzi, cum le fac pe toate
R: Stau in unitate, fac taras pe coate,
Fac sectoare si plantone, pan' la liberare.




28 de comentarii:

  1. Ashtara,fii binecuvantata pentru acest articol...nici nu banuiesti cat bine mi-a facut, cat de mult m-a inviorat, cata speranta si bucurie mi-a injectat in vene !
    De o jumatate de an incoace,problemele se tin lant, fara nici o pauza, fara nici o clipa de ragaz... am atatea ca sunt pur si simplu ingenunchiata,asa cum spui si tu mi-am pierdut speranta, increderea, ma gandesc tot timpul ca Dumnezeu m-a parasit si nu de putine ori, am cazut in deznadejde si uneori chiar disperare,nu mai vedeam nici o cale de iesire, caci nu treceam de una,ca si incepea cealalta si, de cele mai multe ori, toate in acelasi timp.
    Si eu,ca si multi altii, intrasem in acelasi cerc vicios al gandirii negative , nu mai aveam puterea sa sper, sa gandesc pozitiv, cand vedeam ca lucrurile merg din rau in mai rau.
    Stii ce efect a produs acest articol asupra mea? M-a trezit la viata, mi-a redat bucuria,speranta si increderea, mi-a readus zambetul pe buze!
    Asa, aproape instantaneu !
    Acum, sper ca n-am luat-o eu razna si ma agat de orice, dar inima mea s-a bucurat si s-a inviorat treptat,pe masura ce citeam articolul si ma regaseam in cele scrise de tine ....la sfarsitul articolului, eram deja un alt om !
    Dupa ce am citit ca ,totusi, va exista si o"luminita la capatul tunelului", ca va fi totusi un happy end,mai aveam putin si incepeam sa cant de bucurie !:))
    Sa dea Domnul ca tot ce ai scris aici, sa se implineasca! Totul, absolut totul ! Eu, una abia astept!
    Si acum, citind si recitind ceea ce ai scris, parca povara mea s-a usurat, parca problemele pe care le am sunt mai usor de dus si asta chiar daca sunt aceleasi probleme pe care le aveam si ieri, sau acum o saptamana, sau acum o luna si atunci ajunsesera de nesuportat.
    Si stii ceva?...chiar se zareste "luminita de la capatul tunelului !" :))
    Multumesc pentru "injectia de speranta", p[e care ne-ai administrat-o in aceasta seara.

    Ioana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult draga Ioana pentru trairile tale. Si pe mine m-a bucurat mesajul lui Mihail ca si pe tine. Sper din tot sufletul, ca si noi sa se simta si altii. Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Am studiat multa veme fenomenul economic, de fapt asa a inceput trezirea mea. Cand vine vorba de sfaturi, in nici un caz BNR nu este locul de unde sa le primesti. Am vorbit multa vreme despre asta: Bancile, garantarea si raportarile . Ce a facut BNR cu banii romanilor vedeti aici: Valoarea banilor - material cu poze

    Multumim Mihaela pentru mesajul incurajator si sa speram ca schimbarile vor fi din ce in ce mai multe, atat in domeniul economic cat si in celelalte domenii. Unii dintre noi le asteptam de ani buni si ne cam pierdusem rabdarea... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Flavian. Trebuia sa scriu sfat "prietenesc". Ce am vrut sa subliniez de fapt este ca altceva se ascunde in dos, cu mult mai grav. Vom vedea ce urmeaza in viitorul apropiat. Doamne ajuta pentru mai bine!

      Ștergere
  3. Multumesc pentru mesajul de incurajare!A venit ca o manusa pentru noi , cei care dorim schimbarea...Speranta este cea care salveaza 'turma'.
    Astazi a fost luna plina si cred ca exista o legatura intre zilele: 21-echinoctiu si 27 martie-luna plina.Exista un site cu informatii astrologice foarte interesante, "Fii in profunzime", de unde am invatat lucruri minunate.Acolo am citit despre 21 martie,echinoctiu,dar si despre luna plina de azi,27 martie,...asa ca se explica starile, pe care le-am trait zilele acestea.
    E evident ca trebuie sa se 'clarifice' cumva-ceva in viata noastra...DOAMNE ajuta-ne pe noi, dar si pe dusmanii nostri!
    Abia asteptam sa ne vedem cu tine!Teodora,Carmen si cu mine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu imi vine sa cred:m-am trezit cu noaptea in cap,am facut ceai si cafea pentru baietii mei , apoi m-am bagat la loc in pat si a inceput sa=mi cante aceeasi melodie ,la care,culmea i-am analizat si textul,mai ales versul cu s-a lungit armata !Simpatica melodia,dar nu mai este de actualitate,mi-am zis ,apoi mi-au rasunat versurile cu inima care bate fifty-fifty pentru mama si pentru tata,nu pentru iubita!,deci vindecarea relatiei cu mama-tata,feminin-masculin,pe care o avem fiecare din noi!Si eu care credeam ca numai mie imi canta aiurea tot felul de melodii in cap!De ceva timp,adica cam de la inceputul anului,am senzatia ca evenimentele se precipita peste noi,si bune si rele ,si aproape ca nu ne lasa tip de "rumegat",ca atunci cand inghiti mancarea pe nemestecate ,deoarece esti in intarziere...Desi mu-mi place sa ma bag in viata celorlalti,imi cer scuze ,dar va dau un sfat celor ce cititi aceste comentarii:iertati,iertati,iertati pe toti care v-au produs dureri sau neplaceri de-a lungul timpului,si mai ales iertati-va parintii si copiii,pentru tot ce ati crezut ca au facut gresit fata de dv ...si cereti-va iertare fata de toti ...Iertarea aduce vindecare si usurare...Iertati-mi indrazneala sfatului,dar am simtit nevoia sa spun aceste lucruri...Minunat articol,l-am asteptat,multumesc! Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc din suflet pentru mesajul primit de la Mihail pe care l-ai impartasit,l-am citit inainte de culcare si am visat ca eram in curtea tatalui meu din Campulung, ma plimbam prin iarba proaspat inrourata ( asa cum faceam in fiecare dimineata in copilarie)si la un moment dat ridicand privirea am vazut o sfera imensa de un albastru clar cu continente mari si oceane,ce in perceptia mea era noul pamant.Am simtit imediat o imensa fericire ce inunda fiecare celula din corp,"stiam" ca dorinta mi se implinise, vedeam un cer nou si un nou pamant.Din pacate m-am trezit pentru ca era dimineata si nu este asa, trebuia sa ma intorc la viata 3D.
    Cu multa iubire,
    Roxana

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim de completari.
    Cu drag,
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca erau necesare. Ideea de a vedea intreg continutul cantecului a fost insuflata de Gabriela, prin comentariul facut un pic mai sus si ii multumesc pe aceasta cale. Doamne ajuta!

      Ștergere
  7. pluteste in aer schimbarea cu toate ca inca se arunca tot felul de idei de 'intoxicare' a romanilor!Va dati seama ce teama le este de noi? Inseamna ca avem UN CEVA important si frumos care va impune! De ce cred acest lucru? Pt ca nici un alt popor nu este atat de 'agresat' precum neamul romanesc!!! Oare de ce? Ai perfecta dreptate Mihaela, cand spui ca nu trebuie sa aplecam urechea,la mesajele pline de 'venin' ale acelei parti de presa ,care are alte interese...de aceea trebuie combatuti cu ...IUBIRE si IERTARE cum spune si doamna Gabriela'..Iertarea aduce vindecare si usurare...'Cu recunostinta si multa iubire,Monica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Moni. Iubire si iertare. Cheia rezolvarii tuturor problemelor.

      Ștergere
  8. Sfaturi scrise de Gregg Braden pentru o viata mai buna:
    GREGG BRADEN - Ghid pentru Ascensiune
    Sanatate.
    1. Bea multa apa.
    2. Ia un mic dejun de rege, un dejun de print si o cina de cersetor.
    3. Mananca mai multa mancare care creste in copaci si in plante si mai putin din cea care este prelucrata.
    4. Traieste cu cei trei 3 E : Energie, Entuziasm si Empatie.
    5. Gaseste putin timp ca sa meditezi.
    6. Canta danseaza si joaca-te mai des.
    7. Citeste mai multe carti decat ai citit in 2010.
    8. Stai in liniste, cel putin 10 minute in fiecare zi.
    9. Dormi cel putin 7 ore.
    10. Mergi in fiecare zi timp de 10 pana la 30 de minute si, in timp ce mergi, surade.
    Personalitate
    11. Nu-ti compara viata cu a celorlalti. N-ai nici o idee cum poate fi viata lor.
    12. Evita gandurile negative, sau lucrurile pe care nu le poti controla. Investeste mai degraba energia in momentul prezent.
    13. Nu face prea mult. Cunoaste-ti limitele.
    14. Nu-ti pierde pretioasa ta energie in barfe.
    15. Viseaza mai des cu ochii deschisi.
    16. Invidia este o pierdere de timp. Tu ai deja tot ceea ce iti trebuie.
    17. Uita problemele din trecut. Nu le aduce aminte celorlalti de erorile trecutului. Asta o sa distruga fericirea din prezent.
    18. Viata este prea scurta pentru a o risipi detestand si urand.
    19. Impaca-te cu trecutul tau, ca sa nu-ti distruga prezentul.
    20. Nimeni nu are grija de fericirea ta, decat tu insuti.
    21. Fii constient ca viata este o scoala si ca tu esti aici pentru a invata. Problemele fac, pur si simplu, parte din programul tau, ele apar si dispar ca ora de algebra, dar lectiile pe care le vei invata sunt pentru toata viata.
    22. Surade si razi cat mai des posibil.
    23. Nu trebuie sa castigi fiecare cearta. Accepta ca altii sa nu fie de acord cu tine.
    Societate
    24. Telefoneaza-le cat mai des prietenilor sau trimite-le mail-uri.
    25. In fiecare zi, da ceva bun cuiva.
    26. Iarta atat cat este posibil.
    27. Petrece timp cu oamenii mai in varsta si cu cei mici.
    28. Incearca sa faci cel putin trei persoane sa surada, in fiecare zi.
    29. Ce gandesc ceilalti despre tine, nu este treaba ta.
    30. Serviciul nu va avea grija de tine cand vei fi bolnav. Familia si prietenii tai, DA. Pastreaza legatura.
    Viata
    31. Comporta-te bine !
    32. Arunca tot ce nu este util, pastreaza ce este frumos sau vesel.
    33. Natura vindeca totul, deci stai cat mai mult in natura.
    34. Fie ca e o situatie buna sau una rea, fii sigur ca ea se va schimba
    35. Putin conteaza cum te simti, scoala-te, imbraca-te si du-te unde ai treaba.
    36. Ce este mai bun, urmeaza sa ti se intample.
    37. Cand te trezesti dimineata, multumeste ca esti in viata.
    38. Forul tau interior este intotdeauna fericit. Deci, Fii fericit!
    Eu in fiecare zi fac ce scrie aici si am vazut multe, multe schimbari in viata mea si a celor din jur. Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim dragul nostru prieten. Trebuie sa luam aminte si daca gasim vreun punct pe unde ne dam seama ca mai scartaie un pic, sa incercam sa corectam.

      Ștergere
    2. este normal sa mai ,, ungem" pe ici pe colo ceea ce nu merge. important este sa vrei. numai eu si cu Tatal Nostru, Creatorul Suprem, stie cit vreau ca totul sa fie bine pentru toti locuitorii planetei. Bibliotecarul

      Ștergere
  9. Si acum un sfat, privitor la banci:
    CINE URMEAZĂ? Guvernul din Luxemburg respinge ferm orice comparaţie între Cipru şi Luxemburg în ceea ce priveşte dimensiunea sectorului financiar în raport cu bogăţia naţională şi "pretinsele riscuri pe care aceasta le-ar putea pune pentru sustenabilitatea bugetară şi economică". "Sectorul financiar este supradimensionat în raport cu restul economiei", a recunoscut un înalt oficial luxemburghez. Guvernul condus de fostul preşedinte al Eurogrup (Jean-Claude Juncker) a subliniat "caracterul fundamental internaţional" al sectorului financiar luxemburghez, "care face din el un punct important de intrare pentru investiţiile în zona euro". Potrivit datelor oficiale, sistemul bancar luxemburghez numără 141 de bănci din 26 de ţări, în frunte cu Germania, Franţa şi Elveţia. Depozitele bancare private depăşesc 500% din PIB, mai mult chiar şi decât în Cipru.
    Ministrul de finante din Cipru (Michalis Sarris) a declarat că deponenţii cu peste 100.000 de euro în conturi ar putea să rămână doar cu 20% din bani, şi aceia urmând să îi primească în decurs de 6-7 ani! Cu alte cuvinte, pierderi de 80%. "În mod realist, foarte puţini bani li se vor returna", a spus Sarris. Întrebat dacă ar putea dura şase până la şapte ani înainte ca deponenţilor să li se returneze banii, el a spus: "Poate că da. Şi ar putea fi vorba de [doar] 20%. Desigur, pentru deponenţii peste 100.000 de euro, ar putea fi o lovitură foarte semnificativă". Remarcile sale vin la doar câteva ore după ce guvernatorul Băncii Centrale a estimat la "doar" 40% pierderile deponenţilor. În Cipru au loc demonstraţii care cer demisia urgentă a guvernatorului Băncii Centrale din Cipru.
    Restul, trageti voi concluziile cam ce ar urma
    Bibliotecarul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le banuim Bibliotecarule. Multumim si pentru aceste precizari.

      Ștergere
  10. Draga Ashtara sper sa primesti acest comentariu Cu mult drag Profa de Geogra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A dat Dumnezeu. In sfarsit ai reusit. Uite ca l-am primit. Ma bucur mult!

      Ștergere
  11. Problema e ca de pe calculatorul scolii merge, pe cel de acasa nu. cred o sa mai incerc, oricum maine dimineata sunt de garda in scoala(mai nou facem si de astea) asa ca o sa te bombardez...
    In ale nereusite spuneam ca mai devreme Daniel Gaucan a postat un articol si la comentariul meu precizam cat de stranse si pe unda sunt lucrurile, e clar ca fiind in dimensiunea a4a totul merge mai usor in telepatie/comunicare Cu mult drag Profa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim draga noastra Profa. Azi cineva imi povestea un vis cum ca vedea pe toata lumea impacientata si vrand sa se ascunda pe undeva, pentru ca vine UNDA.... Asa este, totul e cu unda. Doamne ajuta!

      Ștergere
  12. dragilor, va intreb şi eu,aşa k un nestiutor in ale economiei: ce se va intimpla cu amaritii care au credîte la banci?

    multumesc,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Amaratii" vor deveni liberi si fericiti odata cu disparitia banilor,bancilor si tuturor institutiilor financiar-bancare,a societatii si ordinii create de reptilieni,iezuiti,iudeo-masoni sau cum dracu s-or mai numi...Detasati de tot raul si nenorocirea create,intretinute si dezvoltate de "Ei",odata ce-au disparut definitiv ca un vis urat,LUMINA,IUBIREA,COMPASIUNEA si AJUTORAREA DEZINTERESATA a aproapelui vor prefata o lume complet noua,curata,luminoasa, asa cum ne-a zugravit-o Domnul nostru IISUS HRISTOS acum 2000 de ani....Rugati-va,rugati-va si iar rugati-va ......

      Ștergere
  13. Fenomenal articol! Eliberator! Ca de la Suflet la Suflet....Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc si ma bucur ca l-ai simtit de folos. Doamne ajuta!

      Ștergere