miercuri, 31 iulie 2013

ANTENA 3 E AICI?


ANTENA 3 E AICI?

Dragii mei,

Va fac trimitere catre articolul pe care l-am postat in prima zi de Paste, in data de 05.05.2013. Era un vis, legat de postul TV, Antena 3. Acum, dupa intamplarile din ultimele zile, interpretez diferit mesajul primit. Atunci povesteam ca mi-au aparut in vis numele Morar si Dana, o femeie cu o masina gri, care a lovit un reporter Antena 3, ce avea niste mari secrete de dezvaluit. Mi-a trecut si atunci prin cap ca Dana si DNA, mai precis o femeie reprezentanta a DNA, ar putea fi unul si acelasi lucru, mai ales ca aparea si numele Morar, chiar daca era numele reporterului in acel vis (lucru ce poate ca sugera ca la momentul intamplarii, domnul Morar nu mai este in DNA), dar nu am tatonat pe acea idee. Nici acum nu accentuez pe asta, desi cred ca este limpede pentru toata lumea ce mesaj transmitea visul.
Scopul acestui articol este sa orientez atentia asupra actiunilor pe care ANTENA 3 se facea ca le-a intreprins ulterior acelui accident, infuriata la maxim de cele intamplate.
Drept urmare, asteptam acum ANTENA 3, sa dezvaluie pentru toata lumea, secretele din Bucegi si in general din muntii nostri, sa difuzeze filmul cu extraterestri despre care spuneau in acel vis ca nu au foat lasati sa il faca public si multe altele. Nu ne-am putea imagina ca televiziunile si cei ce isi desfasoara activitatea in cadrul lor, nu cunosc toate aceste secrete, in conditiile in care, in ultima vreme, din ce in ce mai multi oameni de rand, le cunosc. Sunt oameni la sate, i-am intalnit personal, care sunt deja obisnuiti cu OZN-urile ce survoleaza pe deasupra capetelor lor. Exista o multime de reportaje TV, care fac deja parte din sfera penibilului, cum ar fi cele in care se pune, chipurile, intrebarea, daca exista sau nu extraterestri? Te pufneste rasul. Nu imi consum timpul sa mai dau zeci de exemple de acest fel. Stiu ca indiferent cat de mult s-ar interpune unii si altii, in incercarea disperata de a ramane stabili pe niste functii, bani, averi si putere, iar aici nu ma refer nici pe departe doar la personaje de pe teritoriul romanesc, ci cu mult mai mult la indivizi de dincolo de granitele acestei tari,  momentul in care toate vor iesi la lumina se apropie cu pasi repezi. Le multumim tuturor celor ce se stiu ca fac parte din aceasta categorie, pentru ca ajuta enorm la grabirea acestui moment, prin simplul fapt ca nu respecta pilda unui vechi proverb romanesc: „Nu sapa groapa altuia, ca pici tu in ea.” Ma rog Bunului Dumnezeu ca ANTENA 3 sa demonstreze pentru intreaga tara si umanitate CA ESTE AICI.


Pace, Iubire, Dreptate si Adevar!

3 comentarii:

  1. Tembelizorul si politica nu ma mai pasioneaza de multa vreme, in schimb am dat peste articolul asta legat de valul de iubire: A Showering of Love Upon Your Planet is Close

    RăspundețiȘtergere
  2. buna seara ANTENA ROMANIEI (ANTENA 3) Cred ca il meritati! sa ne traiti intru multi ani!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Daca nu te superi te-as ruga pentru clarificarea fata de expresia "cred ca il meritati." La ce anume te referi? Multumesc frumos!

      Ștergere