duminică, 22 septembrie 2013

SEARA INGERILOR RAGUEL SI SANDALFON – 23.09.2013


SEARA INGERILOR RAGUEL SI SANDALFON – 23.09.2013

Dragii mei,

Mergem mai departe cu lucrarea noastra catre a saptea seara a Ingerilor.
Voi face deci prezentarea celor doi Inalti Ingeri, patroni ai serii de 23.09.2013, Raguel si Sandalfon.

      
           INGERUL RAGUEL


      Este cunoscut si sub numele de Raguil, Rasuil, Reuel, Ruhiel, Ruagel,
      Ruahel. 

Despre Ingerul Raguel nu stie prea multa lume, desi El este la un nivel foarte inalt in Ierarhia Angelica si anume acela de Inger Serafim. Drept urmare, Raguel este o foarte inalta Fiinta de Lumina, din dimensiunea a 12-a (conform Ierarhiei Angelice prezentate in articolul despre Mihail si Zadkiel) la fel ca si Mihail sau Gabriel.

      Numele acestui Inger se poate traduce ca: 
     “PRIETENUL LUI DUMNEZEU”.

      Este perceput ca un Inger cu energie masculina.

      Culoarea aurei Sale este BLEU DESCHIS.

      Un cristal corespondent este AQUAMARINUL.

      Schematic, se pot asocia Ingerului Raguel urmatoarele:
·        aduce pace si armonie in relatiile interumane;
·   ajuta oamenii sa aiba un mediu armonios si calm la serviciu sau acasa, in familie;
·        inlatura neintelegerile dintre oameni;
·    poate ajuta la repararea unor prietenii vechi si valoroase, stricate din cauza egoului excesiv si a orgoliului;

            
            INGERUL SANDALFON


      Este cunoscut si sub numele de Ophan, Saldolfon.

Desi se stie despre acest Inger ca este la nivel de Arhanghel, El este ajuns de fapt la  nivel de Inger Heruvim. Drept urmare, Sandalfon este o foarte inalta Fiinta de Lumina, din dimensiunea a 11-a (conform Ierarhiei Angelice prezentate in articolul despre Mihail si Zadkiel).

      Numele acestui Inger se poate traduce ca: “FRATE”

      Este perceput ca un Inger cu energie masculina.

      Culoarea aurei Sale este TURCOISE.

      Un cristal corespondent este TURCOAZUL.

   Se spune ca Ingerul Sandalfon ar fi trait pe Pamant in persoana Profetului Ilie fiind frate cu Enoch. Ca si Metatron,  are un nume a carui terminatie nu este el sau il, ca in cazul celorlati Ingeri, aceasta punctand inca o data ideea ca cei doi au trait pe Pamant ca oameni si au fost adusi apoi la rang de Arhangheli, de catre Dumnezeu, datorita credintei Lor foarte mari. Cu timpul au evoluat pe niveluri angelice mult mai inalte.

      Schematic, se pot asocia Ingerului Sandalfon urmatoarele:
·       este conducatorul rugaciunilor noastre catre Dumnezeu. Puneti pe o foaie de hartie dorintele voastre, imaginati-va ca o inmanati lui Sandalfon si rugati-l sa va duca direct la Dumnezeu rugaciunile. Veti primi apoi cumva niste semne ca acest lucru s-a intamplat cu adevarat;
·        ajuta la stabilirea sexului copilului;
·    ajuta compozitorii, creatorii de muzica in general si pe cei pentru care muzica este menirea lor principala, punandu-i uneori in legatura directa cu Simfonia Universului, ca si coordonator al Muzicii Sferelor;
       
Acestea fiind cunoscute despre cei doi Ingeri, va propun ca in seara de 23.09.2013, ca si in serile anterioare, sa pornim cu o rugaciune in care sa cerem asistenta Lor si a tuturor Fiintelor de Lumina ce doresc sa ne fie alaturi. In aceasta seara, se poate actiona pe sectorul construirii unor relatii armonioase intre oameni, conectandu-i prin cordoane ale energiei iubirii, pacii, compasiunii, buneiintelegeri. Se poate lucra pe imbunatatirea legaturii fiecarui om cu Divinitatea. De asemeni, pe linia lui Sandalfon, se poate vizualiza cum sunt coborate niste sfere in casele tuturor oamenilor si pe tot Pamantul, acestea emitand niste sunete si o muzica ce pare ireala. Cei ce au auzit vreodata muzica Sferelor stiu despre ce vorbesc acum. Aceasta muzica este menita sa aduca tot ce este mai frumos in gandurile si actiunile oamenilor. Puteti vizualiza ca mergeti pe la toti oamenii si le cereti sa va inmaneze fiecare cate un biletel in care sunt scrise toate framantarile si necazurile precum si dorintele. Acestea vor fi luate si duse catre Bunul Dumnezeu, exact la fel cum procedeaza si Inaltul Inger Sandalfon.  

Meditatia va incepe maine la ora 19 si va dura pana la ora 19,30. In Bucuresti, propun sa facem intalnirea la ora 18,30 astfel incat sa putem fi pregatiti de meditatie la ora 19. Este bine sa fie trimis un e-mail de participare, pe adresa federatia.galactica@gmail.com, pana maine la ora 17,30, fiind aici vorba de persoane, altele decat cele de datile trecute despre care stim deja, astfel incat sa ne facem o idee asupra numarului celor ce vor fi prezenti, in scopul organizarii salii cu scaunele necesare. Adresa locatiei de desfasurare se va trimite prin e-mail persoanelor ce doresc sa participe. Pretul de participare va fi de 10 lei de persoana. Daca sunt persoane care pot oferi mai mult sau pot face donatii, este evident faptul ca totul este binevenit in fata celor ce primesc si nu in ultimul rand, in fata Bunului Dumnezeu. Mentionez suplimentar ca acesti bani, ce se vor aduna la aceste intalniri, sunt folositi pentru a cumpara pachete pe care le distribuim la niste camine de orfani, de batrani, sau la niste oameni saraci. S-a facut deja actiunea la caminul de copii.  Ce s-a petrecut acolo este subiect pentru un articol pe care il voi expune cat de curand, pentru ca va marturisesc ca am fost martori la lectii de viata, de multumire si recunostinta. Aseara am adormit cu o implinire sufleteasca fara margini, ce de mult timp nu am mai simtit.

Meditatiile se pot face pe melodiile Ingerilor Raguel si Sandalfon, primite la cursul cu Ingeri pentru cine a participat, sau pe alte melodii, dupa dorinta.


Pace si Lumina pentru tot Pamantul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu