luni, 6 ianuarie 2014

06.01.2014 – LUMINA SI IZBANDA – UN CRACIUN CUM SE CUVINE


06.01.2014  LUMINA SI IZBANDA – UN CRACIUN CUM SE CUVINE

Dragii mei,

Iata ca suntem azi intr-o zi mare, a coborarii Sfantului Duh, peste toate apele de pe Pamant, urmata maine de ziua Sfantului Ioan Botezatorul.
La nivel fizic, in toata aceasta perioada de sarbatori, lumina a fost peste intuneric, prin frumusetea aranjamentelor de luminite ce au existat in toate orasele si nu in ultimul rand la foarte multe case, chiar si la sate. Am calatorit ceva prin tara in aceasta perioada si am ramas placut impresionata de aceste imagini.
La nivel energetic insa, sunteti multi cei ce stiti la fel de bine ca si mine, ca s-a incercat cu disperare si s-a recurs la orice actiune posibila, astfel incat intunericul sa dea navala peste lumina. S-a intamplat inainte de Craciun, in zilele de Craciun, in noaptea de Anul Nou si in zilele ce i-au urmat. S-a intamplat fara noima, fara limita si fara cap as completa eu.
Ca sa ii permita intunericului sa iasa la suprafata din toate ungherele, Divinitatea a cerut lucratorilor in lumina sa isi vada de familii si de sarbatori, sa priveasca doar ca niste observatori ce se intampla. A parut ca lucratorii in intuneric isi pot face de cap in voie, dar stiti cum este vorba: “Aparentele inseala.”
S-au vazut multe simboluri prin astral ale anumitor organizatii si multe actiuni si ritualuri ce s-au facut, folosind ca element de baza cercul si asezarea in cerc. S-a vazut mult imaginea scarabeului, care chiar daca la egipteni era si un simbol al Soarelui, aici a fost utilizat in varianta negativa. Cei ce au participat la toate astea stiu mai bine daca e asa sau nu, dar eu nu am nici un dubiu. Nu este intamplator probabil ca am fost ghidata sa scriu ultimul articol al anului trecut despre Piramida Luminii Celeste. Exista un mare adevar in afirmatia ca in aceste timpuri sunt intrupati pe toata planeta dar mai ales pe teritoriul Romaniei, cei mai mari maestri, lucratori in lumina ai Egiptului antic cu cei mai mari maestri lucratori in intuneric ai aceluiasi Egipt. Traim niste vremuri ale unor confruntari finale.
Evident ca toate aceste lucrari nu au ramas fara rezultat. Au generat mai ales celor mai senzitivi si in special copiiilor, stari de disconfort, dureri in anumite zone, dar mai ales la nivelul picioarelor si in dreptul rinichilor. Nu mai discutam de starea de spirit. Au venit si Energiile Inalte specifice acestor zile, de care prietenii nostri se tem dupa cum se vede din ce in ce mai tare. Au mai fost niste energii de alta natura, rele pentru noi, dar permise de catre Divinitate, dar despre asta voi vorbi mai pe larg cand va veni timpul, nu acum. Astfel, s-a creat un soi de amalgam energetic si mai mult decat atat.
Tocmai din aceste considerente, dupa o perioada de vacanta binemeritata, chem lucratorii in lumina, la actiunea:

“UN CRACIUN CUM SE CUVINE”

Cum in aceste zile de Craciun ar fi trebuit sa se petreaca niste lucruri speciale si frumoase, din punct de vedere energetic, dar acest lucru nu a mai fost posibil, din motivele mai sus numite, nu-I nimic, ne mutam cu decembrie in ianuarie si ne propunem sa avem iar Craciun pe 25 ianuarie si daca nici atunci nu ne iese treaba, il mutam in februarie si o vom tine asa pana vom reusi. De ce Craciun si nu alta sarbatoare? Pentru ca in acele zile s-a nascut Mantuitorul nostru si asta este ceea ce sarbatorim: venirea Sa pe Pamant. Sa nu uitam ca energiile universale, in continua crestere, intaresc fortele Luminii cu fiecare zi care trece, facandu-le munca din ce in ce mai usoara si se intampla exact invers pentru cei ce se situeaza inca de cealalta parte a baricadei. Dar nu e nici o problema, e ca la partidele politice. Cand vezi ca nu te mai afli in tabara triumfatoare, te poti muta in partea cealalta. Bunul Dumnezeu ii primeste pe toti fii rataciti cu bratele deschise.
Iata ce propunere am: Incepand de azi, in fiecare zi a lunii ianuarie, vom stabili o afirmatie a zilei. Va rog pe fiecare dintre cei ce simtiti sa luati parte la program, sa va rugati si sa cereti Divinitatii ghidare, in sensul de a primi de Sus, tipuri de afirmatii ce ar fi bine sa le spunem impreuna. Daca doriti, imi puteti trimite e-mailuri si in acest fel, punand laolalta mesajele primite de la fiecare, vom stabili afirmatia zilei. Aceasta va fi publicata pe blog in fiecare seara, pentru ziua ce urmeaza.
In ziua respectiva, la ora 21 (aleasa pe principiul 3x7) ne vom aseza cu spatele la un colt al camerei, stand pe un scaun sau in picioare, asa cum am indicat in articolul “Pastila universala – Vindeca-ti viata” si vom rosti afirmatia de 21 de ori. Daca exista vreo zi in care nu putem fizic face asta, ne putem vizualiza energetic intr-un colt al camerei noastre. Va functiona si asa. 
Dupa aceea, propun sa ne vizualizam intr-un cerc imens ce inconjoara planeta, format din mii si mii de oameni tinandu-se de maini, printre care si fiecare dintre noi, iar din inimile noastre vizualizam cum pornesc cordoane de lumina catre inima Mamei Pamant. Ne rotim apoi catre stanga noastra si dam turul planetei de trei ori. Ne oprim dupa ce am facut cele trei ture, in locul din care am plecat si rostim afirmatia inca de 3 ori.
In acest fel vom face atat o programare a corpului psihic individual, cat si a celui planetar.
Propun sa incepem azi, 06.01.2014, cu urmatoarea afirmatie:

“Suntem toti UNUL.
  Nici o actiune intunecata nu poate perturba viata noastra luminata.”

Am ales aceasta afirmatie tocmai gandindu-ma la faptul ca fratii nostri, deja obosititi de atata actiune in perioada de sarbatori, vor fi nevoiti sa continue, nu au de ales, pentru ca altfel, toata munca de pana acum ar considera ei ca va fi fost in zadar. Dar afirmatia in sine rostita de cei participanti la program, va anula inca de la inceput tot ce vor intreprinde de acum incolo, astfel incat, pana la urma, devenim ce programam: Suntem toti UNUL.
Daca nu o tineti minte, va recomand sa o scrieti pe hartie.
Pentru cei ce veti lua la cunostinta mai tarziu de acest program si simtiti nevoia, puteti face de unii singuri afirmatiile din zilele in care nu ati stiut despre asta. O puteti face in orice moment doriti si puteti lucra pe mai multe afirmatii intr-o zi, cu o pauza de 2-3 ore intre afirmatii, pentru implementare, astfel incat sa puteti recupera.

Si nu uitati:


Mai presus decat orice este Pacea lui Dumnezeu!

21 de comentarii:

  1. Aha, de aceea m-am simtit eu mai rau inainte de Craciun...
    Nu prea intelegeam de unde ma dor rinichii de data asta. Chiar si azi stand la soare, am simtit o durere brusca puternica in rinichiul stang. Am tratat-o cu calm, apa si iubire.
    Este o vorba autohtona care spune "Nu mor caii cand vor cainii." Cu tot respectul pentru ambele animale implicate fata de care am iubire. :)
    Sunt cu totul pentru si implicata!
    Doamne-ajuta-ne!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  2. Citind cartea lui Valentin TARCA-" Dincolo de Adevarul Catolic" veti intelege mai multe ,printre care si faptul ca IISUS HRISTOS NU s-a nascut pe 25 decembrie....Veti afla informatii care socheaza mintile manipulate,indoctrinate si manevrate de aproape 2000 de ani si poate si de mult mai mult timp....Nu afirm ca aceasta carte prezinta adevarul absolut si imposibil de combatut dar merita citita,analizata cu ochii mintii,obiectiv si prin prisma adevarului istoric ,nu al minciunilor sfruntate, ordinare,nesimtite si tupeiste khazaro-iudeo-jidovo-masonice pe care "ni le baga pe gat" stiti voi cine de mii de ani.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu conteaza cand s-a nascut Iisus, consider eu. Nu doar Valentin Tarca sustine asta ci multi altii. Pentru noi oamenii este esentiala insa data la care sarbatorim aceasta nastere. Deseori ni s-a intamplat chiar noua sa ne sarbatorim ziua de nastere intr-o alta zi, fie pentru a fi sambata sau duminica pentru ca in acest fel suntem ceva mai liberi de obligatiile de la scoala sau serviciu, fie din alte considerente. Pentru ca o sarbatorim atunci, parca in acea zi si nu in cea de nastere ne simtim mai bine, cand ne canta toti prietenii La Multi Ani! Asa este, s-au spus de-a lungul mileniilor multe minciuni, dar daca aceasta data de nastere nu ar fi cea adevarata, nu ar fi nici pe departe cel mai grav lucru.

      Ștergere
  3. Miha,
    Stii ce nu inteleg eu?! Ce ii motiveaza pe acesti oameni care si-au asumat rolurile potrivnice?!
    Nu inteleg resorturile din mintea si fiinta lor.
    Ce ii motiveaza sa faca asta?!
    Au senzatia ca daca ne tin pe noi ocupati cu diverse manifestari in corpul fizic, nu ne mai facem treaba?! Pai daca ei imi faciliteaza aceste dureri de rinichi, cu atat mai mult eu fac meditatie, ma rog si trimit lumina si iubire tuturor, in special lor. :)
    Cu atat mai mult ma determina sa fiu mai implicata si sa ridic lumina din inima mea.
    Deci, care e smecheria ca nu inteleg?!
    Peste vointa divina nu se trece!!!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of Anca, Exista grupuri de oameni care au credinte total diferite. Ce credem noi nu are logica pentru ei si ce cred ei nu are logica pentru noi.

      Ștergere
    2. credema ca nici eu nu aveam habar acum 4 ani ce inseamna LUMINA sau DESCHIDE OCHIU, toate aceste cuvinte le luam cum stiam eu la vremea aia, cea ce este important acum, este ca tre sa deschidem toti ochii cu totii, fiecare in sinea noastra avem intrebarea: Cine sunt si ce caut aici?
      dar majoritatea tre sa isi refocalizeze mintea de la stiri, barfa, tv in general, si gandu ca ai esuat in trecut si ce vei face in viitor, uitam notiunea timpului, PREZENTUL nu mai este important de mult. Sa va spun o scurta intamplare de a mea.
      Eu am un prieten foarte bun, eu am familie, el este mai gagicar, si ii place foarte mult sa se gandeasca ce face peste 3 zile ca atunci ramane fara bani,
      tot timpu este stresat de chestia asta, eu sunt genu de om calm, ascult nu imi place sa duc grija de ceva toate le primesc de la Dumnezeu, orice imi doresc si daca imi doresc din inima, primesc. Cea ce el nu intelege este ca: fara munca nu ai bani, mori de foame ca nu iti da nimeni, pe o parte este adevarat, dar eu nu asa gandesc, eu ii explic ca Dumnezeu imi da paine in fiecare zi, daca nu am bani in acea zi sa imi cumpar ceva sa mananc, doar stau fara griji si zic:o sa ma ajute Dumnezeu, eu zic ca nu conteaza daca mi da un prieten sau gasesc pe jos bani, sau poate chiar ce am nevoie, prietenul meu ar vrea sa ii dea "personal" Dumnezeu, el face ca ala: dai Doamne sa castig la loto, dar el nu a bagat in viata lui un bilet de loto, pai atunci daca majoritatea avem aceasta mentalitate si nu vrem sa iesim deloc din ea atunci nu ramane altceva decat sa ne rugam pentru ei sa ii lumineze Dumnezeu, si zic si AMIN findca am folosit numele Dumezeu de N ori.

      If life is so short, why do we do so many things we don’t like and like so many things we don’t do?

      FRICA, URA, si GRIJA ne tin fara nici un poate pe loc, de la litera A sa ajungem la Z tre sa trecem prin A1,A2,A3 si tot asa.

      Sarut mana fetelor, si sa dea Dumnezeu Energie buna tuturor.

      Ștergere
    3. Ai o gandire cat se poate de sanatoasa Ionel. Daca ar gandi toti la fel ar fi mult mai frumos in jurul nostru. Din pacate.... este dupa cum ai povestit si tu.

      Multumim pentru urari si noi iti dorim tot ce este mai bun pentru tine!

      Ștergere
  4. Mihaela ma bucur ca am gasit blogul tau,nu de mult,dar ma tineam sa iti scriu.Mai m-am uitat la niste postari si am cunoscut numele doamnei Clarisa Popescu si Chiretu Mariana...daca nu ma insel..si asa mi-am amintit ca sunteti doamna care a sustinut terapia cu ingeri asta vara in Pitesti. :)Sunt fata care vroia sa plece cu putin timp inainte de initiere ca mi se facuse foame :)),venisem la curs cu fratele lui Mihai.Ehh acum stiu ca e greu sa va amintiti de mine la cati oameni ati cunoscut... :) .
    Eu sunt foarte confuza am perioade in care sunt interesata de partea spirituala si perioade in care consider ca sunt lucruri neadevarate,ei bine...acum ma intreb oare cat mai dureaza pana se termina cu intunericul?
    Stiu ca trebuie sa ma documentez mai mult,dar uneori am o problema cu rabdarea si citesc pe sarite,iar alteori cum ar fi in seara asta ma doare capul.
    Ehh poate ca sunt inca micuta, peste cateva zile voi face si eu 22 de ani :) si mai multe de invatat.. simt ca mai am lucruri de invatat despre mine ca uneori parca sunt picata din pom Sa ai o seara placuta.Te pup si te imbratisez! Simona :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona, eu nu uit pe nici o persoana pe care am intalnit-o cel putin o data in viata. Pe tine chiar nu am cum sa te uit. O sa vezi ca toate intrebarile pe care ti le pui, tot tu o sa ti le lamuresti. Varsta ta fizica nu are a face cu varsta spiritului/. Cel mai bun exemplu este Mihaita. Insa stii cum este, toate la vremea lor si trebuie sa avem rabdare.

      Ștergere
  5. Am o idee nastrusnica. :)
    Tot ceea ce indur si vine din partea amicilor nostru mai intunecati voi darui Maicii Domnului care le va transmuta in Lumina si le va folosi in intelepciunea ei divina pentru a se manifesta Imparatia Lui Dumnezeu aici pe Pamant. Asta ca sa nu creada ca eforturile lor sunt in zadar.
    Nu-i asa ca totul capata o lumina asa de frumoasa!
    Din toata perioada asta cu sarbatorile de iarna, m-am simtit bine in zilele de Craciun, in rest am avut tot felul de manifestari si inainte si dupa : dureri de cap crunte, stari de rau, am facut alergie la lucruri pe care le mananc de o viata gen nuci autohtone, am avut dureri renale crunte, s-au reactivat niste chestii fizice mai vechi.
    Dar nu-i nimic. Maica Domnului le va administra cu folos. :)
    La cate am rabdat, nu cred ca mai impresioneaza o durere renala.

    Mai presus de toate sunt Pacea, Iubirea si Lumina Tatalui Divin!
    Curaj tuturor!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  6. Dreptatea Tatalui Ceresc asupra noastra!

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarat,draga Mihaela,a fost atata energie negativa,parca se deslantuise infernul, am avut cele mai de cand ma stiu si la un moment dat ma intrebam< de ce Doamne-Doamne permite>,dar apoi mi-am dat seama ca erea raspunsul lui la rugamintile mele ca suferinta mea sa-l salveze pe sotul meu sa-l scoata de sub puterea intunericului,atacurile ereau asa de puternice incat ma gandeam sa renunt.(parca ceva ma impingea sa gandesc de ce sa sufar,nu sunt vinovata cu nimic,eu vreau sa fie bine,fac bine si rasplata???........,dar Doamne Doamne mi-a arata in 2 randuri ca nu trebuie sa renunt ca trebuie sa lupt in continuare,pt ca lumina invinge .intotdeauna.Multumesc,acum am realizat de ce atacul intunericului erea asa de puternic.....
    Gandeamn ,Doamne cu ce am gresit de nu sunt lasata sa fiu fericita,sa ma bucur de nasterea ta.Sa dea Bunul Dumnezeu sa putem sarbatori Nasterea Mantuitorului PE 25 IANUARIE,AVEM NEVOIE DE PACEA,IUBIREA,BINECUVANTAREA LUI SI DE MULTA ,MULTA RABDARE.La Multi Ani!!!Adnana!
    ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totusi Adnana Dumnezeu dupa cum se vede a permis aceste actiuni si energii intunecate. Intrebarea pe care ar trebui sa ne-o punem fiecare este de ce le-a permis. Exista un scop in orice, tu stii foarte bine asta.

      Ștergere
  8. OAMMENI BUNI ,HAIDETI SA SEPARAM ADEVARUL DE FICTIUNE. "DUMNEZEII" ADEVARATI AI UNIVERSULUI SUNT :MATEMATICA ,FIZICA CHIMIA SI TIMPUL.FORMAREA UNIVERSULUI ESTE UN FAPT STIINTIFIC.DACA NOI EXISTAM INSEAMNA CA DERIVAM DIN CEVA,INSEAMNA CA SUNTEM DISJUNSI DIN PRIMELE FORME DE VIATA CARE AU LUAT NASTERE IN URMA FORMARII UNIVERSULUI.DACA PRIMMELE FORME DE VIATA AU FOST NUMITI CREATORI ,ZIDITORI, EI BINE NOI SUNTEM EI,URMASII AI LOR ,AICI ,IN ACEST COLT DE GALAXIE.TOATE "MIRACOLELE" SI MISTERELE SUNT STIINTA NEINTELEASA SAU NEDESCOPERITA. INTRATI PE SITE-UL LUPTATORII ORDINULUI DRAGONULUI SI VETI AFLA FOARTE MULTE SECRETE SCOASE LA LUMINA

    RăspundețiȘtergere
  9. Il vizitam deja Valentin, cel putin eu si cativa prieteni ai mei. La una dintre conferintele noastre am rulat si un film documetar cu tine despre agatharsi. Te cunoastem, iti stim ideile si le urmarim cu interes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. va multumesc.pt mine si ai mei interesul dv pt ceea ce facem inseamna mult. inseamna ca suntem utili la ceva si nu facem umbra degeaba pamintului. pt ca "elucubratiile" noastre reduc lumea "cunoscuta"undeva catre 0,si-au dat mina sa ne reduca la tacere,dar suntem mindri ca am fost ca si firul de iarba care a razbatut prin asfalt.,prin "crapatura "numita "mass media"(masonic media).cind si-au dat seama era putin cam tirziu.responsabilii au fost indepartati,din "media",nasul, luis lazarius,oreste a fost impiedicat sa mai continue cu ep.2,si 3.pt dregerea busuiocului, s-a incercat o denigrare in presa de "specialitate" .va recomand sa luati de bune doar spusele mele verbale.libertatea, vice, click si-au batut joc de subiect.ziarul monitorul expres de bv a avut o atitudine decenta.

      Ștergere
    2. Nu este nici o problema Valentin. Imi pasa prea putin de ce cred altii. Eu ma ghidez in primul rand dupa informatiile venite direct de Sus, iar cum ele coincid cu multe dintre cele ce tu sustii, inseamna ca ne situam pe aceeasi lungime de unda. Doamne ajuta mai departe!

      Ștergere