sâmbătă, 18 ianuarie 2014

18.01.2014 – UN CRACIUN CUM SE CUVINE – APA VIE - CONTINUARE PROGRAM



18.01.2014 – UN CRACIUN CUM SE CUVINE – APA VIE - CONTINUARE PROGRAM

Dragii mei,

 Incep prin a va reaminti ca organismul uman, in functie varsta si de masa, contine un procent de 60-80 % apa (mai ridicat la copii si mai scazut la persoanele mai in varsta), adica mai mult de jumatate din total. In conditiile in care organismul uman este supus unor actiuni energetice nocive, mai intai de orice, aproape toata apa din corp este transformata din apa vie in apa moarta. Ce trebuie stiut este ca celulele corpului se hranesc doar cu apa vie. Nemaiavand la dispozitie aceasta apa vie, de aici pornesc multiple probleme de sanatate. Apa moarta doar tranziteaza corpul fara a fi absorbita in vreun fel. Aceasta teorie este valabila si daca ne gandim la incaracatura energetica a apei pe care ne propunem sa o bem. Putem bea zilnic 2 litri de apa, dar daca aceasta este incarcata energetic negativ, efectul nu este prea mare. Ni se va spune in continuare ca suntem dezhidratati.
Mai mult decat atat, energiile negative modifica unghiul natural al apei de aproximativ 105 grade, atunci cand discutam de apa la temperatura camerei. Acest unghi este modificat in sens crescator, catre 120 grade. Stim ca hexagonul, forma geometrica ce are 6 laturi si unghiuri de 120 grade, se asociaza apei inghetate, sau cristalelor de gheata. Ne confruntam deci cu o apa fluida neinghetata, dar care se comporta ca o apa inghetata. De aici incepe retentia de apa, proasta circulatie sanguina si limfatica si de acolo mai departe, toate problemele ce sunt asociate, inclusiv ingrasarea nefireasca. Toxinele raman ca niste reziduuri la nivel celular si nu mai pot fi eliminate din cauza blocajelor circulatorii.
Nu intram in mai multe detalii, nu acesta este scopul. Consider ca ati inteles ideea. Este suficient sa declansam cu puterea gandului un sistem de autopurificare a apei din corp si multe lucruri ce tin de sanatatea noastra se vor indrepta. Este indicat sa nu ne mai gandim cu ura la picioarele umflate si la problemele corpului nostru in general, ci sa ii trimitem iubire, sa constientizam ca el face eforturi mari pentru a restabili buna functionare, dar deseori este depasit de situatie. Cu iubirea si recunostinta pe care noi am putea sa le trimitem zilnic catre corpul nostru, l-am putea sprijini cum nu ne putem imagina de mult.

Propun ca afirmatia pentru azi, 18.01.2014, sa fie urmatoarea:

“Suntem toti UNUL.
  Sistemul meu de autopurificare energetica este activat.
 Iubesc apa din corpul meu si ii sunt recunoscator. In acest fel, toata apa din corpul meu este APA VIE!”

 Pentru mai multe detalii va rog sa cititi articolul publicat in 06.01.2014.

 Si nu uitati:


 Mai presus decat orice este Pacea lui Dumnezeu!

P.S. Iata ce poezie a "picat" in fata ochilor Cristianei, dupa ce a tras intamplator o carte din biblioteca. Asta s-a intamplat cam doua ore mai tarziu dupa ce ea a citit acest articol. Interesanta completare ne furnizeaza nu este asa?
Multumesc Cristiana!

Apa Vie - Maica Domnului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu