luni, 31 martie 2014

REVELATIA SFINTEI CRUCI


REVELATIA SFINTEI CRUCI

Dragii mei,

Incep prin a va spune ca am trecut in ultima vreme printr-o perioada ceva mai tumultoasa, pe care am reusit sa o gestionez destul de bine, stand cat se poate de mult in postura de observator. M-am intrebat in tot acest timp care este rostul acestor incercari, pentru ca m-am obisnuit deja ca multe lucruri marunte ce se petrec in viata mea personala, sa conduca spre niste descoperiri de interes general. Cu alte cuvinte, Bunul Dumnezeu permite niste blocaje si probleme in viata mea, pentru ca stie ca eu nu ma multumesc sa nu le gasesc un rost, o explicatie si tocmai prin cautarile aducatoare de clarificare si lumina, de fapt, dau peste niste lucruri cu mult mai valoroase decat imi pot imagina la inceput.
Discutand cu prietenii mei, am inteles ca nu eram nici pe departe singura in aceasta situatie. Ne-am dat sfaturi unii la altii, ne-am imbarbatat cum am putut mai bine, ne-am citit randuri din carti, versuri etc. aducatoare de speranta si lumina.
Am avut si o discutie cu domnul Manu Stejar, despre care v-am pomenit de mai multe ori prin articolele mele. Dansul mi-a spus asa: „Mihaela, tu ai vazut crucea pe care mi-am confectionat-o eu. Fa-ti domnule una la fel, ia crucea in mana, constientizeaza in inima ta pe Domnului nostru Iisus Hristos si cere Justitie Divina!” Eu stiam deja despre acest lucru, dar la fel de bine stiam ca daca fac asta, va fi vai si amar de toti cei care prin actiunile lor mi-au incalcat liberul arbitru, mi-au ingradit dreptul divin la o viata normala, mi-au luat posibilitatea de a ma bucura de roadele muncii mele si multe altele, nu le mai numesc aici.
Saptamana trecuta, am avut un vis in care ma vedeam mergand pe bicicleta si aveam trei colegi de serviciu, unul in fata, unul in stanga si unul in dreapta. De asemeni, la un curs cu Ingeri pe care l-am sustinut in Ziua Sfintei Cruci, duminica trecuta, cand a venit momentul Darurilor Divine, aduse prin intermediul Ingerului Nataniel, s-au coborat din cer o multime de imagini cu oameni mergand pe bicicleta, vazuti din fata. N-am inteles mai nimic din toate acestea, dar am stiut ca atunci cand va trebui, totul se va clarifica.
Aseara am avut o pornire sa privesc niste fotografii cu Parintele Arsenie Boca si sa citesc cateva dintre cuvintele sale de duh. Azi am primit de la o buna prietena un e-mail ce continea atasat un fim documentar despre viata si minunile Parintelui Arsenie Boca. Am inteles imediat ca Parintele doreste sa imi transmita ceva, sa imi atraga atentia asupra unui lucru.
Mergand azi cu masina, in fata mea, la o intersectie, era un autoturism alb avand numarul 999 GOW. Acest GOW nu este scris precum englezescul GO ce se traduce prin „haide, da-i drumul, mergi mai departe”, dar se aude absolut identic. Mi-a fost clar ca trebuie sa pornesc ceva legat de 999.
Tot in mersul cu masina facut azi, mi-a aparut la un moment dat in cale, o persoana mergand pe bicicleta. O vedeam din fata, exact ca in acele viziuni ale mele.
Am vazut azi in acel om mergand pe bicicleta, SEMNUL SFINTEI CRUCI. Am inteles si visul meu cu cei trei colegi (era vorba acolo despre o cruce vazuta si din fata si din spate si de sus si de jos, oricum s-ar privi acea imagine), am inteles si viziunile mele cu multi oameni mergand pe biciclete.
Mi-am amintit in fractiune de secunda de cartea scrisa de Parintele Arsenie Boca intitulata „Lupta duhovniceasca cu lumea, trupul si diavolul”, despre care am povestit in articolul „Povestea mea”, publicat in decembrie 2012, in care Parintele mi-a trimis un semn sa o citesc la pagina 100. Acolo este scris despre Puterea Sfintei Cruci.
Mi-am amintit si de sfatul domnului Stejar, dar si mai important decat atat de cotele pe care dansul mi le-a comunicat pentru o cruce construita corect, intelegand in acest fel si mesajul celor 3 de 9 din numarul masinii albe.
Va prezint mai jos datele unei cruci avand cote ideale:
-       se confectioneaza din lemn paralelipipedic, avand sectiune 3x3 cm2
-   lungimea crucii trebuie sa aiba 33 cm. 33 este numarul asociat spiralei infinite, este si varsta la care a murit si a inviat Mantuitorul;
-         latimea crucii trebuie sa aiba 21 cm. Despre numarul 21, ca este de 3 ori 7 si despre toate programarile facute la colt, prin rostire de 21 de ori, pe care le-am tot folosit de-a lungul lunii ianuarie, nu cred ca mai este cazul sa amintesc.
-         partea orizontala se fixeaza la 9 cm distanta fata de partea de sus, obtinand in acest fel o cruce, exact ca in imaginea de mai jos, in care avem la punctul de intersectie un cub cu laturile de 3 cm, din care pleaca 9 cm de lemn in dreapta, 9 cm de lemn in stanga, 9 cm de lemn in sus (deci iata pe cei 3 de 9) si 21 de cm de lemn in jos. Prin vizualizarea imaginii puteti intelege mult mai bine toate cele scrise in cuvinte.




Azi am citit intr-o carte despre cele 4 rase de pe Pamant: rasa alba, rasa neagra, rasa rosie si rasa galbena. Erau asociate cu cele 4 puncte cardinale: rasa alba la nord – europenii si toate popoarele nordice, rasa neagra la sud – africanii, rasa rosie la vest – indo-americanii si rasa galbena la est – asiaticii. Erau puse in semnul crucii, conform cu cele 4 puncte cardinale. A fost pentru prima oara cand mi-am dat seama ca cei 4 cai apocaliptici au exact culorile celor 4 rase umane: alb, negru, rosu si galben-vinetiu, iar cel din urma se numeste Moartea si „are putere pe a patra parte a pamantului”. Asistam cu totii la tensiunile pornite din zona Crimeei, de unde exista temerea ca poate izbucni un razboi mondial. Iar daca Rusiei i se alatura China, iata calul galben-vinetiu.
Eu nu vreau sa fac aici nici un fel de ipoteze sau presupuneri, dar mesajul acesta de Sus, de a ne construi astfel de cruci, nu cred ca e intelept sa nu il luam in seama. Este evident ca nu este o chestiune obligatorie, dar daca facem asa cum ni se indica, practic nu avem nimic de pierdut. Invers, s-ar putea sa nu se poata formula propozitia.
Exista multe magazine care au lemn la un metru lungime, cu sectiune de 3 cm pe 3 cm. O bucata de 1 m este suficienta pentru a putea construi o cruce de felul celui indicat mai sus.
Iar dupa ce fiecare isi construieste aceasta cruce, tinand-o intre mainile sale si in dreptul inimii, poate trece la a cere Bunului Dumnezeu si Mantuitorului nostru, DREPTATE DIVINA!

Doamne ajuta!




37 de comentarii:

  1. Ce frumos suna,Justitie Divina!!!! De peste 13.000 de ani o asteptam sa vina si Ea nu mai vine.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa avem, incredere, credinta si sa nu deznadajduim. Acesta esta al doilea set de mesaje ce imi vine de 3-4 zile incoace.

      Ștergere
  2. Draga Mihaela,

    Zilele astea am primit si eu mesaje sub diverse forme, in care se facea referire la Sfanta Treime. Chiar si o batranica de la care am cumparat flori mi-a spus: totul se face cu Sfanta Treime - Tatal, Fiul si Sfantul Duh....
    M-am gandit șa insemnatatea acestor mesaje si citind postarea ta, acum totul e foarte clar :)

    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Ioana, tu stii ca la noi de multe ori se suprapun mesajele, nu este prima data. Ma bucur ca mi-ai scris. Cu siguranta ca mai sunt si altii pe aceeasi lumina de unda.

      Ștergere
  3. www.youtube.com/watch?v=PgRDmg_dEE0‎

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos pentru link. Ma pune pe ganduri initiativa ta de a trimite acest filmulet legat de o nava extraterestra, la un articol ce nu pare sa aiba mare legatura cu asta. De ce ma pune pe ganduri? Pentru ca azi-nopate am avut un vis cu o nava si cu un extratetrestru pe care culmea, il visez pentru a doua oara, dupa aproximativ o saptamana scursa de la primul vis. Visul din noaptea asta precum si cel de data trecuta, mi-au furnizat niste informatii interesante, iar acum, faptul ca pe tine te-a ghidat Universul sa imi scrii despre asta, vine ca o intarire, ca o confirmare.

      Ștergere
    2. Eu ti-am trimis un link,acum vreau de la tine ceva.... Adica ,daca nu este secret acele informatii. Acest link, este legat de mine oare informatiile de la tine ce spun? E liberul tau arbitru, sa-mi spui sau nu.

      Ștergere
    3. Incerc sa iti spun un pic mai pe ocolite pentru ca simt ca nu este intelept sa expun exact ce am visat. Mi s-a sugerat ca fratii stelari pun la punct niste planuri care sa faciliteze contactul de gradul III. Orice s-ar spune, orice s-ar anunta, adevarul gol golut este ca marile forte de pe aceasta planeta nu doresc acest lucru. Vedem cu totii treaba asta. Tot suntem amagiti ca vor anunta despre extraterestri, ca se face resetare financiara. Praf aruncat in ochi. Iti marturisesc sincer ca personal nu cred o iota din toate astea. Pe de alta parte, fratii stelari cauta modalitati sa sara peste aceste blocaje, dar in acelasi timp sa nu incalce refuzul de primire in mod deschis pe aceasta planeta. Aceste forte le transmit ca sosirea lor ii poate speria pe oameni si de aceea nu sunt bine veniti, dar ei au capacitati telepatice si au interferat deseori cu toate strigatele de ajutor si de chemare venite de pe aceasta planeta, motiv pentru care ei stiu ca adevarul nu este cel expus la nivel oficial.

      Mi s-a aratat cum vor sa faca, dar tocmai asta nu pot sa spun. S-a indicat si un moment anume. Mai prin vara.... Intr-un vis mi s-a aratat planul si in alt vis momentul. De aceea mi-a aparut aceeasi fiinta extraterestra. Ar fi un plan de mare clasa.

      Doamne ajuta sa mi se dovedeasca faptul ca am stiut sa interpretez corect ceea ce am primit ca mesaje.

      Ștergere
    4. "Contactul" va avea loc, si din fericire pt. noi nu poate fi impiedicat. Nu avem cum fi amagiti, pt. ca intunecatii nu ne spun mai nimic, sau nu mare lucru.Necrezand alimentam cu energie doar o tabara. Sunt prea multi treziti asa ca, nu are de ce se speria nimeni. Si e greu de crezut ca se destainuie ceva Acum. Eventual, inainte cu o zi sau o ora. Eu asa as face, si ei cei din acea nava,sunt aceeasi ca si mine si vor proceda asemanator/similar/identic.

      Ștergere
  4. Aceasta tara si "adunatura" caci popor nu se mai poate chema, sunt distruse! Ne-au "terminat" iudeo-masonii ,khazarii si jidanii...Inca putin sa-nceapa exploatarea gazelor de sist si cianurile la Rosia Montana si veti vedea cum se-alege praful si cat de repede...Nu ne mai "salveaza" toate crucile din lume...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este parerea ta personala. Daca am fi toti la fel de pesimisti, ne-am duce de rapa cu adevarat. Hai sa nu mai facem nimic daca tot ne coplesesc cei ce ii numesti. La fel de bine hai sa nu mai facem curatenie pe acasa, ca tot se face murdar la loc. In nici un caz nu putem gandi asa.

      Ștergere
  5. Dragilor va imbratisez pe toti cu toata dragostea mea.
    Stati asa sa va spun si eu o poveste frumoasa. Eu obisnuiesc atunci cand aprind candela sa consacru sfanta lumina unei entitati insa vineri seara asa din senin am consacrat-o Sfantei Treimi si eu m-am uimit de alegerea facuta insa va jur ca nu prea a fost alegerea mea si din acea seara este clar dedic sfanta lunima a candelei Stintei Treimi.
    Ceea ce va pot spune despre mesajul Ashtarei referitor la crucea din lemn, va spun siner am ajuns la dimensiunile crucii cu cititul mesajului si am simtit sa-mi fac si eu o astfel de cruce.
    Iti multumesc din suflet Ashtara pentru ca existi, pentru mine esti un izvor de Intelepciune si Adevar.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne cheama
    https://www.youtube.com/watch?v=-37nziRXjUs

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Ashtara,

    Sunt Anca Todirica. Doream doar sa-ti spun ca revelatia cu cei 4 cai si 4 rase am avut-o si eu de curand cand am recitit Apocalipsa dupa 20 ani chiar si mai bine. La inceput cand am citit avema senzatia ca mi se ia un val de pe ochi si inteleg totul la alt nivel ..apoi insa totul a redevenit o metafora greu de inteles. Nu mai stiu exact ce am mai priceput dar imi amintesc ca moartea care este un cuvant foarte des intalnit se refera la dualitate. Hristos a venit sa ia dualitatea pe umerii LUi. A murit cu ea si a inviat dandu-ne o noua viata: nonduala!.Oricum am sa mai recitesc Noul testament. Acum il putem intelege altfel ..Multumesc Ashtara!Zi binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Anca,

      Bine ai venit cu comentariu la mine pe blog! Pana acum te-am cunoscut doar prin prisma comunicarilor din grupul lui Gicu Dan.

      Asa este, eu le indic multora sa reciteasca Apocalipsa pentru ca in aceste timpuri, la nivelul cunoasterii de acum, este inteleasa altfel. Putem intelege cel putin ca acolo sunt multe imagini - simbol, carora trebuie sa le vezi substratul, interpretarea, exact ca in vise.

      Multumesc frumos pentru comentariu.

      Ștergere
    2. Mihaela imi permit sa iti spun ce inseamna bicicleta in vis.
      Cand ne visam conducand o masina inseamna ca suntem la conducerea popriei vieti,uneori avem si persoane in masina,adica mai conducem si pe altii,dar daca masina este condusa de altii,asta inseamna ca nu suntem stapani pe actiunile noastre,cel mai rau este cand ne visam in autobuz,asta inseamna ca este un mare talmes-balmes in viata noastra,ne luam dupa vorbe,am pierdut directia de tot,dar cand ne visam pe bicicleta situatia nu este roza deloc.Bicicleta este un vehicul fragil,cu doua roti,deci viata noastra in acest context este destul de fragila,grea,cu multe probleme,nu avem stabilitate deloc,la primul dezechilibru suntem jos.
      Tu zici ca are vre-o legatura cu crucea,are daca ii dai tu,dar bicicleta inseamna ca nu ai stabilitate in viata ta deloc.Nu este necesar sa imi raspunsi ca sti tu mai bine cum stau lucruile la tine in viata:).Poate data viitoare in vis esti in masina si la volan:))asta inseamna ca esti bine.

      Ștergere
    3. Draga Maria, multumesc pentru comentariu.
      Aceasta interpretare a bicicletei aparute in vis, o cunosti in felul tau. El insa nu corespunde cu interpretarea generala care poate fi gasita in orice dictionar de vise si in care bicicleta semnifica reusita in afaceri si usurinta in miscare. De ce asa? Pentru ca are treaba cu cifra 8 si cu simbolul "infinit". Chiar si in viata, daca analizam un pic, e mai bine de mers cu bicicleta decat cu masina, te strecori mai usor in trafic. Pe de alta parte, tu cunosti prea bine ca in aceste timpuri, imaginile-simbol ce apar in vise nu se mai aliniaza la interpretarea generala din dictionarele de vise, ci se aliniaza unor coduri aproape personale de interpretare, diferite mult de la om la om. Aceste imagini din vise reprezinta mai degraba piese de puzlle, care alaturi de alte piese, venite prin alte cai, conduc spre o imagine de ansamblu.
      M-am visat si la volanul masinii dar si aici depinde de context. Cineva vroia neaparat sa sar cu masina intr-o prapastie si eu nu acceptam nici in ruptul capului. Pe de alta parte imi doream sa ajung in cealalta parte. Drept urmare m-am apucat sa umplu prapastia, ca sa pot merge cu masina drept, la acelasi nivel.

      Toate cele bune!

      Ștergere
    4. Mihaela eu nu ma iau dupa dictionare,credeam ca sti deja asta pana acum.:))) eu persoanal de cate ori m-am visat pe bicicleta a urmat ceva greu pentru mine,valabil si pentru aceia carora le-am zis asa..dar poate este la tine altfel..ma cam indoiesc:))) bine ar fi sa fie ca tine:)))

      Si cu masina normal ca trebuie sa mergi cu ea bine,daca dai cu ea in gropi,inapoi,sau nu sti sa o conduci,la fel anunta ceea ce ti se va intampla.

      Ștergere
    5. Maria ce pot sa iti mai spun? Multumesc frumos. Iti reproduc ce mi-ai scris: "poate este la tine altfel... MA CAM INDOIESC". Frumoasa incurajare, nu-i asa?

      Ștergere
    6. Mihaela daca tu ai o viata frumoasa ma bucur.Observ ca rastalmacesti cuvintele mele,sau le dai ce intelegere ai tu.Eu asa am inteles din visul tau ca ai probleme,sau o sa ai,asta inseamna bicicleta in vis,probleme...daca nu ai ma bucur si iti doresc sa nu ai niciodata probleme,am zis ca ma indoiesc pentru ca tot omul are probleme .Sinele noastre Inalte ne indica prin vise cam unde ne situam..poate sunt eu proasta si gresesc..si la tine este doar lapte si miere in viata..chiar iti doresc sa ai o viata asa si sa nu vina spre tine nimic care sa te tulbure.Sinele tau ti-a transmis un mesaj,tu esti cea care asculta sau faci cum vrei tu.Discutie incheiata .Numai bine iti doresc.

      Ștergere
  8. Draga mea, ne gândim la tine si iti trimitem numai gânduri bune si Lumina!Iti mutumim pentru ceea ce esti si ceea ce faci pentru noi!Madalina si Dana din Constanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult dragele mele. Toate cele bune pe drumul vostru comun!

      Ștergere
  9. Avand in vedere ca nimic nu se intampla fara voia lui D-zeu, atunci inseamna ca totul are un rost.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa ce "voia lui D-zeu" a fost sa moara in chinuri cumplite sute de milioane de femei si barbati datorita Inchizitiei,apoi alte sute de milioane in cele doua razboaie mondiale,alte cateva milioane la Hiroshima si Nagasaki in chinuri cumplite,sute de milioane morti de foame sau torturati de SS-isti,jidanii lui Stalin sau multi alti descreierati de prin Asia,America de Sud, si Africa,milioane de romani asasinati la canal si-n puscariile stalinisto-comuniste de jidanii criminali ce si-au "schimbat" numele pentru a-si ascunde originea nenorocita,care-o fi "voia lui D-zeu" pentru anii ce vor urma?Probabil inca vreo 6 miliarde de morti dar de data aceasta in cateva luni caci am "evoluat" ,suntem in secolul XXI......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu permisiunea ta, îngăduie-mi să afirm că ceea ce ai gândit reprezintă o viziune simplistă asupra lumii. De ce? Ptr că, așa după cum am aflat din surse divine, acest Univers (sau Multivers sau ce-o fi Creația asta) este conceput ca fiind unul al liberei manifestări, al liberului arbitru al Conștiințelor care-l compun. Drept urmare, toate masacrele la care te referi reprezintă, pe de-o parte, rezultatul alegerilor participării benevole a Conștiințelor respective, pe de altă parte, reprezintă (și) *condiționarea/programarea manifestării răului* la care au fost supuse unele Conștiințe de către anumite entități foarte *puternice* de pe scara cosmică a evoluției...entități care au dorit să manifeste voința lor liber exprimată prin *puterea* de a supune alte Conștiințe. Totodată, se poate admite și faptul că există o *intruziune* în acest Univers al liberei manifestări a unor entități puternice aparținând unui alt plan, extern acestei Creații (o variantă plauzibilă).
      Dacă luăm în considerare primul aspect, putem să ne gândim că Prim Creatorul a decis că etapa evoluției cosmice în care anumite Conștiințe au fost *încătușate dpdv spiritual* a luat sfârșit și este timpul ca să se producă un (alt) salt evolutiv general.
      Dacă luăm în considerare cel de-al doilea aspect, putem să ne gândim că Prim Creatorul nostru, dorind să pună capăt *intervenției străine* în a Sa Creație, a decis că a sosit timpul ca să *se ia la trântă* cu respectivii *musafiri* care *au sărit prea mult calul* și *deranjează* planul Său, planul evoluției acestui Univers al liberului arbitru.
      Utopie, scenarii SF?! Poate da, poate nu...rămâne să aflăm, cândva! :)
      Toate cele bune tuturor!

      Ștergere
    2. Domnule Andrei, viziunea mea simplista asupra lumii este,din pacate reala si s-a petrecut aievea ,in timp ce Domnia voastra ne prezentati scenarii SF,utopii ,poate da,poate nu.....

      Ștergere
  11. Dragilor uitati de una dintre cele doua legi divine "Ca suntem ceea ce gandim".
    Ma bucur sincer draga mea Ashtara ca nu te indentifici cu cele spuse de altii, asta da dovada de Autenticitate si sa fiu mai clara am sa-l citez pe Osho:
    ..."Intotdeauna sa-i dai ascultare si sa nu asculti de nimic altceva. Sunt nenumarate tentatii in jurul tau pentru ca oamenii propovaduiesc propriile alegeri, iar lumea este un supermagazin, si toti sunt interesati sa-ti vanda bunurile lor; toata lumea iti vinde ceva.
    O sa innebunesti daca o sa dai ascultare prea multor vanzatori.
    Sa nu asculti de nimeni, doar inchide ochii si asculta vocea interioara..."
    Eu, Violeta va imbratisez pe toti cu toata dragostea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca "lumea este un supermagazin" atunci SIGUR proprietarii "din umbra"-caci in fata nu ies niciodata- si beneficiarii profitului sunt iudeo-masonii,khazarii,iezuitii....Restul sunt povesti pentru prostirea prostilor,elevate ce-i drept......care "tzin" la goimii platitori de taxe si impozite de multe mii de ani si vor mai tzine....

      Ștergere
  12. Pai vedeti dragilor "Ca suntem ceea ce gandim" , inchideti ochii si ascultati-va vocea interioare, oare imaginea ce izvoraste din sufletele voastre se potriveste cu cea exterioara ? daca nu si sunt sigura ca nu ramaneti centrati in inima voastra fiecare si asftel veti contribuie la o lume mai buna.
    Aceasta centrare fiind cel mai de pret ajutor pe care il poate da fiecare dintre cei care-si doresc cu adevarat o LUME mai BUNA, flecarerile mintii doar contribuie la mentimerea haousului din exteriorul nostru.
    Directioneaza-ti puterea si curajul intr-un sens pozitiv oricare ar fi el si fi curios sa vezi rezultatele propriei tale vointe dupa care te asigur ca o vei simti si pe cea divina.
    Va imbratisez pe toti cu dragostea mea, eu Violeta am ales sa raman centrata in inima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Violeta in tot ce spui, insa de la teorie pana la fapta este cale destul de lunga. Sunt multi cei ce cunosc toate acestea, dar cand vine valul peste ei, uita tot ce au invatat. Ni se intampla la foarte multi, iar eu nu ma exclud din aceasta categorie. Depinde de cat de coplesitor este nivelul incercarilor.

      Ștergere
  13. Buna ...nu te-am mai vizitat de ceva timp...
    Uff, din pacate multi dintre noi avem perioade incarcate, stresante si drumuri care duc in fundaturi sau se termina cu usi inchise in nas. Poate fac parte din procesul de invatare si de pregatire pentru Dumnezeu stie ce...poate sunt doar rezultatele unor decizii eronate. Si eu sunt cumplit de trista si cu vibratiile la pamant, insa din pacate nu prea mai stiu ce as putea face.
    Dar nu asta e important...ma gandeam sa iti spun ce mi-a venit in minte citind visul tau si tot mesajul de mai sus...Probabil ca nu e prea interesant, insa risc sa scriu:
    - primul gand referitor la biciclistii cei multi, a fost o melodie pe care chiar am ascultat-o ieri la radio: ”there are nine million bicycles in Beijing, that's a fact, it's a thing" - coroborat fiind cu calul galben-vinetiu pe care calareste moartea..De mult m-am gandit ca respectivul cal se refera la chinezi/asiatici, am asta in minte de cand aveam vreo 17 ani, insa acum nu mai vreau sa aud asa ceva. Mi-am schimbat modul de a gandi si vreau sa scap de dualitate...pentru Dumnezeu, suntem cu totii oameni facuti la fel: carne si Duh Sfant. Aratam diferit datorita adaptarii la mediul in care traim si ne inchinam la zei diferiti doar pentru ca asa am fost invatati. Asta nu ar trebui sa fie motiv de conflicte...in niciun caz!De eoni picam vesnic in aceeasi capcana. Deja devine sinistru...
    - a doua chestie care mi-a venit in minte este cea referitoare la tine si cei trei biciclisti. Imaginea pe care am avut-o a fost cea dintr-o invocare pe care am citit-o de mult nu mai stiu pe unde si care cere protectia arhanghelilor: unul in fata, unul in spate si unul in stanga si unul in dreapta. Nu mai tin minte care pe unde erau....Eu imi amintesc ca Mihail era in fata,dar pe angelinspir spune ca Mihail - dreapta, Gabriel - stanga, Uriel - in fata si Rafael - in spate.
    Daca ar fi sa fiu ultrarealista as putea "prezice" ca e situatia ta de la munca, ai colegi pe langa tine, dar spatele e descoperit. Tu stii mai bine cine sunt si ce fac colegii respectivi, gandeste-te ce faceti impreuna si daca cel din fata este in genere deschizatorul de drumuri iar ceilalti doi, colaboratorii tai pe acelasi nivel. Si vezi cine nu iti asigura spatele...
    Eu nu interpretez visele esoteric, habar nu am sa fac asa ceva, insa mi se pare distractiv (in sensul pozitiv) sa incerc sa deslusesc codurile in care vorbeste subconstientul. In felul asta poate aflu si de ce eu am numai cosmare in serie...
    Bicicleta este un vehicul caracterizat prin ritmicitate si constanta. Este un ritm sustinut, nu este viteza masinii, nici lentoarea mersului pe jos, este efort uman constant, bine coordonat ce impinge inainte incet si sigur. Bicicleta nu poate merge inapoi (cel putin cea obisnuita) si este perfect supusa vointei umane. Implica cuplu de forte, un picior sus, unul jos, alternativ si functioneaza pe un principiu simplu, bazat pe armonie totala. Omul, roata sub diferite forme un cadru de sustinere, un ghidon pentru control si o sa pe care sa stai. Mai simplu de atat nu se poate..
    Iti doresc sa ai o saptamana minunata si rabdare multa de a rezolva toate provocarile!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc din suflet pentru gandurile frumoase. Imi cer iertare pentru ca raspund asa tarziu. Pana in acest moment nu am avut pur si simplu timp.

    Cei trei colegi mergeau pe jos, nu pe biciclete ca si mine si date fiind numele lor, aveam in fata pe Sfantul Nicolae, la dreapta pe Maica Domnului, la stanga pe Sfantul Vasile si aveam si in spate oameni dar nu ii vedeam. Eram inconjurata ca sa zic asa. La acest moment, date fiind informatiile suplimentare ce au mai sosit in intervalul scurs de cand am postat articolul, este posibil ca acei multi biciclisti coborati din cer sa aiba ceva legatura cu fratii stelari. Mai observam si o sa intelegem noi pana la urma despre ce este vorba.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca Divinul are căile lui de a răspunde rugăciunilor noastre. De multa vreme mă aflu intr-un impas spiritual care se reflecta si in vista mea fizica si de două săptămâni mă rog asiduu pentru ghidare. Azi noapte am visat ca vedeam cum pe un cer albastru se forma sub ochii mei o cruce dar intr-un mod neobisnuit. Treptat, din pasi umani. Sper ca mă fac înțeleasa, nu stiu nici eu bine sa explic, eram dedesubt si am văzut urme de pasi pe cer si urmarindu-i in final au format o cruce clara. Am tot căutat semnificatii in diverse dictionare dar nu mă simt multumita. Simt ca este ceva mai mult in spatele acestui vis, un semn. Dar nu îmi dau seama încă ce. In căutările mele am ajuns aici si am decis sa îmi confectionez si eu o astfel de cruce, poate asta este mesajul. Dar eu nu vreau justitie divina pentru nimeni, îmi doresc doar liniste sufleteasca si sa aflu si sa am puterea de a urma calea vietii data mie de Cel de Sus. Poate mă poti ajuta cu vreo deslușire a acestui vis, poate este un semn ce eu nu am cum acum sau singura sa îl inteleg. Multumesc pentru articol si Domnul sa te ajute!

    RăspundețiȘtergere