sâmbătă, 5 iulie 2014

ADEVARUL DESPRE SFANTUL DUH SI AL DOILEA BOTEZ – SHRI MATAJI


ADEVARUL DESPRE SFANTUL DUH SI AL DOILEA BOTEZ – SHRI MATAJI

Dragii mei,

Doresc prin intermediul acestui articol sa fac cunoscuta lumea doamnei Shri Mataji, fondatoarea a ceea ce cunoastem sub numele de Sahaja Yoga, pentru cei ce nu au auzit de acest nume pana in acest moment.
Exista in internet o multime de filmari de la diverse intalniri si conferinte ale dansei, prin a caror urmarire cu siguranta ca orice om devine mai luminat.
Doamna Shri Mataji era si imi pare rau ca trebuie sa folosesc verbul la timpul trecut deoarece dansa a parasit acest taram la inceputul anului 2011, un izvor de cunoastere si intelepciune, din care ne bucuram sa ne putem alimenta si astazi, oferindu-ne in acest fel posibilitatea de a gasi raspunsuri la multe intrebari pe care fiecare ni le punem.
Aveti mai jos un link catre un site in care gasiti la un loc multe dintre aceste filmari si multumesc pe aceasta cale prietenei mele Liliana P. pentru recomandare.


Am ales sa atasez la acest articol un film in care se vorbeste despre Sfantul Duh si al doilea Botez si fac aceasta deoarece acest subiect este oglinda vremurilor pe care le traim, este in context cu preocuparile mele din aceasta perioada si cu cele ce scriu prin articolele mele de vreo 3 luni incoace.


          Al doilea film este foarte instructiv pentru cei ce considera ca tot ce este pe sector spiritual este corect sa fie dat pe gratis. M-am vazut personal judecata pentru faptul ca fac cursurile cu Ingeri si iau bani pentru asta. Am spus si inca ramane valabil, ca pentru cine doreste, este suficient sa imi trimita un e-mail si ii transmit suportul de curs in mod gratuit. Nu ma costa nimic sa fac lucrul acesta, decat doar 1 minut din timpul si din viata mea. Il fac de aproape doi ani si jumatate, cu mult inainte de a incepe sa sustin efectiv cursurile. Sustinerea pe viu a cursurilor a avut si are si ea rostul ei. Cei ce au participat stiu bine la ce ma refer. Oricum, atat de multi bani costa un curs la mine incat un om este nevoit sa munceasca luni in sir ca sa poata recupera gaura creata. Este evident o gluma. Cine emite astfel de judecati nu se gandeste ca multe dintre aceste activitati spirituale, daca le faci nu doar in mod virtual ci si pe viu cum s-ar spune, necesita un serios suport material. Sunt cheltuieli pentru documentatii, pentru chiriile salilor in care se sustin evenimentele, pentru deplasari, pentru cazare, pentru protocol si altele. Daca ar exista obligatia ca un invatator spiritual sa faca toata aceasta munca pe gratis si daca el nu ar avea mijloace sa poata sustine aceasta, inseamna ca nu ar mai putea sa faca in veci misiunea de a-si oferi oamenilor intelepciunea si cunoasterea sa. Asa cum si doamna Shri Mataji subliniaza, este interesant ca nimeni nu judeca faptul ca trebuie sa platesti o multime de bani pentru o bijuterie sau o haina, dar multi judeca faptul ca trebuie sa plateasca o anumita suma de bani ca sa primeasca o invatatura spirituala, care cu adevarat ii poate ajuta sufletul si viata. Pana la urma, acesti bani pot fi considerati si ca un suport pe care il oferim unui invatator spiritual, astfel incat el sa poata calatori si sa poata sa ii mai ajute si pe altii. Putem considera ca prin acesti bani ii ajutam de fapt pe multi semeni ai nostri sa fie mai aproape de Dumnezeu. Desigur, se intampla multe lucruri nenormale in sectorul spiritual, in zilele noastre, referindu-ne aici la sume exorbitante solicitate pentru astfel de activitati sau la asa-zisii falsi profeti, dar inimile noastre si intuitia noastra cred ca ne pot ajuta sa avem discernamant si sa nu punem semnul egal intre toti oamenii care fac munca aceasta.  




Toate cele bune!

Un comentariu:

  1. E ceva normal sa ceri bani pentru munca depusa de tine, doar inca nu traim cu aer. Dupa marele eveniment sunt sigur ca multe se vor schimba , chiar si banii, vor fi mai multe tipuri de bani pe mai multe paliere; la noi momentan totul e intr-un singur cos. Pe orice site de spiritualitate din strainatate platesti sume colosale pentru un curs, un audio, un video spiritual. Normal sunt si lucruri gratis, dar cele importante se vand la preturi destul de mari. Daca vreti exemple va dau doua: http://www.phosphenism.com/ unde gasim pdf-uri gratis ca sa intelegem invatatura, taxa de membru de la 16 euro si diverse cursuri sau audio, unde un set poate ajunge si la 400 euros - (550 USD - 588 CAD - 335 GBP approximately). Sau site-ul http://www.crimsoncircle.com/ are shoud-uri lunare gratis foarte spirituale si interesante, dar un set serios de carti si audio poate ajunge la mai multe sute de dolari, oferta lor fiind destul de bogata. La noi in Romania avem conceptia ca ar trebui sa fie gratis tot ce e spiritual, desi un botez, o sfintire, o cununie la biserica te costa. Imi place de un roman de-al nostru care preda cursuri si la el nu exista tarif doar pret tip donatie.

    RăspundețiȘtergere