luni, 29 iunie 2015

ENERGIA VRIL SI VAJRA TIBETANA


ENERGIA VRIL SI VAJRA TIBETANA

Dragi prieteni,

In articolul trecut vorbeam despre controlul mintii si spuneam atunci despre o solutie de estompare a acestui fenomen, indiferent cum ar fi el generat: de masini si tehnologii specifice sau de actiuni intreprinse de indivizi specializati in acest sens (una dintre cele mai frecvente manifestandu-se chiar in aceste zile, noi cunoscand aceasta tehnica sub numele de “otravire energetica”). Se adauga aici si ritualurile de magie neagra, facute cu intensitate mare la nivelul Terrei pana mai acum 2-3 luni de zile in urma si ne bucuram acum de estomparea lor, desi continua sa vina catre noi efectele unor actiuni de acest gen intreprinse prin alte sisteme stelare. Am fost de pilda atacati la nivel terestru, in urma cu o saptamana, in noaptea de sambata spre duminica, prin actiuni neprietene noua, derulate pe o planeta din sistemul stelelor Sirius. Cred ca ne putem da cu totii seama ca in astfel de conditii, deja este necesar sa ne intetim privirile si perceptiile dincolo de granitele planetei noastre, pentru ca rezolvarea multor aspecte negative existente la nivelul Mamei Pamant se pare ca nu este nici pe departe totul.
Cu aceasta ocazie, am descoperit ca majoritatea organizatiilor sataniste ce au reprezentare la nivelul planetei noastre, au comandamentele centrale prin alte sisteme stelare si nu aici pe Pamant. Divinitatea ne ghideaza pe cei ce avem sarcini in aceasta directie sa intram in contact cu acestia si asa cum am spus, sa ii ajutam sa gaseasca drumul spre iubire si lumina. Personal constat de 3 saptamani incoace ca se complica treburile dar totodata, in egala masura, ca vin ghidarile corespunzatoare din partea  Divinitatii ca sa putem face fata la toate acestea.
Sa vedem acum care ar fi o solutie disponibila pentru noi in scopul de eliberare a mintii. Cele ce va transmit in acest moment nu sunt lucruri citite undeva ci sunt informatii primite direct de la Tatal, in urma cu doua zile. Este vorba despre activarea energiei VRIL.
Ce este energia VRIL? Va indic sa accesati direct linkul unui site in care am gasit foarte bine explicate multe aspecte legate de aceasta energie.


Energia VRIL este cunoscuta ca forta vitala sau prana sau chi, dar asa cum personal am primit informatia, corect este sa spunem ca energia VRIL este cel mai elevat filament a ceea ce numim prana sau chi. Este atat de elevat incat nu oricui ii este permis sa lucreze cu aceasta energie. Si totusi, se pare ca a sosit vremea ca Sfanta Treime sa ne daruiasca accesul la aceasta energie tuturor.
Deocamdata este indicat sa apelam la niste generatoare de energie VRIL. Acestea sunt sceptrul VAJRA, numit si DORJA si clopotul VAJRA, numit si GHANTA. (le puteti vedea in imaginea de la inceputul articolului). Pentru tibetani, DORJA este expresia pentru Dumnezeu Tatal si GHANTA este expresia pentru Dumnezeu Mama. Aceste obiecte sacre, prin simpla lor forma, sunt captatoare si generatoare de energie VRIL cosmica. Tibetanii le construiesc din anumite aliaje, energizate intr-un fel anume, tot la fel cum construiesc ei si bolurile tibetane.
Daca ne-am arunca un pic privirea asupra Arborelui Vietii sau a Torului, putem vedea ca cele doua obiecte reprezinta tulpina arborelui (DORJA) si inelul gol al arborelui ce inconjoara tulpina, similar cu oala sau clopotul (GHANTA). De asemeni DORJA are mare legatura cu semnul Infinitului dupa cum puteti observa.



Daca se poate sa ne procuram aceste obiecte ar fi ideal, iar daca nu, macar sa ni le imaginam din punct de vedere energetic. In aceste conditii, putem sa facem o meditatie zilnica de 5 minute, timp de cateva zile, in care sa tinem sau sa ne imaginam ca tinem GHANTA in mana stanga (pentru ca prin stanga se primeste) si DORJA in mana dreapta (pentru ca prin dreapta se daruieste). Cerem totodata de la Divinitate activarea energiei VRIL in arborele vietii personal.
Aceasta este o actiune individuala si din pacate nu ne poate ajuta decat pe noi. Nu trebuie insa sa disperam deoarece nu mai este foarte mult pana ce se va reusi a se duce la bun sfarsit misiunea de activare a energiei VRIL la nivelul Piramidei Luminii Celeste (cunoscuta ca a lui Keops) din ansamblul Gizeh din Egipt. Din acel moment incolo, va fi GATA cu controlul mental la nivelul acestei planete.
Nu toti oamenii stiu ce au de facut cu exactitate dar asa cum spunea domnul general in rezerva Mircea Chelaru, in flimul postat in articolul “Controlul Mintii”, este important in primul rand sa constientizam ideea de existenta a controlului mintii, sa constientizam ca este cauza multor belele ce le avem pe capetele noastre si daca altceva nu stim si nu putem face, cel putin sa ne rugam fiecare cum ne pricepem mai bine la Bunul Dumnezeu sa se produca toate aceste activari, astfel incat intr-un final sa ne putem elibera. Sunt sigura ca ar atarna greu aceste rugaciuni ale noastre in implinirea acestui plan.



Toate cele bune!

4 comentarii:

  1. Cand se va activa energia Vril la nivelul piramidei lui Keops? Puteti preciza data anume?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vin si eu si raspund ca domnul Chelaru: daca as sti oricum nu as spune. Adevarul este insa ca nimeni nu poate sti cu exactitate asemenea date nici pentru asta si nici pentru alte activari.

      Ștergere
  2. Poate daca ascultam/imaginam si pe un asa fundal este mai la indemana pentru unele persoane si mai imputernicita meditatia:
    https://www.youtube.com/watch?v=me-jDMKpFU4

    Numai bine
    Gabriel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. Stii, am fost si eu candva la Lama Tanpai si am auzit pe viu aceasta rugaciune si am avut ulterior un regret maxim pentru ca nu am inregistrat-o. Acest videoclip este pentru mine un dar si iti multumesc din suflet pentru asta. Il voi atasa si la articol.

      Ștergere