miercuri, 17 iunie 2015

INITIEREA “ELEMAG”



INITIEREA “ELEMAG”

Dragii mei,

Se petrec multe lucruri cu o repeziciune de care parca nu ne mai putem tine. Vin informatii tavalug si creierele noastre deseori par ca nu mai au o viteza de procesare corespunzatoare pentru a putea face legaturi intre aceste informatii.
Un lucru este insa cert. Constructia Arborelui Vietii Cosmic, de care ne-am ocupat fara intrerupere multi lucratori ai luminii, inca de la inceputul anului 2014, este finalizata, iar in data de 14.06.2015 acesta a fost activat. Drept urmare, este permisa si accesibila pentru toata lumea in acest moment, initierea “Elemag” ce a fost transmisa pentru prima data de ziua Inaltarii Domnului si a Sfintilor Imparati Constantin si Elena, respectiv in data de 21.05.2015, in Romania. Multumim Sfintei Treimi pentru acest dar nepretuit.
Denumirea “Elemag” vine de la cuvantul “electromagnetic”, dar poate fi citit si in felul: EL E MAG.
Dupa cum au sosit ghidarile, ni s-a spus ca este vorba de o transmisie a triplului magnet cosmic si aceasta vine din sistemul stelei ARCTURUS, sub atenta coordonare a Maicii Domnului cu care arcturienii colaboreaza in mod consecvent si foarte strans si a triplului soare cosmic, aceasta venind din sistemul ORION, sub coordonarea Domnului nostru Iisus Hristos.
A fost transmisa si o imagine-simbol pentru aceasta initiere pe care eu am reprodus-o obtinand imaginea de mai jos.


Dupa cum se poate vedea, ea include 3 simboluri de magnet in forma de U, asociate celor 3 chakre superioare: chakra gatului, a fruntii si a coroanei situata in crestetul capului, precum si 3 simboluri ale runei SOWILO (insemnand Soarele), asociate celor 3 chakre inferioare: chakra radacina, sacrala si a plexului solar. Aceste simboluri triple se unesc la nivelul chakrei inimii.
Simbolul ELEMAG este de mare ajutor deoarece el poate fi folosit pentru energizare, tinand cateva minute cele 5 degete impreunate ale fiecarei maini, pe cele doua zone in care se uneste triplul magnet cu triplul soare.

Cum se procedeaza pentru a se primi initierea?

1.     Se urmareste filmuletul de mai jos ce parca a fost construit special pentru aceasta, iar in timpul urmaririi lui se cere de la Sfanta Treime initierea triplului magnet. Are legatura cu cheia 2-0-1 a lui Enoh, cheia Arcturus si a activarii celor 5 diamante.



2.   Se urmareste al doilea filmulet si se cere de la Sfanta Treime in timpul urmaririi lui, initierea triplului soare. Are legatura cu cheia 2-1-0 a lui Enoh, cheia activarii Fiilor lui Israel (fiilor noului popor al luminii ce nu are legatura cu tara cunoscuta sub acest nume).




Nu intamplator s-au dat acestea in data de 21.05.2015, ce poate fi citita si 2-1-0 / 5 + 2- 0 -1 / 5.

Pana la un anumit moment s-a cerut initierea respectand aceste indicatii fara a intelege prea bine ce inseamna si ce aduce aceasta. S-a clarificat insa aceasta poveste in momentul in care a venit ghidarea citirii unui extras din cheia 1-1-3 a lui Enoh, redat mai jos:

30. Enoh mi-a spus că atunci când centrele de Lumină ale lui Melchisedec de pe această planetă sunt construite, vor fi "trei feţe" ştiinţifice de Lumină care vor fi date Omului de către Frăţia lui Enoh. O faţă va fi un câmp de energie care va lucra cu nivelurile de conversie electromagnetică. Aceasta va fi folosita spre a lua energie din aer şi a o utiliza pentru activitate fizică; această activitate fiind susţinută ca un impuls perpetuu.
31. A doua faţă va da Omului posibilitatea de a utiliza conştiinţa de Lumină cu tehnologia electromagnetică pentru a crea Sfinxul, vehiculul fizic care ne va da înţelegerea modului în care biosateliţii creaţiei interstelare funcţionează. Sfinxul-Piramidă este următoarea faţă de Lumină care va permite Omului să fie făcut în imaginea luminariilor şi în acelaşi timp să fie transformat în corpuri noi de Lumină.
32. A treia faţă va lucra cu "medicina Luminii," în special electromedicina care va permite ca diverse câmpuri electromagnetice să accelereze chimia corpului uman – matricea ADN-ARN umană pentru a lucra pe o lungime de undă superioară de Lumină.



Sa va fie de folos dragi Fii ai Luminii si toate cele bune!

Un comentariu: