marți, 25 august 2015

ASCENSIUNE SI BLOCAJE – FRECVENTE NEBENEFICE



ASCENSIUNE SI BLOCAJE – FRECVENTE NEBENEFICE

Dragi prieteni,

Dupa ce am deschis subiectul referitor la ascensiune si la blocajele ei intr-un articol, dupa ce am vorbit despre lumina interioara si exterioara in alt articol, imi propun azi sa expun cateva din informatiile culese de-a lungul vremii, despre frecventele nebenefice.
Cand ne referim la frecvente nebenefice, ne gandim la un cumul de agresiuni energetice care se indreapta catre noi si care produc distorsiuni si sparturi in campurile noastre, conducand in cele din urma la boala si de asemeni, produc reprogramari ale subconstientului care in nici un caz nu sunt pentru binele nostru.
Emisiunile de la televizor reprezinta un subiect foarte controversat. Totul este plin de ura, violenta, certuri, violuri, judecati nesfarsite, de parca astea ar fi tot ce se poate gasi pe la noi. Toate acestea ingurgitate non-stop conduc la o reprogramare a subconstientului astfel incat dupa aceea sa nu ne miram ca atragem in viata noastra situatii de ura, violenta, certuri si altele, care nu conduc la nimic altceva decat la suferinta. Este ceva ce a patruns si in lumea desenelor animate pentru copii si este extrem de grav. Sta insa in puterea noastra sa nu urmarim astfel de emisiuni, sa controlam macar acest sector al vietii noastre.
Sugestiile subliminale, care pot fi transmise pe cale vizuala sau auditiva, sunt instrumente perfecte de manipulare mentala. Am urmat un curs de geometrie sacra si am invatat acolo ca putem construi astfel de imagini prin corelarea unor forme geometrice cu cifre si a cifrelor cu litere. Mai jos gasiti un tabel de corespondenta a literelor cu cifre. Corespondenta cu formele geometrice exista in mai multe variante.



Incepem sa construim acum imaginea. Primul pas este sa ne decidem pentru ce o facem. Sa spunem ca pentru evolutie pozitiva pe toate planurile. Punem atunci in numerologie urmatoarele: nume si prenume, data nasterii si diferite cuvinte precum: intelepciune, sanatate, cunoastere, iubire, bucuria vietii, implinire, prosperitate etc. Le facem la toate aceste elemente corespondentele numerologice, le adunam intre ele, obtinem un cod numerologic final in baza caruia facem apoi o constructie geometrica sub forma de mandala de exemplu. Aceasta forma devine un instrument ce lucreaza 24 din 24 de ore, exact pentru scopul construit. Ce putini sunt cei ce stiu insa ca o astfel de mandala functioneaza perfect si atunci cand ea contine ceva de genul: numele companiei (il numim aici X), codul fiscal si expresii precum: puterea ta este a lui X, cumperi doar produsele lui X, X este indispensabil pentru tine, etc. Exact in aceasta forma se fac constructii de sigle de firme aparent nevinovate, dar care de fapt contin lucruri grele in spatele lor. Se vine apoi si se implanteaza desenul intr-o singura imagine din interiorul unei reclame care este insa suficienta pentru subconstientul omului sa o inregistreze. Ca sa fie reusita sigura se poate recurge asa cum puteti vedea in filmul ce l-am atasat articolului intitulat “Controlul mintii” publicat in luna iunie, la o succesiune de 100 de imagini identice ce ar contine forma geometrica respectiva, dar care daca sunt rulate la o frecventa de toate 100 intr-o secunda, ochiul uman nu le mai poate percepe in detaliu ci pentru el se vede totul ca o lumina alba. Cu alte cuvinte, o lumina alba pe care o vedem timp de o secunda, poate reprezenta de fapt o succesiune de 100 de imagini colorate care habar nu avem ce contin. In fata la asa ceva, unica solutie de aparare este credinta in Dumnezeu si cu siguranta ca exista in scolile unde se invata in mod special despre astfel de lucruri, diverse variante de contracarare care nu sunt insa cunoscute publicului larg.
Exista in internet o multime de filme sau melodii in care sunt utilizate tonalitati pe niste frecvente anume: 528 Hz - frecventa iubirii, 396 Hz – eliberarea de frici, etc. Am gasit undeva scris ca frecventele benefice corpului uman TREBUIE sa fie multiplu de 3, iar Cerul spune ca asa este. 


sau



Mi-am pus insa nu o data intrebarea care este treaba cu frecventa 666 Hz. Si ea este tot multiplu de 3. Facand o scara paralela intre sistemul de frecvente si sistemul chakrelor, de la mic la mare si de la chakrele inferioare catre cele superioare, considerand ca frecventa inimii este 528 HZ, cea a comunicarii 639 Hz (corespunzand zonei gatului), cea a expansiunii constiintei 741 Hz (corespunzand centrului capului), ne iese ca 666 Hz, ar cam corespunde zonei gurii. “La inceput era Cuvantul si Cuvantul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantul”. Asa incepe Sfanta Evanghelie a Sfantului Ioan Evanghelistul.  
Va propun daca aveti curajul sa ascultati un filmulet pe frecventa 666 Hz (eu l-am avut, privind in imagine doar pe pentagonul ce se formeaza acolo cu varful in sus si care este reprezentat ceva mai accentuat si s-a lasat cu plans ca si cum sufletul meu ar fi recunoscut ceva foarte profund si demult uitat) si sa urmariti si un filmulet de cinematica, sa observati ce forma se creeaza pe frecventa 666 Hz. Veti vedea acelasi pentagon dar si forma creierului uman. Dar noi stim ca pentagonul este o forma ce se asociaza Atomului Dumnezeiesc sau Particulei lui Dumnezeu. Cum ramane deci cu 666? Merita sa cugetam profund pentru ca a te feri de 666 s-ar putea sa fie unul dintre cele mai puternice programe subliminale care “te ajuta” de fapt sa nu te poti conecta la momentul Creatiei Primordiale sau la momentul de zero sau de ressetare generala.



Tot la categoria frecvente nebenefice se incadreaza si emisiile facute de tot felul de masini plasate pe ici, pe colo, prin parcuri, prin pasaje de trecere pe la metrou, in general prin locuri tranzitate de multime. Si aici ca si la partea cu transmisia prin imagini, credinta in Dumnezeu este cea care iti poate crea scuturile necesare.
Impotriva la toate acestea eu am mai facut ceva: activarea sistemului automat de protectie. Se face o cerere catre Sinele Divin Superior sa activeze automat sistemul de scuturi fata de astfel de frecvente, ori de cate ori El stie ca urmeaza sa apara o astfel de agresiune. In functie de actiunile noastre, putem fi siguri ca Sinele nostru stie deja ce urmeaza sa vina si poate lua masuri inainte de a aparea acel ceva. Cand treci, mergand prin oras, printr-o banda de 5-6 m in care se pompeaza la marele greu frecvente nebenefice, el poate comanda inchiderea pe parcursul acelei benzi a intregului sistem de chakre si a tuturor canalelor prin care am putea fi accesati de acele frecvente. La fel se poate intampla daca se pompeaza la nivel macro astfel de frecvente, la anumite ore din zi si din noapte, constienti trebuind sa fim ca astfel de actiuni nu sunt doar de nivel terestru. Ele pot fi si de natura extraterestra, din partea civilizatiilor neprietene noua.
Voi inchide aceasta tema cu un ultim articol ce va sosi peste cateva zile, despre implanturi energetice sau de alta natura, care reprezinta din punctul meu de vedere cea mai acuta dificultate cu care ne confruntam.


Toate cele bune!

3 comentarii:

  1. Multumesc Ashtara pt articolele tale si pt toata munca ta in favoarea noastra a tuturor!
    Te iubesc si te apreciez...si stiu ca pt imensul bine pe care-l faci vei primi rasplata'.
    Aura

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim ! E bine de stiut si de luat in seama . Sa luam intotdeauna ceea ce rezoneaza cu sufletul nostru si sa nu ne incarcama cu informatii false Lumina,pace si iubire !

    RăspundețiȘtergere