luni, 29 iunie 2015

ENERGIA VRIL SI VAJRA TIBETANA


ENERGIA VRIL SI VAJRA TIBETANA

Dragi prieteni,

In articolul trecut vorbeam despre controlul mintii si spuneam atunci despre o solutie de estompare a acestui fenomen, indiferent cum ar fi el generat: de masini si tehnologii specifice sau de actiuni intreprinse de indivizi specializati in acest sens (una dintre cele mai frecvente manifestandu-se chiar in aceste zile, noi cunoscand aceasta tehnica sub numele de “otravire energetica”). Se adauga aici si ritualurile de magie neagra, facute cu intensitate mare la nivelul Terrei pana mai acum 2-3 luni de zile in urma si ne bucuram acum de estomparea lor, desi continua sa vina catre noi efectele unor actiuni de acest gen intreprinse prin alte sisteme stelare. Am fost de pilda atacati la nivel terestru, in urma cu o saptamana, in noaptea de sambata spre duminica, prin actiuni neprietene noua, derulate pe o planeta din sistemul stelelor Sirius. Cred ca ne putem da cu totii seama ca in astfel de conditii, deja este necesar sa ne intetim privirile si perceptiile dincolo de granitele planetei noastre, pentru ca rezolvarea multor aspecte negative existente la nivelul Mamei Pamant se pare ca nu este nici pe departe totul.
Cu aceasta ocazie, am descoperit ca majoritatea organizatiilor sataniste ce au reprezentare la nivelul planetei noastre, au comandamentele centrale prin alte sisteme stelare si nu aici pe Pamant. Divinitatea ne ghideaza pe cei ce avem sarcini in aceasta directie sa intram in contact cu acestia si asa cum am spus, sa ii ajutam sa gaseasca drumul spre iubire si lumina. Personal constat de 3 saptamani incoace ca se complica treburile dar totodata, in egala masura, ca vin ghidarile corespunzatoare din partea  Divinitatii ca sa putem face fata la toate acestea.
Sa vedem acum care ar fi o solutie disponibila pentru noi in scopul de eliberare a mintii. Cele ce va transmit in acest moment nu sunt lucruri citite undeva ci sunt informatii primite direct de la Tatal, in urma cu doua zile. Este vorba despre activarea energiei VRIL.
Ce este energia VRIL? Va indic sa accesati direct linkul unui site in care am gasit foarte bine explicate multe aspecte legate de aceasta energie.


Energia VRIL este cunoscuta ca forta vitala sau prana sau chi, dar asa cum personal am primit informatia, corect este sa spunem ca energia VRIL este cel mai elevat filament a ceea ce numim prana sau chi. Este atat de elevat incat nu oricui ii este permis sa lucreze cu aceasta energie. Si totusi, se pare ca a sosit vremea ca Sfanta Treime sa ne daruiasca accesul la aceasta energie tuturor.
Deocamdata este indicat sa apelam la niste generatoare de energie VRIL. Acestea sunt sceptrul VAJRA, numit si DORJA si clopotul VAJRA, numit si GHANTA. (le puteti vedea in imaginea de la inceputul articolului). Pentru tibetani, DORJA este expresia pentru Dumnezeu Tatal si GHANTA este expresia pentru Dumnezeu Mama. Aceste obiecte sacre, prin simpla lor forma, sunt captatoare si generatoare de energie VRIL cosmica. Tibetanii le construiesc din anumite aliaje, energizate intr-un fel anume, tot la fel cum construiesc ei si bolurile tibetane.
Daca ne-am arunca un pic privirea asupra Arborelui Vietii sau a Torului, putem vedea ca cele doua obiecte reprezinta tulpina arborelui (DORJA) si inelul gol al arborelui ce inconjoara tulpina, similar cu oala sau clopotul (GHANTA). De asemeni DORJA are mare legatura cu semnul Infinitului dupa cum puteti observa.



Daca se poate sa ne procuram aceste obiecte ar fi ideal, iar daca nu, macar sa ni le imaginam din punct de vedere energetic. In aceste conditii, putem sa facem o meditatie zilnica de 5 minute, timp de cateva zile, in care sa tinem sau sa ne imaginam ca tinem GHANTA in mana stanga (pentru ca prin stanga se primeste) si DORJA in mana dreapta (pentru ca prin dreapta se daruieste). Cerem totodata de la Divinitate activarea energiei VRIL in arborele vietii personal.
Aceasta este o actiune individuala si din pacate nu ne poate ajuta decat pe noi. Nu trebuie insa sa disperam deoarece nu mai este foarte mult pana ce se va reusi a se duce la bun sfarsit misiunea de activare a energiei VRIL la nivelul Piramidei Luminii Celeste (cunoscuta ca a lui Keops) din ansamblul Gizeh din Egipt. Din acel moment incolo, va fi GATA cu controlul mental la nivelul acestei planete.
Nu toti oamenii stiu ce au de facut cu exactitate dar asa cum spunea domnul general in rezerva Mircea Chelaru, in flimul postat in articolul “Controlul Mintii”, este important in primul rand sa constientizam ideea de existenta a controlului mintii, sa constientizam ca este cauza multor belele ce le avem pe capetele noastre si daca altceva nu stim si nu putem face, cel putin sa ne rugam fiecare cum ne pricepem mai bine la Bunul Dumnezeu sa se produca toate aceste activari, astfel incat intr-un final sa ne putem elibera. Sunt sigura ca ar atarna greu aceste rugaciuni ale noastre in implinirea acestui plan.



Toate cele bune!

sâmbătă, 27 iunie 2015

CONTROLUL MINTII


CONTROLUL MINTII

Dragi prieteni,

De fiecare data cand Cerul isi propune sa ma coordoneze in a descoperi o informatie anume, vine un tavalug de experiente uneori deranjante, cu densitate mare si pe o perioada relativ scurta de timp de cateva zile, care sa ma puna mai apoi la treaba.
Mai intai se petrec diverse intamplari ce constat la un moment dat ca au un element comun.
Dupa aceea incepe sa imi ruleze mereu in cap intrebarea: care este scopul pentru care vin toate acestea catre mine?
Dupa cereri intense catre Cer, apare intr-un final relevarea motivului dar si a solutiei.
Din acest considerent, respectiv experimentarea unor evenimente in scop de crestere a cunoasterii, eu am o credinta personala ca nu orice lucru deranjant ce apare in calea noastra este musai sa fie oglinda noastra interioara. Universul este un complex de oglinzi de tot felul, este foarte adevarat. De ce oare din orice lucru negativ din viata noastra, in secunda 2 trebuie sa aratam cu degetul catre noi insine si sa ne alocam o vina sau o procedura sau o credinta gresita? De ce nu ne-am putea gandi si altfel? De ce nu am putea crede ca si noi putem fi oglinda pentru acele lucruri si nu doar ele pentru noi, iar datorita faptului ca ele nu rezoneaza cu felul nostru obisnuit de a fi, dar tin musai sa se manifeste in fata noastra, este absolut logic ca ne deranjeaza. Deranjandu-ne, incepem sa cautam solutii de eliberare de prezenta lor. Vor veni unii si vor spune: aaa, atunci aici functioneaza legea atractiei. Sigur faci tu ceva de atragi toate astea. Dar de legea misiunii a auzit careva oameni buni? Nu cumva intervine Divinitatea cu un magnetism anume si atrage acele situatii in vietile noastre, atunci cand se stie ca este scris in contractul nostru de viata si in menirea noastra ca avem sarcina de a aduce rezolvare la acele probleme? Nu vorbeste nimeni de legea misiunii, dar dupa parerea mea, ocupa primul loc in timpurile in care traim acum. Multe lucruri se deruleaza dincolo de noi si de orice voie sau intelegere a noastra.
Sa vedem acum punctual care a fost problema acestor zile pentru mine. Se numeste “controlul mintii”.
Dragii mei, dupa ce fortele intunecate de la nivel terestru s-au dat de partea luminii si a iubirii, au venit altele din spatiu, de prin alte sisteme stelare, sa faca mai departe legea pe aceasta planeta.
Sunt insa doua feluri de conexiuni.
Au aparut de vreo 3 saptamani incoace civilizatii extraterestre care arata in toate felurile si chipurile (umanoizi, draconieni, tot felul de lacuste, paianjeni si alte aratari). Au fost conectati de Divinitate la umani pentru a primi lumina si pentru a se activa la ei iubirea. Starile generate de prezenta acestora pot fi: incapacitate de concentrare, dureri in diferite zone din corp ce se schimba deseori de la un loc la altul, dupa cum se deruleaza si conexiunile cu acestia, stare de nervozitate, de frica si de alte emotii negative. Ei au niste energii tare rele pentru noi si se resimt. Indic ca atunci cand se simt aceste stari, sa se genereze comenzi de activare a sistemului automat de trecere in lumina a entitatilor din campurile lor (lucru despre care am explicat cu cateva articole in urma) si in plus sa se faca inca ceva (sugestie transmisa de prietena mea Anca din Ardeal, pentru care ii multumesc foarte mult): sa se ia mental cate o picatura de iubire din inima noastra si sa se planteze in inimile lor, sa creasca, sa se inmulteasca, astfel incat sa poata si ei afla cum este sa simti iubirea. Fireste ca fiecare este liber sa faca tot ce ii mai trece prin cap in lucrari de acest gen, dar atentionez sa nu se apeleze la vreun instrument mental agresiv pentru ca au apus vremurile in care se lucra in acest fel cu intunericul. In grupul nostru de prieteni s-a ajuns la concluzia ca este foarte probabil, asa cum omul are niste chakre, o tara are niste chakre, o planeta are niste chakre si intregul nostru Univers local sa aiba niste chakre. Iar chakra inimii acestui Univers local sa fie Mama noastra Geea. Acesta ar putea fi motivul pentru care sunt orientate de catre Divinitate toate aceste civilizatii inspre noi. Oricat de mult am vrea sa scapam de dureri si disconfort eu va expun credinta mea foarte limpede si simpla: nu este posibil. Nu este posibil pana ce nu se face curat si ordine in tot Universul. Este adevarat ca nu toti fac asta. Doar unii au aceste misiuni, iar acestia apartin Inaltului Ordin al Lui Mihail, dragul nostru Mihail, care a ascensionat atat de mult in ultimele luni de zile incat a ajuns in Universul Fiu. El oricum nu era Arhanghel si o lunga perioada de timp L-am cunoscut ca si Inalt Inger Serafim. Acum, Mihail ajungand in Universul Fiu din care face parte si Domnul nostru Iisus Hristos, ca Fiu de Dumnezeu, apartine practic Sfintei Treimi (Trinitatea compusa din Universul Dumnezeu-Tata, Universul Dumnezeu-Mama si Universul Dumnezeu-Fiu). Va indic inca o data pentru ca imi amintesc faptul ca am mai facut asta candva, sa descarcati din internet in format pdf cartea intitulata “Urantia”. Din comunicarile mele cu Cerul, “Urantia” ca si “Cheile lui Enoh” sunt scrieri importante ale cunoasterii ce au insa si o oarecare marja de eroare datorata interpretarii eronate a unor mesaje celeste care oricum nu este mai mare de 10% din continut, in cazul fiecarei carti in parte. Este considerat mic acest procent de catre Cer.
Al doilea tip de conexiuni insa este de alta natura si sunt facute de aceasta data de reprezentanti ai unor civilizatii care nu pot accepta ideea ca vremea puterii lor a apus. Ei au tehnologii extrem de avansate. Daca ni se pare macar pentru o secunda ca suntem liberi in gandirea si actiunile noastre, ne inselam tare de tot. Doar credinta fierbinte in Dumnezeu, care sa ne tina intr-o vibratie inalta, ne poate ajuta sa estompam aceste influente. Va spun insa cu mana pe inima ca in proportie de 100% nu cred ca reusim deocamdata vreunul sa avem libertatea mintii. La sfarsitul articolului este atasata o emisiune televizata a domnului Daniel Roxin, in care este invitat domnul general in rezerva Mircea Chelaru, in care puteti vedea cum sta treaba cu controlul mintii aici la nivel local, terestru. Este impresionant ce sa zic, dar daca adaugam si controlul mental extraterestru draconian sau al altor civilizatii, am putea spune linistit ca ne cam ia Gaia, cum este vorba in popor. Iar acest control extraterestru, pun pariu ca se manifesta in primul rand pe controlarea mintii controlorilor terestri si nu in ultimul rand a mintilor celor ce fac actiuni care le destabilizeaza lor teritoriul si imperiul. Controlul mintii a fost cercetat de nazisti cu colaborare draconiana si nu numai si mai tarziu s-a extins peste tot in lume, fiind acum o tehnica extrem de avansata. Inaintea controlarii gandurilor se face cu o alta tehnica citirea gandurilor. Asta ca sa se stie ce actiuni intentionezi sa intreprinzi. Despre diferitii lucratori in lumina de exemplu, ei cunosc informatii mult mai multe decat stiu acestia despre ei insisi. Au capacitati de a citi in campuri, in amintiri etc.
Va pot da cateva exemple. Un lucrator in lumina, de genul care aduce lumina in intuneric si transmuta intunericul, motiv pentru care vrand nevrand intra pe teritoriile lor, sa zicem ca si-a pierdut serviciul. El merge apoi la zeci de interviuri. Se descurca excelent pentru ca datorita credintei in Dumnezeu, prea putin poate fi coordonat mental. Dar nu acelasi lucru se intampla si cu potentialii lui angajatori (exceptand situatia in care gaseste pe unul ca si el). Imediat dupa ce pleaca, vine spre capul angajatorului o unda din aceasta nevazuta si ii sopteste la ureche ca respectivul nu este potrivit pentru acea companie. Azi asa, maine asa, omul acela nu isi gaseste slujba poate nici dupa un an. La fel de bine putem exemplifica o situatie intr-o familie, intre doi soti de pilda, ce au o relatie tensionata. Unul este cu credinta si altul nu. Cel ce nu este, as fi extrem de fericita sa poata pricepe macar in al 12-lea ceas, ce marioneta minunata este in “mainile” controlorilor. El zice ca este destept cand de fapt … nu mai zic nimic. El este folosit ca sa loveasca in celalalt pentru ca de fapt pe ei acela cu credinta ii deranjeaza. V-ati intrebat vreodata de ce oare la noi la romani diavolul se numeste si dracul? Ce informatii au avut stramosii nostri de au asociat aceste doua cuvinte? Exista legatura intre ele dar pentru mine acum este clar ca nu este totuna. Dracul este draconianul (fiinta cu trup fizic ca si noi) si diavolul este expresia entitatilor intunecate non-fizice din campurile lui. Tot timpul sunt in tandem. Pe vremuri se spunea ca dracul nu poate citi gandurile. In timpurile in care traim acum cred ca ne cam dam cu totii seama ca s-a schimbat treaba, ca totusi poate citi si gandurile (evident atat cat este permis de Cer, nu chiar toate).
Nu vreau sa sperii pe nimeni si oricum sunt acestea lucruri pe care nu cred ca le citeste cineva pentru prima oara. Le-am punctat avand in vizor doua scopuri: sa putem manifesta o intelegere logica a situatiilor de viata uneori chiar jalnice sau a starii de sanatate precare, dar si pentru a discuta in articolul ce urmeaza in foarte scurt timp, despre o solutie de mare ajutor.
Noi TREBUIE sa gasim cheia eliberarii intregii planete de sub controlul mental. Cum sa te trezesti cand tu esti manipulat mental si cum sa nu fii manipulat daca nu esti trezit? Vedeti cum vine treaba aceasta? Este un cerc vicios si putini sunt cei ce au puterea sa fie in afara lui, iar eu am inteles ieri seara, in urma unei conexiuni speciale cu Sfanta Treime, ca secretul spargerii cercului acesta sta in stoparea controlului mintii.
Stiu, vor exista cititori care vor lansa intrebarea: dar de ce nu face Divinitatea eradicarea acestui control mental? Raspunsul este acela ca Dumnezeu vrea sa ne prindem noi de cum se face asta, ca sa devenim mai destepti, mai cunoscatori. Divinitatea poate face in mod direct orice lucru in acest Univers fara a fi necesara nici cea mai mica prezenta din partea noastra la acest proces. Dar in aceste conditii este ca si cum ne-am trimite copiii la o scoala ca sa invete si ei ceva si am face noi temele in locul lor. In acest fel ei ar ramane fara sa stie sa citeasca, sa scrie si sa socoteasca. Asa cum vedem noi treaba in cele ce ii priveste pe ai nostri copii, tot asa vede si Tatal in raport cu noi, pentru ca suntem toti copiii Sai.


Toate cele bune!


miercuri, 17 iunie 2015

INITIEREA “ELEMAG”



INITIEREA “ELEMAG”

Dragii mei,

Se petrec multe lucruri cu o repeziciune de care parca nu ne mai putem tine. Vin informatii tavalug si creierele noastre deseori par ca nu mai au o viteza de procesare corespunzatoare pentru a putea face legaturi intre aceste informatii.
Un lucru este insa cert. Constructia Arborelui Vietii Cosmic, de care ne-am ocupat fara intrerupere multi lucratori ai luminii, inca de la inceputul anului 2014, este finalizata, iar in data de 14.06.2015 acesta a fost activat. Drept urmare, este permisa si accesibila pentru toata lumea in acest moment, initierea “Elemag” ce a fost transmisa pentru prima data de ziua Inaltarii Domnului si a Sfintilor Imparati Constantin si Elena, respectiv in data de 21.05.2015, in Romania. Multumim Sfintei Treimi pentru acest dar nepretuit.
Denumirea “Elemag” vine de la cuvantul “electromagnetic”, dar poate fi citit si in felul: EL E MAG.
Dupa cum au sosit ghidarile, ni s-a spus ca este vorba de o transmisie a triplului magnet cosmic si aceasta vine din sistemul stelei ARCTURUS, sub atenta coordonare a Maicii Domnului cu care arcturienii colaboreaza in mod consecvent si foarte strans si a triplului soare cosmic, aceasta venind din sistemul ORION, sub coordonarea Domnului nostru Iisus Hristos.
A fost transmisa si o imagine-simbol pentru aceasta initiere pe care eu am reprodus-o obtinand imaginea de mai jos.


Dupa cum se poate vedea, ea include 3 simboluri de magnet in forma de U, asociate celor 3 chakre superioare: chakra gatului, a fruntii si a coroanei situata in crestetul capului, precum si 3 simboluri ale runei SOWILO (insemnand Soarele), asociate celor 3 chakre inferioare: chakra radacina, sacrala si a plexului solar. Aceste simboluri triple se unesc la nivelul chakrei inimii.
Simbolul ELEMAG este de mare ajutor deoarece el poate fi folosit pentru energizare, tinand cateva minute cele 5 degete impreunate ale fiecarei maini, pe cele doua zone in care se uneste triplul magnet cu triplul soare.

Cum se procedeaza pentru a se primi initierea?

1.     Se urmareste filmuletul de mai jos ce parca a fost construit special pentru aceasta, iar in timpul urmaririi lui se cere de la Sfanta Treime initierea triplului magnet. Are legatura cu cheia 2-0-1 a lui Enoh, cheia Arcturus si a activarii celor 5 diamante.



2.   Se urmareste al doilea filmulet si se cere de la Sfanta Treime in timpul urmaririi lui, initierea triplului soare. Are legatura cu cheia 2-1-0 a lui Enoh, cheia activarii Fiilor lui Israel (fiilor noului popor al luminii ce nu are legatura cu tara cunoscuta sub acest nume).




Nu intamplator s-au dat acestea in data de 21.05.2015, ce poate fi citita si 2-1-0 / 5 + 2- 0 -1 / 5.

Pana la un anumit moment s-a cerut initierea respectand aceste indicatii fara a intelege prea bine ce inseamna si ce aduce aceasta. S-a clarificat insa aceasta poveste in momentul in care a venit ghidarea citirii unui extras din cheia 1-1-3 a lui Enoh, redat mai jos:

30. Enoh mi-a spus că atunci când centrele de Lumină ale lui Melchisedec de pe această planetă sunt construite, vor fi "trei feţe" ştiinţifice de Lumină care vor fi date Omului de către Frăţia lui Enoh. O faţă va fi un câmp de energie care va lucra cu nivelurile de conversie electromagnetică. Aceasta va fi folosita spre a lua energie din aer şi a o utiliza pentru activitate fizică; această activitate fiind susţinută ca un impuls perpetuu.
31. A doua faţă va da Omului posibilitatea de a utiliza conştiinţa de Lumină cu tehnologia electromagnetică pentru a crea Sfinxul, vehiculul fizic care ne va da înţelegerea modului în care biosateliţii creaţiei interstelare funcţionează. Sfinxul-Piramidă este următoarea faţă de Lumină care va permite Omului să fie făcut în imaginea luminariilor şi în acelaşi timp să fie transformat în corpuri noi de Lumină.
32. A treia faţă va lucra cu "medicina Luminii," în special electromedicina care va permite ca diverse câmpuri electromagnetice să accelereze chimia corpului uman – matricea ADN-ARN umană pentru a lucra pe o lungime de undă superioară de Lumină.



Sa va fie de folos dragi Fii ai Luminii si toate cele bune!

luni, 8 iunie 2015

EXPERIMENT



EXPERIMENT

Dragii mei,

Ii pot veni unui om in cap, stand la volan, intr-un trafic infernal in care mai mult decat sa inaintezi cu 2 m / minut, altceva nu prea ai ce face, multe idei nastrusnice.
Iata una ce mi-a venit mie, fiind in aceasta ipostaza. Ascultand la radio niste melodii foarte cunoscute de multi dintre noi, in care se face referire la iubirea dintre un barbat si o femeie, eu am facut un experiment: mi-am imaginat ca partea cealalta este IISUS.
Va invit sa incercati experimentul si sa vedeti ce simtiti. 
Este dincolo de cuvinte … Si nu conteaza ca esti femeie sau barbat ...

Toate cele bune!



miercuri, 3 iunie 2015

MESAJ DE LA SFANTUL PANTELIMON


MESAJ DE LA SFANTUL PANTELIMON

Dragi prieteni,

Sfantul Pantelimon, doctor fara de arginti, despre care putini cunosc ca a fost si este de fapt o manifestare a unui Inalt Inger Heruvim, ne-a fost alaturi in ultimii ani, ajutandu-ne in multe privinte dar mai ales in acest proces de trecere in lumina a entitatilor intunecate. Scriam despre acest lucru pentru prima data in februarie 2013, in articolul ce continea un mesaj de la Divinitate. La acea vreme gaseam prin campurile noastre cateva entitati si ziceam ca este rau. S-a vazut insa numai dupa un an ca se poate si mai rau, deoarece planeta noastra patrunzand mai adanc in a 4-a dimensiune, a condus catre a avea entitati intunecate in jurul nostru de ordinul sutelor si uneori chiar miilor. Am invatat sa trecem mai multe in lumina si in prima parte a acestui an a venit informatia sistemului de trecere automata.
Iata ce mi-a transmis Sfantul Pantelimon in aceasta dimineata, pe la ora 7,30: incepand cu ora 21 a Romaniei, in aceasta seara (miercuri 03.06.2015), planeta noastra intra printr-o poarta sau portal, cum vrem fiecare sa numim asta. Are loc un salt cuantic si aceasta trecere va dura 35 catre 36 de ore. Cu alte cuvinte vom fi in partea cealalta a portii incepand de vineri dimineata. Aceasta trecere scoate planeta noastra din patura densa de entitati intunecate, astfel incat vom remarca faptul ca se va manifesta mai multa lumina si bucurie, mai multa speranta si mai putina agresivitate. Ca sa spunem asa, vom simti ca ni se lumineaza sufletele.
Despre aceasta trecere eu am avut un vis inca din anul 2010 si am tot asteptat an de an sa se intample, stiind clar ca este la inceputul lunii iunie. Mi s-au dat in vis si multe elemente din lunile anterioare si trebuie sa recunosc acum ca 2015 este singurul la care s-au potrivit in totalitate cele aratate, astfel incat am inceput sa spun din ce in ce mai des in ultima perioada: asta-i anul!
Mergeam in acel vis pe un drum catre Valea Plangerii. Erau pana acolo 12 km (12 luni de an). Era pancarda la fiecare inceput al unui km. Primii 5 km au fost foarte grei: teren accidentat, viituri, ape adanci, tot felul de fiare puse de-a curmezisul. Cand a aparut insa pancarda cu km 6, am iesit dintr-o padure densa si neagra si am intrat direct intr-un mall, plin de lumina, asa cum stim cu totii ca arata mallurile. Nici nu se mai punea problema de a ajunge la vreo vale a plangerii, pentru ca acest mall inchidea drumul pur si simplu.
Acolo ne-am dus fiecare sa ne luam de pe niste rafturi lucruri foarte valoroase ce ne apartineau si pe care le cautasem timp foarte indelungat. Dupa ce ne-am mai invartit o vreme printre rafturile ce ne intampinau la intrare, am mers mai in interiorul mallului fiind la un moment dat nevoiti sa urcam doua trepte. Acolo visul s-a terminat.
Sambata si duminica, la sfarsitul saptamanii ce a trecut, iar am visat grupuri mari de oameni ce eram intr-un mall dar in partea de spatii tehnice si administrative si nu in partea de acces a publicului larg unde de altfel este cel mai frumos. Eram ca la santier, plini de ciment si praf. Cautam cu disperare o usa care sa ne dea accesul catre partea publica. Deschideam si inchideam la usi si tot nu gaseam ce doream. La un moment dat am deschis o usa si am vazut in sfarsit holul central al mallului. Ne-am facut o imagine cam pe ce coridoare ar trebui sa o luam ca sa ajungem acolo si imi amintesc faptul ca mi-am spus in sinea mea ca mai dureaza doar cateva zile pentru a se implini lucrul acesta.
Daca aceasta trecere prin portal inseamna mutarea din padurea neagra in cel mai luminos mall atunci Doamne ajuta! Asa sa fie!
Multa lume vorbeste despre eveniment si salt. Am anuntat in blog despre cursul “Invataturi din viitor” si mai multe persoane l-au si urmat. Ce am constatat mergand in viitor pe tunelul de cea mai inalta constiinta planetara posibila? Ca in a doua jumatate a anului 2015, in anul 2016 si in prima jumatate a anului 2017, se vedeau foarte multe simboluri si se simtea o energie frumoasa si elevata venita prin influentele Agarthei. Dar in iulie 2017 se petrece ceva. Este un ceva care te sufoca. Se intampla brusc si dureaza in lunile iulie si august. Apoi energia aceasta grea scade in densitate. La primul curs, am vazut atunci in 2017 ceva ca o seceratoare sub forma unei constructii foarte complexe transparente. Pentru unii se comporta ca apa, adica ei treceau prin ea,  iar pentru altii ca diamantul (ii punea la pamant pur si simplu). Nu stiu cum se poate interpreta dar este posibil ca atunci sa fie asa-zisul eveniment. In 2018, 2019 se vad numai Ingeri, apoi in anii ce urmeaza multe carti, insemnand invatatura si cunoastere si mai apoi evenimente extrem de placute. Am facut aceasta adaugire finala pentru a raspunde curiozitatii unui cititor. De asemeni am decis sa scriu despre asta gandind ca fiecare prin cercurile sale de meditatie, ar putea face cate ceva spre a trimite iubire si lumina in viitor, macar pana la acel moment. Sunt absolut convinsa ca va ajuta. Este subiect controversat acesta cu buclele timpului dar ESTE posibil sa ne ajutam din viitor pentru trecut si din trecut pentru viitor, asa cum avem noi aici perceptia timpului.



Toate cele bune!